Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Мнениеот Player » 13 юли 2015 19:17

Нито едните, нито другите. Защото американците са ни съюзници, а руснаците не могат да ни стигнат защото танковете им не палят, а самолетите им сами си падат. Така че споко.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юли 2015 19:22

aleksandrov77 написа:
diplomat написа:Никакви аргументи, никакви факти, само раздухваш каквото всеки път пишеш. Дори Кашчей те хвана какво ти е нивото, ама ти си мислиш, че някой, освен най-простите форумници, ти се връзва.

Докато станеш на моите години има още много вода да изпиеш и още много хляб да изядеш! Теб тепърва ти предстои да изживееш живота си, пък си тръгнал мен да ме поучаваш!
Колкото до мен, аз тук не търся одобрение или признание! Нямам амбиции да се харесвам на някого! Аз ви пиша истини, върху които си струва да се замислите! А, кой ще ме харесва и кой не, това слабо ме интересува! ;)

Вместо да се опитваш неуспешно да определяш другите и да ги съдиш, вземи си отговори на въпроса що е то колониално робство и има ли то почва у нас днес? Иначе си джафкай срещу САЩ колко си щеш, защото кученце което джафка не хапе. Дръж ги Сашке, дръж ги да не избягат :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 юли 2015 19:24

fcb_bg написа:
DANS написа:Естествено, че Русия,
със САЩ сме съюзници, съюзниците ни немогат да са заплаха, освен ако не се казват Сърбия и Гърция!

Абе, баламурник, затова ли като съюзници САЩ слухтят своите европартньори от години? Затова ли ни набутаха в говната и се разкри, че зареждаме с оръжие ислямисти чрез които Щатите искат да свалят неудобен за тях човек в една суверенна държава? Да ти ева и съюзниците, дето заради амбициите им си прибрахме ковчези от Кербала и отписахме милиарден дълг. Обаче па Щатите продадоха на Ирак оръжие за милиарди. Да ти ева и съюзниците, които не плащат и 1 долар наем за базите тук и съюзници за които българското законодателство не съществува.
Поне теб да опънат без да плащат, че да ми олекне малко на душата. Ако юесей войник те погали по ануса, не можеш копче да му кажеш, нали се сещаш какво подписвахме с Кондолиза? Ма поне ще си горд, нали е бил един от съюзниците.

Като си почнал, да питам и аз, как така 3ма сенатори имат правото да се разпореждат какво може и какво не може да минава през картата на България.
Защо съюзниците го набутаха на цяла Европа със сирийските бежанци, защото случващото се по ония места е изцяло тяхно произведение?
Защо заради тия съюзници олигофренския европейски съюз губи милиарди, а те продължават да си въртят търговия с матушка Русия?
Какво дадоха съюзниците в замяна на дупето, което България даде, за да хвърлят демокрация на Югославия?
Защо тия съюзници упорито отказват за каквато и да било прозрачност, около споразумението за свободна търговия?
Средния американец не знае т'ва нещо България, яде ли се, пие ли се, той им се бара съюзник...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 юли 2015 19:24

aleksandrov77 написа:
diplomat написа:Никакви аргументи, никакви факти, само раздухваш каквото всеки път пишеш. Дори Кашчей те хвана какво ти е нивото, ама ти си мислиш, че някой, освен най-простите форумници, ти се връзва.

Докато станеш на моите години има още много вода да изпиеш и още много хляб да изядеш! Теб тепърва ти предстои да изживееш живота си, пък си тръгнал мен да ме поучаваш!
Колкото до мен, аз тук не търся одобрение или признание! Нямам амбиции да се харесвам на някого! Аз ви пиша истини, върху които си струва да се замислите! А, кой ще ме харесва и кой не, това слабо ме интересува! ;)

Ти и на 1000 години да станеш, пак ще си толкова тъп. ;) Не трябва да печелиш фенове, а да бъдеш уважаван от противниците си, но ти никога няма да го разбереш това, защото си един захлюпен комплексар, който е смачкан от живота. :| Чак те съжалявам, но не съм аз виновен, че си се провалил толкова.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 юли 2015 19:27

Македония до 5-6 години ни нанася съкрушителен удар с техните подморници и носачи на авиони :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юли 2015 19:31

язе написа:
Player написа:Нито едните, нито другите. Защото американците са ни съюзници, а руснаците не могат да ни стигнат защото танковете им не палят, а самолетите им сами си падат. Така че споко.

Вярно е, идиотите като теб са по- голямата заплаха, към момента. 8-) Промени си ника на PLAYED... почти същото звучене, но много по- вярно. :mrgreen:

Пак ли се опитваш да се правиш на интересен? Не ти се получава хич. Но нищо, какво се казва опитай пак.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 юли 2015 19:34

Player написа:Вместо да се опитваш неуспешно да определяш другите и да ги съдиш, вземи си отговори на въпроса що е то колониално робство и има ли то почва у нас днес? Иначе си джафкай срещу САЩ колко си щеш, защото кученце което джафка не хапе. Дръж ги Сашке, дръж ги да не избягат :mrgreen:

Много добре знам какво е колониално робство!
Златото на България се ограбва от "Дънди Прешъс" с концесионна такса 0,7%!Което е престъпление!
В България има американски бази за които хамериканците не плащат нито стотинка! Дори по времето, когато бяхме сателит на СССР , в България нямаше съветски бази! Факт!
В България политиците изпълняват абсолютно всички команди на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон! Бойко Борисов слугува така на САЩ , както дори и Тодор Живков не е слугувал на СССР!
Фондацията "Америка против България" финансира антибългарските организации БХК и "Амнести Интернейшънъл"!
Брюксел ни налага идиотски програми като "Десетилетие на ромското включване"!
Дойдоха трима американски сенатори и веднага спряха печеливш за България проект като "Южен Поток"!
Под диктата на Вашингтон, Тел Авив и Анкара си унищожихме ракетите СС-23 и БЪЛГАРСКАТА армия, както и производството, за да внасяме боклуците на Запада!
Това ако не е колониално робство , здраве му кажи!
Както казах днес България не е нито свободна , нито независима държава!
Днес България е по-зависима отвсякога!!!
:!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 юли 2015 19:40

Player написа:
язе написа:
Player написа:Нито едните, нито другите. Защото американците са ни съюзници, а руснаците не могат да ни стигнат защото танковете им не палят, а самолетите им сами си падат. Така че споко.

Вярно е, идиотите като теб са по- голямата заплаха, към момента. 8-) Промени си ника на PLAYED... почти същото звучене, но много по- вярно. :mrgreen:

Пак ли се опитваш да се правиш на интересен? Не ти се получава хич. Но нищо, какво се казва опитай пак.

Опитвам се да ти помогна. Но да, не ми се получава. Еми мри/живей в лайна, щом ти харесва.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 юли 2015 19:53

aleksandrov77 написа:
Player написа:Вместо да се опитваш неуспешно да определяш другите и да ги съдиш, вземи си отговори на въпроса що е то колониално робство и има ли то почва у нас днес? Иначе си джафкай срещу САЩ колко си щеш, защото кученце което джафка не хапе. Дръж ги Сашке, дръж ги да не избягат :mrgreen:

Много добре знам какво е колониално робство!
Златото на България се ограбва от "Дънди Прешъс" с концесионна такса 0,7%!Което е престъпление!
В България има американски бази за които хамериканците не плащат нито стотинка! Дори по времето, когато бяхме сателит на СССР , в България нямаше съветски бази! Факт!
В България политиците изпълняват абсолютно всички команди на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон! Бойко Борисов слугува така на САЩ , както дори и Тодор Живков не е слугувал на СССР!
Фондацията "Америка против България" финансира антибългарските организации БХК и "Амнести Интернейшънъл"!
Брюксел ни налага идиотски програми като "Десетилетие на ромското включване"!
Дойдоха трима американски сенатори и веднага спряха печеливш за България проект като "Южен Поток"!
Под диктата на Вашингтон, Тел Авив и Анкара си унищожихме ракетите СС-23 и БЪЛГАРСКАТА армия, както и производството, за да внасяме боклуците на Запада!
Това ако не е колониално робство , здраве му кажи!
Както казах днес България не е нито свободна , нито независима държава!
Днес България е по-зависима отвсякога!!!
:!:

Това е, щото любимата ти Русия и любимите ти комунисти си стиснаха ръцете с т.н. (от теб) "нов световен ред", за да не бъдат заличени напълно от лицето на земята. Но новите кагебейчета не са доволни, щото не са на максималната далавера и почнаха да пищят срещу "псевдо-демокрацията", ЕС, сорос, фащ, мащ и на баба си хвърчилото. И едните, и другите са боклуци, ти си избрал да подкрепяш едните - това какъв те прави? :?:

Върни се в “Свободна зона”