megan fox написа:hajitsu написа:Мегъне, разбрахме, че защитаваш наркоманите и подкрепяш легализирането на наркотиците... Сравнението ти с Холандия е доста глуповато, защото знаем какви са разликите между нас и холандците като народ. Ние сме по-близо до варварите, отколкото до европейците, така че иди разправяй на някого друг как нямало да има разлика, ако се стигне до узаконяване на тревата.
П.П. Пише се кристал меТ (идва от амфеТамини).
Нищо не знаеш. И сравнението с Холандия изобщо не е глупаво! Много е забавно да гледаш как някой дрънка наизуст, без да си има представа за какво говори... Ти колко пъти в живота си се напушвал? Вземи един варварин, напуши го като мастия и ще видиш как от супер свиреп тип ще стане кротък като пале! Пак казвам правете разлика между трева и твърди наркотици. Да, има такива, които ти действат по такъв начин на психиката, че те избива на агресия, но марихуаната не е от тях. Не знам кой ти е напълнил кухата кратуна с глупости, ама предвид, че имам години опит употреба на трева, определено съм много по-добре запознат от теб за какво става въпрос. Тревата те успокоява, прави те лежерен, ленив и безпричинно усмихнат, а в по-големи количества те вцепенява и нищо не ти се прави, всичко ти е ужасно сложно и искаш само да седиш на 4 буквието си и да циклиш, а накрая просто може да заспиш... - това са различните стадии, в зависимост колко точно си напушен. Ами да си кажа честно предпочитам хората да са напушени, отколкото да са пияни, със сигурност тогава ще има в пъти по-малко агресия и насилие...
Всъщност ти си този, който се е напушвал и е виждал едната страна на наркотика. Нормално - като наркоман да подкрепяш употребата им, но ти си този, който пише наизуст без да е прочел и един ред за психотропните вещества в различните наркотици и как могат да влияят на хората. Марихуаната е към същата група и не е по-малко вредна от останалите, просто степента на пристрастеност към нея е по-ниска. Затова я използват и в медицината - защото унищожава раковите клетки (или поне част от тях). Прави си сметката, щом се справя с тях (най-издръжливите и най-малко податливи на контрол клетки), какво причинява на останалите... Да, точно така - прави ти мозъка на боза почти буквално, защото първо засяга нервните клетки. Това е и причината за "различното" поведение на употребяващите, докато са под ефекта ѝ. Същото е с алкохола и останалите опиати.