Горянското движение – забравената съпротива
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Горянското движение – забравената съпротива
Отново интересна тема и позитиви за Hajitsu 
radoslav_rashkov написа:drakon написа:язе написа:radoslav_rashkov написа:
P.S.: Би ми написал "Колак" на портата, нали?
Бих ти написал "глупак" по- скоро...
Е ти ме изпревари бе колегакво да ги правиш - облъчени зомбита
Викаш още един "другар" намери и вече си надъхан.
Така са болшевиките, господине. Знайте, че има хора, които признават вашия труд да ограмотите глупците, но тази работа не е за сам човек...
radoslav_rashkov написа:drakon написа:язе написа:radoslav_rashkov написа:
Обикновено стават активни когато са на групички, типични чугунени глави, ти му вадиш факти той неговото си знае.
Бах тва земеделие, с курнишони колкото пъпеши и тиквички колкото, тикви цигулки, домати само за консерви и тн.
Ама нищо те братушките лапаха всичко.И не, че нещо щот много ни е било силно земеделието няколко пъти внасяме пшеница.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
trokadero_ написа:Отново интересна тема и позитиви за Hajitsu
Ако Хайцу не е платен трол, инициативността му е наистина забележителна. Свободното време също...
... и после внезапно си направих секуро.
aleksandrov77 написа:radoslav_rashkov написа:Може да си прав, че съм в някакъв лагер също като теб. Все пак съм в България.
Имаше един виц в началото на 90-те.
"Табели, сочещи на изток и запад. На западната пише "ЗАПАДЕН СВЯТ", а на източната "ИЗТОЧЕН ЛАГЕР"."
P.S.: 100 % съм сигурен, че ти в чужбина не си стъпвал или яко си кривиш душата.
В груба грешка си - стъпвал съм в чужбина - в Англия , Франция и Германия преди 7 годиди гледах мачове на Зенит и се възползвах да се разходя в Англия , Франция и Германия за няколко дена!
Там черните стават все повече и повече, особено в Англия и Франция! Като видят източно-европеец се заяждат!
Ами не бих живял там, тъй като се чувствам чужденец и в мангализирана Западна Европа не ми харесва!
Това беше преди 7 години , сега си представям какво е с прииждането на новите имигранти от Африка и Азия!
И в Русия съм ходил тази година в Санкт Петербург и мога да кажа , че това е много красив град!
След седмица заминавам на почивка в Сочи за 5 дена!
А защо САЩ и Запада били по-добре от Изтока имали по-висок жизнен стандарт?
Нормално е там, където крадат и ограбват другите държави да имат по-висок жизнен стандарт! Западът точно това прави - краде и ограбва по-малките и слаби държави и по този начин поддържа изкуствено високия жизнен стандарт на своите граждани!
Ще ти дам прост пример:
Ако аз ходя и ограбвам мазетата и апартаментите на съседните блокове, моето семейство ще живее добре, нали ? От време на време ще черпя и съседите си, за да видят колко съм щедър и колко добре се живее у нас!
Ако някой от ограбените се усети и реши да протестира - отивам и го набивам! Взимам с мен разбира се и почерпените съседи - съюзници да ми помагат! Така ние ставаме 10 души срещу един! Силни сме нали ?
В същото време у нас започвам да купувам скъпа техника! Купувам си последни модели телевизори, храня семейството си с качествена храна! Разбира се, че всички деца на съседите ще искат да дойдат да живеят у нас! Нещо повече - децата и на ограбените от съседните блокове също ще искат да дойдат при мен, нали ?
Ето, това е политиката на Запада вече столетия ! Преди чрез колонизиране на държави и експлоатация на населението им и ресурсите им, днес чрез войни или по мирен път с помощта на СБ и МФВ!
Само , че лошото е , когато блоковете и мазетата за ограбване свършат!![]()
А това време вече настъпва за САЩ и компания!![]()
Приятелю, не ме разбирай погрешно, но си истинска находка за бившия институт по проучване на мозъка!
ivan56 написа:radoslav_rashkov написа:drakon написа:язе написа:radoslav_rashkov написа:
Обикновено стават активни когато са на групички, типични чугунени глави, ти му вадиш факти той неговото си знае.![]()
Бах тва земеделие, с курнишони колкото пъпеши и тиквички колкото, тикви цигулки, домати само за консерви и тн.
Ама нищо те братушките лапаха всичко.И не, че нещо щот много ни е било силно земеделието няколко пъти внасяме пшеница.
Тия лайна дето ги вадиш от незнам чий гъз, не ги наричай факти. Това са теории на болни мозъци. Те затова и ще си останат в девета глуха... ама вие облъчените, си се надъхвайте. На кой му пука, че дебилите в България наближават 5 милиона...
язе написа:ivan56 написа:radoslav_rashkov написа:drakon написа:язе написа:radoslav_rashkov написа:
Обикновено стават активни когато са на групички, типични чугунени глави, ти му вадиш факти той неговото си знае.![]()
Тия лайна дето ги вадиш от незнам чий гъз, не ги наричай факти. Това са теории на болни мозъци. Те затова и ще си останат в девета глуха... ама вие облъчените, си се надъхвайте. На кой му пука, че дебилите в България наближават 5 милиона...
Винаги може да мигрирате в истинската си матушка - за разлика от вас, ние няма да ви държим насилствено и няма да ви убиваме.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Пак ли трябва да пиша. Казах, каквото имам да казвам. Принципите си не продавам. Алеко, хубав аватар имаш. Регистрирал си се наскоро. Желая ти постовете ти да му подхождат.
P.S.: Червенушките нека да ми отговорят на въпроса: Като сте толкова големи русофили защо съсипахте царска Русия през 1917г.? Защото това харесва света в Русия - Пушкин, Толстой, Достоевски, Брюлов, Айвазовски, Болшой театър, операта, стария Петербург, Мусоргски, Чайковски... А не Валентина Терешкова, Хрушчов и "Ну погоди!"!
P.S.: Червенушките нека да ми отговорят на въпроса: Като сте толкова големи русофили защо съсипахте царска Русия през 1917г.? Защото това харесва света в Русия - Пушкин, Толстой, Достоевски, Брюлов, Айвазовски, Болшой театър, операта, стария Петербург, Мусоргски, Чайковски... А не Валентина Терешкова, Хрушчов и "Ну погоди!"!

Aleko написа:язе написа:ivan56 написа:
Обикновено стават активни когато са на групички, типични чугунени глави, ти му вадиш факти той неговото си знае.
Ама нищо те братушките лапаха всичко.И не, че нещо щот много ни е било силно земеделието няколко пъти внасяме пшеница.[/quote]
Тия лайна дето ги вадиш от незнам чий гъз, не ги наричай факти. Това са теории на болни мозъци. Те затова и ще си останат в девета глуха... ама вие облъчените, си се надъхвайте. На кой му пука, че дебилите в България наближават 5 милиона...[/quote]
Винаги може да мигрирате в истинската си матушка - за разлика от вас, ние няма да ви държим насилствено и няма да ви убиваме.[/quote]
А вие защо не мигрирате господине? България все още се управлява от комунисти... или греша? Що не бегате в демокрациите? И тва "Алеко"... та еба в комплексара.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
язе написа:Aleko написа:язе написа:ivan56 написа:
Тия лайна дето ги вадиш от незнам чий гъз, не ги наричай факти. Това са теории на болни мозъци. Те затова и ще си останат в девета глуха... ама вие облъчените, си се надъхвайте. На кой му пука, че дебилите в България наближават 5 милиона...[/quote]
Винаги може да мигрирате в истинската си матушка - за разлика от вас, ние няма да ви държим насилствено и няма да ви убиваме.[/quote]
А вие защо не мигрирате господине? България все още се управлява от комунисти... или греша? Що не бегате в демокрациите? И тва "Алеко"... та еба в комплексара.[/quote]
Да оставим България на такива като тебе ли? Напротив трябва да върнем онези избягалите тук, заедно с ново мислене и нов стереотип. А за вас, ако не искате да сте хора - " Чанта - влак - Русия".