София прайд 2015...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: София прайд 2015...

Мнениеот GOLEADOR » 27 юни 2015 11:24

bobo_13 написа:1. Дали? Я си спомни как едни скинари прочистваха Борисовата градина от гейове и убиха един студент?
2. Гейове,лесбийките, бисексуалните, трансполовите и интерсексуалните хора Не могат да сключват брак с представител на своя пол.
3. Да, всеки може да напише завещание, но ако си женен по закон партньора ти наследява всичко( да може и хетеро двойките при съвместно съжителство да се случи, но това си зависи от двойката и ако искат могат да сключат брак)

Това не е протест а шествие. Смятам, че знаеш какво означава PRIDE, хората са горди и го демонстрират.
Миналата година бях в Брюксел през май и по някакво странно съзпадение точно се провеждаше белгийския прайд. Аз си мислех, че е някакъв карнавал в началото. Малки, големи, възрастни, деца...танцуваха и се веселяха по улижите, а то се оказа, че е Прайд.
Хората с различна сексуална ориентация са лишени възможността да създадат свое семейство, да сключват брак, да осиновяват деца; да отглеждат деца; да наследят партньора си(чрез брак), да бъдат до него в болницата при тежко заболяване и т.н.

1.Има си закони в тази страна и убийците ще си понесат наказанието.В Борисовата градина скоро убиха момче докато чака приятелката си.Това трябва ли да накара всички нас да парадираме със сексуалността си?
2.Всички не можем да сключваме брак с представител на своя пол.Каквото е за тях,това е и за мен и теб!
3.Гей и гейка също могат да сключат брак,да си осиновят дете,да бъдат заедно в болница и така.За еднополовите връзки проблема е само при мъжете.Но няма как да е по друг начин,защото правата на детето са над тези на осиновителите и родителите.Всяко дете има право на майка и баща и отнемането по административен път на тези права е неприемливо за обществото.
4.Никой не им пречи на педалите да се гордеят,че са такива,само да не пречат на хората.Най-гадно е,че се опитват да посегнат на децата.Искания като това в училище да се учи,че е гордост да си педал ме отвращават.Това за мен е недопустимо и ще се боря по всякакъв начин срещу тези искания!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 юни 2015 11:27

Sъс сигурност Вазов и Ботев са настоявали за гей паради в тяхната родина ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2015 11:31

Какъв е този шум на улицата, Джон?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Джон?
- Никой, сър.
- Тогава защо крещят?
- Педераси, сър. . .

По темата: Да правят каквото си искат, не ми пречат.След като им харесва да се плющят еднополови тяхна си работа.Много голямо внимание им се отделя. В държавата има по-важни неща за оправяне от това кой с кой се е.е.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 27 юни 2015 11:38

Alexx написа:Sъс сигурност Вазов и Ботев са настоявали за гей паради в тяхната родина ...

Ботев и Вазов са настоявали България да бъде суверенна държава и по-конкретно демократична република. В една демократична република ДОРИ гейовете имат право да се изкажат.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 юни 2015 11:44

GOLEADOR написа:
2.Всички не можем да сключваме брак с представител на своя пол.Каквото е за тях,това е и за мен и теб!
3.Гей и гейка също могат да сключат брак,да си осиновят дете,да бъдат заедно в болница и така.За еднополовите връзки проблема е само при мъжете.Но няма как да е по друг начин,защото правата на детето са над тези на осиновителите и родителите.Всяко дете има право на майка и баща и отнемането по административен път на тези права е неприемливо за обществото.
4.Никой не им пречи на педалите да се гордеят,че са такива,само да не пречат на хората.Най-гадно е,че се опитват да посегнат на децата.Искания като това в училище да се учи,че е гордост да си педал ме отвращават.Това за мен е недопустимо и ще се боря по всякакъв начин срещу тези искания!

За какво им е на гей и гейка да сключват брак помежду си, при положение че не се привличат и понасят и нямат една и съша сексуална ориентираност. Ти имаш право да сключиш брак с твоята партньорка. Те искат и те да имат това право. Това се нарича полова дискриминация, защото в чл. 46 от Конституцията е записано, че бракът е съюз м/у мъж и жена.
А семейния кодекс:
Чл. 5. Бракът се сключва по взаимно, свободно и изрично съгласие на мъж и жена, дадено лично и едновременно пред длъжностното лице по гражданското състояние.
Друг е върпосът дали в някои малцинства това става с лично съгласие, но закона не се трогва от това.
Това за ученето за гордостта да си педал е тъпа работа и аз не съм съгласен, но за всичко останало не мога да се съглася с теб. Можем да спорим до утре, но заради това право еднополовите двойки отиват в съседни страни, или в централна Европа, където това е разрешено и там сключват бракове.

На мен не ми пречи Прайд-а. Така или иначе днес ще вали, надвечер няма да съм в Центъра. Нека си шестват.
Като не ми харесва Волен и неговите искания не му ходя на митинг. НЯкой да се противи на неговитре шествия и циркаджийски изпълнениея? Не
Като има концерт на ПАйнер на пъпа на СОфия, какво? Някой да протестира? Не, който не иска не ходи.

И днес така. Всеки има право да се бори за своите права и да отстоява своите интереси. Щом те така са си решили, тяхно право. Веднъж в годината, че някакви са се събрали и 2 часа се разхождали в центъра на софия получголи....е голяма работа.
Всеки сам намира начин как да си защитава интересите. Това е техния начин.

Даже до вчера сутринта не бях чувал, че ще има Прайд уикенда. Ама чух по радиото и после тази тема.

На теб като не ти харесва, утре организирай анти гей митинг из центъра на София. Твое право е.
Последна промяна от bobo_13 на 27 юни 2015 11:49, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 юни 2015 11:47

ndrangheta написа:
Alexx написа:Sъс сигурност Вазов и Ботев са настоявали за гей паради в тяхната родина ...

Ботев и Вазов са настоявали България да бъде суверенна държава и по-конкретно демократична република. В една демократична република ДОРИ гейовете имат право да се изкажат.

Гейовете се изказват-те са в парламента.
Тези на "парада" са обикновени //едераси.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 27 юни 2015 12:02

damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 юни 2015 12:37

Ами след правата на жените е време да дадем такива и на мъжките жени и жените-мъже!
Та по тоя повод ето и един виц за тези, които им гласуват правата:
"Попитали Берлускони, защо така настървено го атакуват всички политически лидери, заради многобройните му връзки с жени?
А той отговорил, че причината за това е, че той е различен!!! Само той си падал по жени!!!"

Та тъй де, незнам какво се правим на праведни с нещастниците на прайда, а нямаме нищо против президента ни да е мъжка жена, магистратите да се плющят отзад, политиците ни да са верни на тоя с по-големия член и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юни 2015 13:31

bobo_13 написа:
GOLEADOR написа:

За какво им е на гей и гейка да сключват брак помежду си, при положение че не се привличат и понасят и нямат една и съша сексуална ориентираност. Ти имаш право да сключиш брак с твоята партньорка. Те искат и те да имат това право. Това се нарича полова дискриминация, защото в чл. 46 от Конституцията е записано, че бракът е съюз м/у мъж и жена.
А семейния кодекс:
Чл. 5. Бракът се сключва по взаимно, свободно и изрично съгласие на мъж и жена, дадено лично и едновременно пред длъжностното лице по гражданското състояние.
Друг е върпосът дали в някои малцинства това става с лично съгласие, но закона не се трогва от това.
Това за ученето за гордостта да си педал е тъпа работа и аз не съм съгласен, но за всичко останало не мога да се съглася с теб. Можем да спорим до утре, но заради това право еднополовите двойки отиват в съседни страни, или в централна Европа, където това е разрешено и там сключват бракове.

На мен не ми пречи Прайд-а. Така или иначе днес ще вали, надвечер няма да съм в Центъра. Нека си шестват.
Като не ми харесва Волен и неговите искания не му ходя на митинг. НЯкой да се противи на неговитре шествия и циркаджийски изпълнениея? Не
Като има концерт на ПАйнер на пъпа на СОфия, какво? Някой да протестира? Не, който не иска не ходи.

И днес така. Всеки има право да се бори за своите права и да отстоява своите интереси. Щом те така са си решили, тяхно право. Веднъж в годината, че някакви са се събрали и 2 часа се разхождали в центъра на софия получголи....е голяма работа.
Всеки сам намира начин как да си защитава интересите. Това е техния начин.

Даже до вчера сутринта не бях чувал, че ще има Прайд уикенда. Ама чух по радиото и после тази тема.

На теб като не ти харесва, утре организирай анти гей митинг из центъра на София. Твое право е.

1.Естествено,че всеки има право на мнение.Просто ме възмути наглостта на тези хора да вменяват вина на обществото,че са дискриминирани.
2.Ако трябва да се спре шествието на гейовете из София ,това не става с контра митинг (какъвто ме призоваваш да организирам).Просто църквата трябва да се изправи срещу прайда.Ако на пътя на протестиращите гейове застанат поповете с хоругвите и прайда умира.Разбира се,винаги е възможно свирепи педали да нападнат поповете , но така ще покажат на всички своята същност и това за пореден път ще разкрие какви лицемери са.
3.Относно гейовете (на Пайнер) и концертите им в центъра на столицата - аз нали за това ти казвам,че никой не мрази педалите.Могат да пеят в центъра на София и хората им се радват.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 юни 2015 13:56

София прайд според мен е от най-срамните неща на града!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”