bobo_13 написа:1. Дали? Я си спомни как едни скинари прочистваха Борисовата градина от гейове и убиха един студент?
2. Гейове,лесбийките, бисексуалните, трансполовите и интерсексуалните хора Не могат да сключват брак с представител на своя пол.
3. Да, всеки може да напише завещание, но ако си женен по закон партньора ти наследява всичко( да може и хетеро двойките при съвместно съжителство да се случи, но това си зависи от двойката и ако искат могат да сключат брак)
Това не е протест а шествие. Смятам, че знаеш какво означава PRIDE, хората са горди и го демонстрират.
Миналата година бях в Брюксел през май и по някакво странно съзпадение точно се провеждаше белгийския прайд. Аз си мислех, че е някакъв карнавал в началото. Малки, големи, възрастни, деца...танцуваха и се веселяха по улижите, а то се оказа, че е Прайд.
Хората с различна сексуална ориентация са лишени възможността да създадат свое семейство, да сключват брак, да осиновяват деца; да отглеждат деца; да наследят партньора си(чрез брак), да бъдат до него в болницата при тежко заболяване и т.н.
1.Има си закони в тази страна и убийците ще си понесат наказанието.В Борисовата градина скоро убиха момче докато чака приятелката си.Това трябва ли да накара всички нас да парадираме със сексуалността си?
2.Всички не можем да сключваме брак с представител на своя пол.Каквото е за тях,това е и за мен и теб!
3.Гей и гейка също могат да сключат брак,да си осиновят дете,да бъдат заедно в болница и така.За еднополовите връзки проблема е само при мъжете.Но няма как да е по друг начин,защото правата на детето са над тези на осиновителите и родителите.Всяко дете има право на майка и баща и отнемането по административен път на тези права е неприемливо за обществото.
4.Никой не им пречи на педалите да се гордеят,че са такива,само да не пречат на хората.Най-гадно е,че се опитват да посегнат на децата.Искания като това в училище да се учи,че е гордост да си педал ме отвращават.Това за мен е недопустимо и ще се боря по всякакъв начин срещу тези искания!