Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщината !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: Ликвидацията на Левски и ЦСКА - ликвидация на българщина

Мнениеот viking22 » 25 юни 2015 00:25

diplomat написа:
viking22 написа:
diplomat написа:
viking22 написа:
diplomat написа:
viking22 написа:За мен спира.И ако потчертавам ако нямах тия три деца .Вземам един калашник и ти си първия ,защото промивате мозаци.После влизам във Н Събрание и познай.Аз много добре знам какво да правя ти не си човекът който ще ми дава наклон на .

Какъв си ти, бе, отрепко; на две плюнки живот си, не можеш обувките да си вържеш, нещастник... Има по-грамотни цигани от теб, а те не завършват дори и 5 клас, скапаняк. :evil:

Кажими го на живо Българинино..

Ти да не си от тия, дето се ръгат по Борисовата? Нали знаеш, който нож вади, от нож умира... Или пък от някой друг патлак.

ЗАРЕДИ ТАКИВА КАТ ТЕБ УМИРАТ ДЕЦА- ВИШ СИ ИМЕТО А КАКВО ПИШЕШ.ТОВА АКО НА ЖИВО ИЛИ АЗ ИЛИ ТИ

Ти си за освидетелстване май, да не си забравил да си пиеш хапчетата? Горките ти деца, представям си каква перспектива им представяш занапред в живота - тотална деградация и мизерия...

Мухльо ти никога не можеш да имаш това което имам аз.То не се купува със пари.Там ДПС не вирее .....

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юни 2015 00:30

viking22 написа:Мухльо ти никога не можеш да имаш това което имам аз.То не се купува със пари.Там ДПС не вирее .....

Тихо, Инджов. :lol: Ще му се кланяте на рязаното индже, както и на джуджето от Микре, пардон, "г-н Ганчев". Вече ще можете и официално да се молите на алах, каквато беше мечтата на дучето. :lol: Викам да припознаете ИДИЛ за новия ЦСКА и всите црвени комунисти на джихад. 8-)

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 25 юни 2015 01:08

Rusnaka написа:хахахаха, това може само да го кажа комунист и ченге!Айде бягайте от тука!Бългaрщината били Левски и Цска....ТЪЖНАТА ДЕЙСТВИЕТЕЛНОСТ, ЗАОБИОКОЛЕНИ СМЕ ОТ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА!ТАКАВА Е И ВЛАСТТА, ТАКА ЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ!

Вече ставаш досаден глупак.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 юни 2015 01:58

Срамувам се, че някой ми сравнява отбора и ги слага дори на една снимка заедно с някакви пълни нещастници! Левски никога не е бил и няма да бъде никакъв символ, камо ли на българщината, запомнете го от мен и ще спите тая вечер по-покойно! :)

Питайте майките и бащите си, ако не вярвате на мен! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 юни 2015 03:29

Футбол е имало и преди двата мутанта, футбол ще има и след тях. Айде стига сте ги навирали като някакви общонародни каузи.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 25 юни 2015 08:58

Темата е олигофречнична.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 25 юни 2015 09:03

ТОВА ЗАГЛАВИЕ щеше да е актуално към лятото на 1985 г.

Но авторчето, слуга на чужди(руски) интереси го ползва днес за евтина пропаганда :evil:

освен това, последните 25 години ЦСКА и особенно Левски се управляват от ченгета, бивши комунисти, агенти на ДС, агенти на ФСБ(КГБ) т.н. всичките те слуги на същите господари, които са и господари на авторчето виали :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 юни 2015 09:19

Едните са срам за Васил Левски ,не може такова подобие на отбор дето по всякакъв начин(подкупванене на съдии ,уговаряне на срещи ,крадене и подкупване на играчи и всякакви други такива неща) иска да стигне до победа или купа ,да носи името на Апостола ,да не говорим за "великата синя публика" която е съставена от наркоманчета и олигофрени и навсякаде вика селяни умрете ,изпотрошава българските стадиони ,подкрепя Лацио срещу Лудогорец(сега щели да викат за Динамо М) и те да застават зад това име!!!Незабавно си сменяйте името само петните Апостола този който си е дал живота за БЪЛГАРИЯ И СЕЛЯНИТЕ.Червените им приятелки дето са се пръкнали от нищото и заради тях са унищожени и пренебрегвани доста добри отбори сега съдбата им го връща ,те са същите ходят и викат за Стяуа и нз още кой друг срещу шампиона на БЪЛГАРИЯ(щото били братя по комунизъм) ,пълна излагация сте!!!!Българският футбол и спорт брябва да се пречисти от тези два тумора и ще тръгне нагоре!

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 25 юни 2015 09:34

Значи на всички, които пишат за двата мутанта ще кажа едно: Левски е създаден десетки години преди вашите клубове и преди да казвате че футбол е имало без Левски помислете малко. аман от хейтъри.. Левски е достоен за уважение клуб.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 юни 2015 09:39

bliznaka написа:Значи на всички, които пишат за двата мутанта ще кажа едно: Левски е създаден десетки години преди вашите клубове и преди да казвате че футбол е имало без Левски помислете малко. аман от хейтъри.. Левски е достоен за уважение клуб.

Не са мутанти а тумори които години наред са пречили на развитието на нормалните клубове ,а в отборът левски софия няма нищо за уважение :mrgreen:СРАМ СТЕ ЗА ЛЕВСКИ сменяйте си името ножари и крадци такива

Върни се в “Свободна зона”