Kamenitza1912 написа:ха ха ха ей няма оправия , ама както е казал народа "цигани се родихте, турци ще умрете" !!!![]()
![]()
Диляне, ти ли си бе?
Я си гледай коматевския цирк и не се отъждествявай с българските отбори...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Kamenitza1912 написа:ха ха ха ей няма оправия , ама както е казал народа "цигани се родихте, турци ще умрете" !!!![]()
![]()
ravik написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:ДПС и отбора му Велбъжд Пловдив-извън закона.
Нещо амнезията те гони,наркоманче!Много бързо забрави кой писа декларация до Ирена Кръстева!!
soundmax написа:Нима черно белите, които се включиха в последните постове не виждат от къде тръгна всичко? Имате си едно болно фенче, което разкоткодяка всичко щото явно няма никакво движение из вашия форум и да може да си прави гимнастика на пръстите тръгна пак да пуска теми за Ботев и да пише из форума ни. Оправете се с него, защото само се излагаме с подобни тъпи теми дето се пускат и ще се пускат ако не спре това л....... Явно на някои от нашите им писна и за това пуснаха тази тема инак въобще не мисля, че на някой от нас му пука какво става във вашия отбор и какви проблеми имате, те са си ваши и вие си знаете най-добре как да си ги решите (и също така, какво ви бъркат нашите проблеми, не вярвам да сте се загрижили за нас). Лично аз се надявам да си стъпите на краката както и Спартак и Марица за да го има Пловдивския футбол. Знам, че повечето от вас ще продължат да кълнат и обиждат, защото просто си им е такова възпитанието и са много далеч от каквито и да е градски (цивилизовани) маниери пък тръгнали да говоря кое било селяния и т.н.............първобитна работа !
mark1926 написа:Първо се оправете, разбирай помолете, крайните ни фракции да спрат да ви малтретират по улиците, пък и до мен ще стигнем...
mark1926 написа:soundmax написа:Нима черно белите, които се включиха в последните постове не виждат от къде тръгна всичко? Имате си едно болно фенче, което разкоткодяка всичко щото явно няма никакво движение из вашия форум и да може да си прави гимнастика на пръстите тръгна пак да пуска теми за Ботев и да пише из форума ни. Оправете се с него, защото само се излагаме с подобни тъпи теми дето се пускат и ще се пускат ако не спре това л....... Явно на някои от нашите им писна и за това пуснаха тази тема инак въобще не мисля, че на някой от нас му пука какво става във вашия отбор и какви проблеми имате, те са си ваши и вие си знаете най-добре как да си ги решите (и също така, какво ви бъркат нашите проблеми, не вярвам да сте се загрижили за нас). Лично аз се надявам да си стъпите на краката както и Спартак и Марица за да го има Пловдивския футбол. Знам, че повечето от вас ще продължат да кълнат и обиждат, защото просто си им е такова възпитанието и са много далеч от каквито и да е градски (цивилизовани) маниери пък тръгнали да говоря кое било селяния и т.н.............първобитна работа !
Има едно вярно нещо в изказването ти- разкудкудяках ви![]()
Че и на жертви се правите, викаш като вие не може да се оправите с мен, дай сега да се молим локомотивци да ме спиратПърво се оправете, разбирай помолете, крайните ни фракции да спрат да ви малтретират по улиците, пък и до мен ще стигнем
...
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Стига с тези цигански изцепки,самонаричания,самохвалбестия и подобни мангалски номера.Погледнете посещаемостта освободени кебапчии.Ботев играе 3 мача без публика,Левски 4.вие къде сте по посещаемост жалки твари.вижте се.Това е статистика на БФС, а не на Невестулки,марковци,и тем подобни жалки твари.Кажете нещо истински майни от кюстендилско които не познавахте играчите си когато си смениха седалището от Кюстендил в Пловдив.Вие сте Велбъжд Пловдив.ГМО на магията.Оценките за посещаемост на мачовете са приблизителни и са базирани на преценка на редакторите на сайта Bulgarian-Football.com. Отборите са подредени по среден брой зрители на мач. Информацията е обновена за последно след мачовете от XXXI кръг на 27 май.[1][2]
№ Отбор Общо зрители Брой домакински срещи Средно зрители на мач Стадион и капацитет
1. Берое (Стара Загора) 63,810 16 3,990 Берое, Стара Загора - 12,128 зрители
2. ЦСКА (София) 58,860 15 3,925 Българска армия, София - 22,015 зрители (временно до 19,000) [3]
3. Лудогорец (Разград) 49,150 15 3,275 Лудогорец Арена, Разград - 8,000 зрители
4. Ботев (Пловдив) 32,830 [4][5][6] 15 2,190 Футболен Комплекс Ботев 1912, Коматево - 3,500 зрители
5. Локомотив (Пловдив) 31,670 16 1,980 Локомотив, Пловдив - 11,800 зрители (временно до 6,250)
6. Хасково (Хасково) 28,920 16 1,810 Градски стадион, Хасково - 9,000 зрители
7. Черно море (Варна) 27,390 16 1,710 Тича, Варна - 10,000 зрители
8. Левски (София) 26,050[7][8][9][10] 16 1,630 Георги Аспарухов, София - 29,200 зрители (временно до 19,000)
9. Литекс (Ловеч) 20,270 16 1,265 Градски стадион, Ловеч - 8,100 зрители
10. Марек (Дупница) 16,440 16 1,030 Бончук, Дупница - 16,050 зрители
11. Локомотив (София) 14,540 16 910 Локомотив, София - 22,000 зрители (временно до 6,000)
12. Славия 1913 (София) 8,090 16 505 Славия, София - 15,992 зрители Вижте капацитета на стадиона ви и поне веднъж не го преполовихте.Даже на дербито бяхте по-малко от нас макар че ни дадохте ограничен брой билети.Жалки твари,вие сте за смях на пловдивчани.И колкото Сдружения да направите,и колкото декларации да изкарате вие сте циганите на Пловдив.
fire написа:... в продължение на 11 ..собственик ви беше болен фен на Локомотив ПловдивДимитър Христолов
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта