Военният министър: Ще бъде изграден контролен център на НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Военният министър: Ще бъде изграден контролен център на НАТО

Мнениеот fcb_bg » 31 яну 2015 14:13

Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:
fcb_bg написа:Център за контролирани военни операции.
Много хубаво, к'во...

Да,само дето е на НАТО. Нали знаеш най-популярния възглас в света - "Янки, вървете си у дома!"

Я кажи за нещо за най-популярния възглас, свързан с Русия и руснаците, в Полша, Украйна, Чехия, прибалтийските републики, Афганистан, Чечня ...и те принадлежат към този свят... 8-)

За Чечня да цитирам ли Кадиров? А да цитирам ли какво каза Карзай на янките, по-точно какво да направят военните им части? И че въпреки всичко там ще останат американски войници? Как определяш призива на президент на страна да призове другия президент да си прибере войската, но това не става? Демокарцийка, а? Мирно ли е в Афганистан? Къде изобщо има мир след мисиите с оглушителни названия?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 31 яну 2015 14:13

nikita 333 написа:РУСИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ВЕЛИКА СТРАНА!

Тепърва предстои нейния възход и драсканиците във фейсбук,медийте и заблуждаващите ТВ новини относно нейния фалит ,курса на рублата,агресията на страната и края на Путин..,нищо не ще променят! Ще дойде ден когато всички вие русофоби,политици и медии пишешти за Русия и Путин като агресори..,ще започните да се молите тази велика страна и братски народ да бъде винаги до нас,да помага и ни закриля! Няма никакъв проблем за руските войски да изметат наведнъж НАТО,САЩ и ЕС,но тази страна никога не напада първа,тя се отбранява,брани народа,свободат и вярата! За това Бог е винаги с Русия и винаги точно за това ще им помага,ЗАЩОТО НЕ СА АГРЕСОРИ!!!
Вашите заблуди могат да излъжат голяма част от народа,може да лъжите и себе си,но БОГ намя как да излъжите!!! Учили сте,но сте пропуснали най-важния урок! Молете се само наистина да не ставаме свидетели на това колко велика е Русия,защото тогава ще е лошо за всички нас! Черно море ще заври..., могат да го превърнат за скраб на американски кораби,самолети и всякаква там техника само ако дръзнат нападение точно тези които говорят от сутрин до вечер за правата на човека и демокрацията!!! Знаят го много добре НАТО, ''великата''америка и изпадналия в неадекватност ЕС!!!
Освен санкции на нищо друго не са способни! Този тристранен съюз ЕС-НАТО и САЩ излага на опастност целия свят,това е вреден съюз от който няма никаква полза,освен празни политически бръщолевици,а резултатие са видни...трагедия навсякъде!
ООН се е превърнало в пенсионерски клуб от който нищо не зависи.Същото важи и за останалите организаци с гръмки имена и събиращи членски внос при това! Този измислен съюз, който е символ единствено на лицимерие изобщо не се бори за мир,разбирателство,любов между народите,край на бедноста,глада,мизерията,болестите,изкуствените вредни храни,край на войните,край на омразата...борбата им е пълно лицимерие,борба на думи на които вече почти никой гражданин на ЕС не вярва. Управляват ни политици,които служат за мръсни цели и каузи вредни за почти целия свят!

амин.
Е това сте хората които не обичате родната си страна. Защо бе? Какво ти е направила България? Кажи си?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 31 яну 2015 14:15

action66 написа:
Thsmith написа:
anihilator написа:Аз съм за в крайна сметка сме част от алианса и е нормално тук да има структури на нато . И да така се чувствам по спокоен 8-)

+1

Колкото повече хора от НАТО има тук - по добре. Да не се появят някой ден и тук зелени човечета...

По-добре зелени човечета отколкото елементарни негри и бозави англо-саксонци....

Точно за това ни трябва НАТО да не видим зелени човечета и тук :!: За да не обевят скоро Новорусия и по нашето черноморие :!: Как ти звучи Поморийска народна република :?: Гледам , че си от Варна тук се напълни с рашани изключително нагли са и много ме дразни , че не желаят да научат и една Българска дума а трябва аз да уча Рускки та да се разбера с тях.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 яну 2015 14:16

pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:Обикновено ти не разбираш нещата, или просто не ги знаеш... :lol: За плацдарма питай главното командване на руската армия или русначето fcg от петата колона, ако не се е покрило вече. И понеже те си особено интелигентен и образован, все пак ще ти обясня: Една територия може да се анексира, за да се използва като плацдарм, или същата да не бъде използвана като плацдарм от противника. Надявам се, че съм ти бил полезен с разяснението. Приятен обяд. :)

Капитане, докато си търгувал с руснаците по време на соца, нещо много лошо са те подложили, та още ти държи влага... :lol: А бе, жена ти да не би да е рускиня? Това би обяснило привидно нелогичните ти разсъждения и огромните ти комплекси... Що си мислиш, че руснаците пият толкова много, ми живеят с рускини бе... :lol:

Имай предвид че го казваш на човек, който излъга форума, че в Русия пикаят във външни нужници в училищата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 яну 2015 14:18

wannabe написа:амин.
Е това сте хората които не обичате родната си страна. Защо бе? Какво ти е направила България? Кажи си?

ατμομηχανή σιδηροδρόμου
Туй било локомотив на гръцки! Ко? Не!... :lol:

Добавяме и Φιλιππούπολη и става:
ατμομηχανή σιδηροδρόμου -Φιλιππούπολη

Е това е, майна, как да не те е яд на Сталин...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2015 14:21

pampi написа:...Капитане, докато си търгувал с руснаците по време на соца, нещо много лошо са те подложили, та още ти държи влага... :lol: А бе, жена ти да не би да е рускиня? Това би обяснило привидно нелогичните ти разсъждения и огромните ти комплекси... Що си мислиш, че руснаците пият толкова много, ми живеят с рускини бе... :lol:

pampi, отново се изказваш неподготвен:
1. По времето на соца почти не ми се е налагало да работя с руснаци. Все пак си спомням много добре, че на една изложба моят по-старши колега влизаше винаги на преговори в офисите на руските фирми с бутилката напред и възгласа: "Давайте выпьем"! :lol:
2. Жена ми не е рускиня, а тракийка - от Пловдив. :)
3. "Привидно нелогични" = логични: Благодаря за вярната ти оценка.
4. Комплексар май си ти - аз нямам причина за комплекси, напротив.
5. Аз не мисля че руснаците пият толкова много - това са факти. Цитирах ти Андрей Кончаловски (предполагам, че си чувал за него). Ето ти още малко факти:
"По данным «Анализа рынка водки и ликероводочных изделий», подготовленного BusinesStat, розничные продажи водки и ЛВИ в России в 2010 году составляли 1,67 млрд литров[29], (ок.12 литров на душу населения в год). При этом не учитывалось потребление суррогатов алкоголя (самогона и пр. спиртосодержащих жидкостей).
По утверждению руководителя отдела информатики и системных исследований Московского НИИ психиатрии Минздрава РФ, доктора медицинских наук Александра Немцова в России до 40% мужского трудоспособного населения регулярно злоупотребляют спиртным, алкоголизмом страдают 2 миллиона человек, а от отравлений спиртными напитками, преимущественно суррогатами водки, ежегодно умирают порядка 500 тысяч[30].

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B8%D0%B8

6. Оправи си правописните грешки в подписа - това, че си копнал текста от сайт не значи, че е верен. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2015 14:23

fcb_bg написа:
pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:Обикновено ти не разбираш нещата, или просто не ги знаеш... :lol: За плацдарма питай главното командване на руската армия или русначето fcg от петата колона, ако не се е покрило вече. И понеже те си особено интелигентен и образован, все пак ще ти обясня: Една територия може да се анексира, за да се използва като плацдарм, или същата да не бъде използвана като плацдарм от противника. Надявам се, че съм ти бил полезен с разяснението. Приятен обяд. :)

Капитане, докато си търгувал с руснаците по време на соца, нещо много лошо са те подложили, та още ти държи влага... :lol: А бе, жена ти да не би да е рускиня? Това би обяснило привидно нелогичните ти разсъждения и огромните ти комплекси... Що си мислиш, че руснаците пият толкова много, ми живеят с рускини бе... :lol:

Имай предвид че го казваш на човек, който излъга форума, че в Русия пикаят във външни нужници в училищата.

Това го е написал Виктор Богданович Резун – бивш офицер от ГРУ, известен под псевдонима Виктор Суворов - аз съм го цитирал, русначе!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 яну 2015 14:24

Нека да бъде изграден контролен център на НАТО, ама защо всичко се струпва в София ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 31 яну 2015 14:25

В своето последно интервю Картър заяви, че САЩ заслужено е получила образът, според който държавата „разпалва въоръжени конфликти практически по всякакъв повод”.

Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води.

„Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт“, заяви пред изданието „Салон” бившият президент на Съединените щати.

Картър припомни и лицемерното изказване на държавния секретар на САЩ Джон Кери, че да се атакува и нахлуе в чужда държава през 21в. е неприемливо. Интервюиращия журналист запитал бившия президент не е ли това същото, което САЩ направиха с Ирак, например.

„Напълно вярно, отговорил Картър. Ние направихме това. И през цялото време правим това. За съжаление, такъв е Вашингтон. И това продължава вече много години”, отговорил Джими Картър.

Картър не е просто критик на Барак Обама и неговата администрация. Още през своето управление и до днес бившия президент се отличи с опитите си да води по-мирна външна политика, да ограничи намесата на САЩ в делата на суверенни държави, обяви се в защита на човешките права и против военните намеси.

Неотдавна Картър отправи остри критики към Обама след разкритията за незаконното подслушване и следене на американски и чужди граждани, провеждано от американските тайни служби и действията на САЩ в Близкия Изток, които според него разрушават възможностите за установяване на мир и прекратяване на кръвопролитията в региона.
/"Global Research" Канада/
П.П.Още дъвкате Грузия,Чечня,Афганистан,Чехия и Унгария.Та даже и стихчета с хубави рими има 8-)
А същевременно ,някои ги гризе съвестта вече.
Последна промяна от FLANKER на 31 яну 2015 14:33, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 31 яну 2015 14:26

stefani написа:Нека да бъде изграден контролен център на НАТО, ама защо всичко се струпва в София ?

Не ,може и на остров Болшевик . 8-) Или както се казва сега. 8-)
Последна промяна от FLANKER на 31 яну 2015 14:29, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”