smoothc написа:Има един единствен виновник за настоящото положение на нашата България.
"Империята на злото"!
Правилно. Мордор Отвъдокеански.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Има един единствен виновник за настоящото положение на нашата България.
"Империята на злото"!
CTAHKO написа:Кролик написа:Всичката тая мисъл как я задържал в Хаскьой СТАНКООООО ?!? Ти си за Москва, Вашингтон или Берлин, в краен случай за Пхенян
Аз съм се аргументирал и съм изложил факти, а ти
sunscres92 написа:Ще прочета статиите, които ми даде, ако не друго дават един интересен поглед на нещата. В интерес на истината, безконтролното увеличаване на хората на Земята е доста голям проблем, но този проблем го няма в Европа, по-скоро е в страните от така нареченият "Трети Свят".
Темата за сатанистите е интересна, лично за мен вкарана за по-голяма звучност и за да предизвика дори страх в хората. И личното ми мнение е, че е плод на въображението на някой конспиратор. Иначе информацията, която излиза в книгите и интернет е доста противоречива и за мен всички сам за себе си трябва да си направи изводи, защото е ясно, че всяка нова статия/книга добавя нещо ново, независимо истина или не, просто за да се продава историята. И това прави още по-трудно "смилането" на информацията, защото най-лесно се наслагва лъжа, между 2 истини.
Знам ли единственото, което може да се каже със сигурност е, че на Земята няма да остане скучно, за сметка на много невинни хора. А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо. Иначе хората винаги са били контролирани, дали от Сатанситити или други, винаги е бил контролиран и дълго ще е така, а може би е за добро, не е сигурно дали щяхме да сме още живи при противоположното положение.
urkoto написа:sunscres92 написа:Ще прочета статиите, които ми даде, ако не друго дават един интересен поглед на нещата. В интерес на истината, безконтролното увеличаване на хората на Земята е доста голям проблем, но този проблем го няма в Европа, по-скоро е в страните от така нареченият "Трети Свят".
Темата за сатанистите е интересна, лично за мен вкарана за по-голяма звучност и за да предизвика дори страх в хората. И личното ми мнение е, че е плод на въображението на някой конспиратор. Иначе информацията, която излиза в книгите и интернет е доста противоречива и за мен всички сам за себе си трябва да си направи изводи, защото е ясно, че всяка нова статия/книга добавя нещо ново, независимо истина или не, просто за да се продава историята. И това прави още по-трудно "смилането" на информацията, защото най-лесно се наслагва лъжа, между 2 истини.
Знам ли единственото, което може да се каже със сигурност е, че на Земята няма да остане скучно, за сметка на много невинни хора. А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо. Иначе хората винаги са били контролирани, дали от Сатанситити или други, винаги е бил контролиран и дълго ще е така, а може би е за добро, не е сигурно дали щяхме да сме още живи при противоположното положение.
По темата за сатанизма - http://nstarzone.com/BOGROVE.html
Можеш поотделно да гугълнеш какво е събитието което се провежда в бохемиън гроув, кои присъстват и какво точно се случва там. Има и цял филм по темата доколкото знае Уреца.
sunscres92 написа:А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо.
THE G.A.M.E написа:sunscres92 написа:А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо.
ФАКТ.
Сякаш лафа - "2-те страни на една монета", е измислен спец. за тях.
2-те Страни играят различни игри, които обаче ще доведът до еднакъв резултат.
CTAHKO написа:fcb_bg написа:Аз пуснах един линк какви демократи се отглеждат в някои страни, ето ви го отново. Тук, в България не е по-различно.
http://openukraine.org/en/about/partners
Това е фондацията на онзи, когото Нюланд избра за управник в Украйна. Много са му арни партньорите. Все от ония ненамесените в Украйна.
И тук нещата са същите, ама нали виждаш в темата какво ставаВсе неверници и като нямат аргументи, все до личните нападки опират
Я някой да ми каже колко руски НПО-та има, с какво се занимават и колко американски и еврейски НПО-та има на територията на България
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 5 госта