Хайде да гласуваме!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Хайде да гласуваме!!!

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 13:48

iohan.law написа:Господи помогни им да изхвърлят омразата от сърцата си! Алоооооооооооо сега е 2009 г. Какви са тези "творения"/мнения/ - не сме 1917, 1933, 1944 г. Не трябва да ви води омразата, а вярата и надеждата! Ако ще идва фашизъм, полицейщина и др. подобни, то мерси .... Май забравихте, че Демокрацията е ................ Ти може да си ми опонент, но аз ще се боря за правото ти да изразяваш свободно мнението си. ................... Не ми хвалете много генерала, в нашия град избираем кандидат му е "бивша" мутра с образование от ВИФ, пък втори е инж. от Симеоново /пожарникар/. Представете си какви "идеи" ще се ръсят от трибуната наесен.... Пък кризата!?! ........... Каква "мътна вода" ще стане..., повече и от 1997 г. ГЛАСУВАЙТЕ с разум и търсете експерти, защото само с уууууууууууууу, не става!

Ами ти какво предлагаш? Дай някаква идея!
И ако не е тайна кой е въпросния град?
Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 05 юли 2009 13:49

Сега слушам Дарик радио, и кореспондента им от Истамбул каза,че до момента 13,00 на обяд са гасували 50 000 турци, това е толкова колкото са гласували общо от турция за президентските избори, а сега само до обяд...
Освен това казаха че в секциите в турция има от 2 до 5 тъмни стаички да вървяла процедурата по-бързо...
Не се заблуждавайте с електронни гласувания, всеки знае че електората на ДПС не може да пише, камо ли да ползва интернет, на тези избори се очаква да вземат най-голямата си бройка депутати.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 05 юли 2009 13:52

cska_90 написа:
Sleepwalker написа:Аз пуснах гласа си още към 8 часа,преди да тръгна за работа. Вчера по едно време попаднах в дълбок размисъл за кой да гласувам,щото нямам твърдо предпочитание за никоя пратия(по важното в случая е, че имам нетърпимост към две от тях).
Иначе към 13.00 часа в Шуменска област активността мина 30%. ---> http://www.bgwebtv.com/print.php?id=2232

Интересно е, че в делиорманските общини активността за сега е най-ниска... :roll:

Да бе наистина активността този път си е доста висока.При все,че загега по-голямата чат от младите не са отишли.Аз лично още не съм.Все още се колебая между синята коалиция и ГЕРБ!

Щом се колебаеш между тези две политически сили избери Синята коалиция, резултатът май не е добър досега и ако не влязат в парламента Герб няма да има с кого да се коалират за да управляват.
Приятел, не знам на колко си, аз съм на 25, и повярвай ми помня много добре кризата на Виденов, и как после страната стъпи на краката си. Сега можем и пътуваме свободно в Европа, познай заради коя политическа сила.

Не се водете по популизъм, оценете реално кой какво е направил.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 юли 2009 13:52

slavia_forever написа:В София избирателната активност, също се очаква да е висока.
Четох статистики от гласувалите в интернет, в сайта на BTV izbori.btv.bg, че към момента:

ЗА ЦЯАТА СТРАНА:
ГЕРБ - 41,4 %,
Лидер - 12,9 %
НДСВ - 11,4 %
Синята коалиция 10,1 %
Атака - 7,88 %
БСП - 5,04 %
РЗС - 2,61 %
ДПС - 2,13 %

ЗА СОФИЯ (НАПРИМЕР 24-ТИ РАЙОН):
ГЕРБ - 37,7 %,
Синята коалиция 19,4 %
Лидер - 18,3 %
НДСВ - 5,86 %
БСП - 5,16 %
Атака - 3,05 %
РЗС - 2,81 %
ДПС - 0,46 %

ЗА КЪРДЖАЛИ:
ГЕРБ - 61,6 %,
Лидер - 21,2 %
НДСВ - 2,02 %
Синята коалиция 1,01 %
Атака - 2,02 %
БСП - 6,06 %
РЗС - 1,01 %
ДПС - 2,13 %

Разумните, интелигентните и младите хора, КАЗВАТ НЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ ОТ АНКАРА И НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕКАДЪРНОСТ И БЕЗРОДНОСТ!

Тия данни сочат само едно - автобусите още не са пристигнали по местата... :evil:
Все пак се надявам тези резултати да се запазят до голяма степен. Притеснява ме високия процент на Лидер.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 13:54

comandosa1 написа:Сега слушам Дарик радио, и кореспондента им от Истамбул каза,че до момента 13,00 на обяд са гасували 50 000 турци, това е толкова колкото са гласували общо от турция за президентските избори, а сега само до обяд...
Освен това казаха че в секциите в турция има от 2 до 5 тъмни стаички да вървяла процедурата по-бързо...
Не се заблуждавайте с електронни гласувания, всеки знае че електората на ДПС не може да пише, камо ли да ползва интернет, на тези избори се очаква да вземат най-голямата си бройка депутати.

Ами те в интернет анкетата имат 15%-представи си колко са реалните им.Само се нядявам да стигнат 20%,че става лошо тогава!
Последна промяна от cska_90 на 05 юли 2009 13:55, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 05 юли 2009 13:54

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юли 2009 13:57

kingy написа:А эа овчия български народ това ако се отнася то вие стие глупаци на ента степен.Както каэва Карбовски - хубава страна , жалко , че е населена с българи....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 13:59

Sleepwalker написа:
slavia_forever написа:В София избирателната активност, също се очаква да е висока.
Четох статистики от гласувалите в интернет, в сайта на BTV izbori.btv.bg, че към момента:

ЗА ЦЯАТА СТРАНА:
ГЕРБ - 41,4 %,
Лидер - 12,9 %
НДСВ - 11,4 %
Синята коалиция 10,1 %
Атака - 7,88 %
БСП - 5,04 %
РЗС - 2,61 %
ДПС - 2,13 %

ЗА СОФИЯ (НАПРИМЕР 24-ТИ РАЙОН):
ГЕРБ - 37,7 %,
Синята коалиция 19,4 %
Лидер - 18,3 %
НДСВ - 5,86 %
БСП - 5,16 %
Атака - 3,05 %
РЗС - 2,81 %
ДПС - 0,46 %

ЗА КЪРДЖАЛИ:
ГЕРБ - 61,6 %,
Лидер - 21,2 %
НДСВ - 2,02 %
Синята коалиция 1,01 %
Атака - 2,02 %
БСП - 6,06 %
РЗС - 1,01 %
ДПС - 2,13 %

Разумните, интелигентните и младите хора, КАЗВАТ НЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ ОТ АНКАРА И НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕКАДЪРНОСТ И БЕЗРОДНОСТ!

Тия данни сочат само едно - автобусите още не са пристигнали по местата... :evil:
Все пак се надявам тези резултати да се запазят до голяма степен. Притеснява ме високия процент на Лидер.

Остави ги тези анкети.То аз мога да вляза и да гласувам 10 пъти за еди коя си партия.ГЕРБ да имат най-висок резултат в Кърджали-нали сам разбираш,че това не е възможно.Там ДПС печелят с над 75%.А дори и сред младите подкрепата за БСП е над 5%.Така,че за съжаление истинските рез ще се различават кореено от тези!@
Изображение

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 05 юли 2009 14:03

kingy написа:
palante написа:аз навивам всички приятели,познати,роднини да гласуват за Герб! За да може да изхвърлим шибаните турски твари от парламента....! Аз гласувах! А ти?
П.П №3 в бюлетината!

Аре стига с тая Герб бе! Като видите някоя нова партия и всички като овце се втурвате мама ви проста.Навремето така беше с НДСВ , сега на ход е Герб.Каэват , че само глупака прави една и съща грешка два пъти .А эа овчия български народ това ако се отнася то вие стие глупаци на ента степен.Както каэва Карбовски - хубава страна , жалко , че е населена с българи....

това е вярно - дойде царя - айде да гласуваме за него, сега дойде бойко - айде за него. Не виждам какво толкова виждате в една мутра, която обижда старите хора /всеки има стари родители, баби, дядовци..., и бойко има и се чудя как нарича родителите си лош човешки материал/, която е назначила мутри и курумпирани богаташи в листите /по същата причина - заради парите, които му плащат слави си прави концертите в несебър и петрич, вместо в бургас и благоевград/ и която е казвала че ще викне специалисти за да го съветват как да управлява - по същата логика айде да викнеме най-известния мангал. На България й трябват кадърни хора, а не тъпанири със слава.
гласувайте за БЮЛЕТИНА №5 - ПП АТАКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2009 14:09

krix написа:
kingy написа:
palante написа:аз навивам всички приятели,познати,роднини да гласуват за Герб! За да може да изхвърлим шибаните турски твари от парламента....! Аз гласувах! А ти?
П.П №3 в бюлетината!

Аре стига с тая Герб бе! Като видите някоя нова партия и всички като овце се втурвате мама ви проста.Навремето така беше с НДСВ , сега на ход е Герб.Каэват , че само глупака прави една и съща грешка два пъти .А эа овчия български народ това ако се отнася то вие стие глупаци на ента степен.Както каэва Карбовски - хубава страна , жалко , че е населена с българи....

това е вярно - дойде царя - айде да гласуваме за него, сега дойде бойко - айде за него. Не виждам какво толкова виждате в една мутра, която обижда старите хора /всеки има стари родители, баби, дядовци..., и бойко има и се чудя как нарича родителите си лош човешки материал/, която е назначила мутри и курумпирани богаташи в листите /по същата причина - заради парите, които му плащат слави си прави концертите в несебър и петрич, вместо в бургас и благоевград/ и която е казвала че ще викне специалисти за да го съветват как да управлява - по същата логика айде да викнеме най-известния мангал. На България й трябват кадърни хора, а не тъпанири със слава.
гласувайте за БЮЛЕТИНА №5 - ПП АТАКА

Ок,добре-ама как да гласувам за партия дето половината им депутати и кандидат депутати нямат никакво образование и не могат да вържат две думи на кръст.Дето евродепутат им е 22 годишен келеш без всякаква култура и интелект.Говориш за мутри-ами Слави Бинев какъв е? Да не би да не е мутра.Айде стига тези нямат никъкви експерти-айде помилси как ще оправляват!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”