И какво ако мога да запитам ти е направила Атака?Да не би тази партия да е грабила България![]()
![]()
Не,не е!
покажи ми един интелигентен и доказан човек в тяхната листа и един такъв техен симпатизант и ще си променя мнението.
българското дпс..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
И какво ако мога да запитам ти е направила Атака?Да не би тази партия да е грабила България![]()
![]()
Не,не е!
PLOVDIV PEE 1912 написа:ГОРДИ БЪЛГАРИ,ДА ИЗРИНЕМ КОМУНИСТИТЕ И МАНГАЛИТЕ ОТ ВЛАСТА!!!!ГЛАСУВАЙТЕ В НЕДЕЛЯ!
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:ГОРДИ БЪЛГАРИ,ДА ИЗРИНЕМ КОМУНИСТИТЕ И МАНГАЛИТЕ ОТ ВЛАСТА!!!!ГЛАСУВАЙТЕ В НЕДЕЛЯ!
+
П.С.Аз лично ще гласувам за ГЕРБ.
124 написа:То ясно,че ще гласуваме.Ясно и че ще е за партия,която милее за България.Обаче какво ще се промени след тези избори?То почти всичко-бивши комунисти,все ще се разберат и ще я подкарат постарому.Мани кво се плюят сега-ако трябва наесен ще спретнат нови избори,докато я догодят.Аз лично на ББ не вярвам,не виждам алтернатива на сегашните,изобщо как не съобразих,че имам работа в Бургас в неделя,там да гласувам с удостоверение,но нейсе.До вечерта ще се върна,но там щеше да ми е по-полезен гласът...
cska_90 написа:124 написа:То ясно,че ще гласуваме.Ясно и че ще е за партия,която милее за България.Обаче какво ще се промени след тези избори?То почти всичко-бивши комунисти,все ще се разберат и ще я подкарат постарому.Мани кво се плюят сега-ако трябва наесен ще спретнат нови избори,докато я догодят.Аз лично на ББ не вярвам,не виждам алтернатива на сегашните,изобщо как не съобразих,че имам работа в Бургас в неделя,там да гласувам с удостоверение,но нейсе.До вечерта ще се върна,но там щеше да ми е по-полезен гласът...
Що бе какво има в БС?
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 110 госта