Какви трябва да са наказанията за Цска и Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА и Левскиньо?

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2014 23:00

мили написа:
Teo написа:Виж ги бате... филмираните деца от сектора Б€ дето са им промили мозъка... не става само с дрехи момченца... трябват и топки!!

Джони ли си какъв си.. оправи заглавието на темата.. Ц С К А :idea: не си чел правилата на форума.. аре 3 дена почивка за тебе :idea:

Правилно, как ще пишеш ЛЕВСКИНЬО? :roll: Ще пишеш ТАМПЕРЕ,БАТЕ,ЖИЛИНА,ДЕБРЕЦЕН,ИРТИШ И ОЩЕ 1914 ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ОТБОРА :shock: !
Три седмици почивка...ХАХАХАХАХА :)

И кое му е смешното?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

mozart
Контакти:

Re: Какви трябва да са наказанията за Цска и Левски?

Мнениеот mozart » 28 юли 2014 23:14

GOLEADOR написа:
mozart написа:Проблемът може да се реши много лесно! Закриват ги и двата отбора и няма да има БЪЛГАРСКО ДЕРБИ, няма да има бой между агитките и най-важното няма ЛУДОКУРЦИ от РЯЗАНГРАД да срамят България по Европа! ЗАКРИВАЙ!

Спри дрогата,момче.Още имаш шанс да се поправиш.И другия път когато ЦСКА и Левски играят,заповядай на стадиона да гледаш дербито на България!

Сега като го редактира по-добре ли се чувстваш? Добре, че не можеш да редактираш правилното мнение, защото то е самата истина. Скоро София ще има само един отбор и той ще се казва Славия! Другите да се бият по окръжните групи!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА,РЯЗАНГРАД и Левски?

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2014 23:23

mozart написа:
GOLEADOR написа:
mozart написа:Проблемът може да се реши много лесно! Закриват ги и двата отбора и няма да има БЪЛГАРСКО ДЕРБИ, няма да има бой между агитките и най-важното няма ЛУДОКУРЦИ от РЯЗАНГРАД да срамят България по Европа! ЗАКРИВАЙ!

Спри дрогата,момче.Още имаш шанс да се поправиш.И другия път когато ЦСКА и Левски играят,заповядай на стадиона да гледаш дербито на България!

Сега като го редактира по-добре ли се чувстваш? Добре, че не можеш да редактираш правилното мнение, защото то е самата истина. Скоро София ще има само един отбор и той ще се казва Славия! Другите да се бият по окръжните групи!

Не ме разбирай погрешно.Редактирам го за да разбереш как се чувстват другите ,когато ти нарушаваш правилата.Толкова ли е трудно да напишеш името на съперника правилно?И какво ще загубиш ако не обиждаш другите отбори?Едно е сигурно-като нарушаваш правилата нормалния диалог е невъзможен.За това иде реч.Иначе въобще не ме интересува Лудогорец.Безинтересни са ми и знам,че отиде ли си Домусчиев от там,всички ще ги забравят.Но това е съдбата на малкия тим и ти много добре разбираш какво ви очаква.

mozart
Контакти:

Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА и Левски?

Мнениеот mozart » 28 юли 2014 23:32

GOLEADOR написа:
mozart написа:
GOLEADOR написа:

Не ме разбирай погрешно.Редактирам го за да разбереш как се чувстват другите ,когато ти нарушаваш правилата.Толкова ли е трудно да напишеш името на съперника правилно?И какво ще загубиш ако не обиждаш другите отбори?Едно е сигурно-като нарушаваш правилата нормалния диалог е невъзможен.За това иде реч.Иначе въобще не ме интересува Лудогорец.Безинтересни са ми и знам,че отиде ли си Домусчиев от там,всички ще ги забравят.Но това е съдбата на малкия тим и ти много добре разбираш какво ви очаква.

Значи ти си бил от нормалните, ама тук са много малко! В нашата секция се сипеха обиди и никой не реагираше. Този сайт явно е такъв! Какво ще се случи с нас не е важно, важното е че червени и сини са вредни за футбола в България! Дербито е толкова смешно, колкото празния стадион за пореден път. Публиката е фактора, който показва, че дербито е СМЕШНО, не съм си го измислил!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА и Левски?

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2014 23:51

mozart написа:Значи ти си бил от нормалните, ама тук са много малко! В нашата секция се сипеха обиди и никой не реагираше. Този сайт явно е такъв! Какво ще се случи с нас не е важно, важното е че червени и сини са вредни за футбола в България! Дербито е толкова смешно, колкото празния стадион за пореден път. Публиката е фактора, който показва, че дербито е СМЕШНО, не съм си го измислил!

Миналия сезон мачовете на ЦСКА са събирали най-много публика.Надявам се и този сезон това да се повтори.За съжаление равните мачове със Зимбру предизвикаха разцепление между фенове и ръководство,а това е много лошо за клуба.Отделно ние сме свикнали да се доказваме в Европа и мача ни със сините мина под знака на това ранно отпадане от ЕКТ.Огорчени сме.Майната му на дербито ,та ние вече сме аут от ЕКТ.какво значение има още една победа над Левски като нашата цел е да играем с големите отбори в Европа.Надявам се този сезон да станем шампиони и отново да се изправим срещу актуалния шампион на Европа.Това иска всеки армеец,а победите над Левски някак си идват от само себе си.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 29 юли 2014 14:23

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bfs-pribra-16-hiliadi-ot-vechnoto-derbi-290143

Решения - 29.07.2014 г.

По Т. 1.1. от дневния ред:

2-ри кръг“А” група

С предупреждения –
31 състезатели

Със спиране от състезателниправа
ССП
лв.
Владислав Здравков Узунов
ФК”Хасково”
1
300
Луис Педро
ПФК „Левски”
1
300
Маркос Антонио Малашиас Жуниор
ПФК „ЦСКА”
1
300
По Т. 1.2. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД(„А” ФГ)

По Т. 1.2. от дневния ред: По ДОКЛАД:

За хвърленипредмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 1 - ДК наказва ПФК"Берое" с имуществена санкция в размер на 1000лева.

За хвърленипредметиопасни за здравето,на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"Левски" с имуществена санкция в размер на 3000лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"Левски"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърленипредметиопасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети влезли в съприкосновение със служебни лица без нараняване, на основание чл.37, ал. 1, т.4, буква Б, предложение1 – ДК наказва ПФК „ЦСКА” с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лв.

За извършени нарушения по чл.37, т.4 буква „б”, на основание чл.37, ал.1, т.20, буква Б – ДК наказва ПФК „ЦСКА” с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нанасяне на обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2,3 и 5 ДК наказва Стойчо Младенов ст.треньора на ПФК „ЦСКА” с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в размер на 2000 лева.

ДК задължава ПФК „ЦСКА” да възстанови щетите нанесени от феновете на ПФК „ЦСКА” на TV7 съобразно чл.38 от ДП.

ДК задължава ПФК „ЦСКА” и ПФК „Левски” да възстанови щетите нанесени от феновете им на Национален стадион „Васил Левски”съобразно чл. 38 от ДП.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 юли 2014 15:52

Трябва да са строги наказанията и за Цска и Левски за има справедливост
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА и левскиньо?

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2014 15:57

stefani написа:Трябва да са строги наказанията и за ЦСКА и левскиньо за има справедливост

Ми те са такива.

Върни се в “Свободна зона”