THE G.A.M.E написа:Балкански Орел написа:
Хората са прости и не го осъзнават (говоря за голяма част), не са прости в буквалния смисъл, те са осакатени духовно ! Те нямат воля, не знаят какво е свобода.Такива като нас са принудени да живеят по тази система без право на глас, така е било от както човек се е родил.За това аз писах още когато станаха случаите с банките-к*р за банките !
Демокрация ? Кой ми я натрапва тази система ? От къде на къде аз трябва да й робувам ? Полиция, политици, корпорации, банки, пари, заеми, мизерия, тиня, мърша, тъга...
Най важното демокрацията е:
Да ти дадат право да пискаш и недоволстваш пред прозореца на президента и да мислиш, че имаш някакъв глас.Всъщност нямаш.Всъщност идват ченгетата и те прибират.Същите тези ченгета, които работят работа която не харесват за да дадат вечеря на детето си.Ама за кво ли ги пиша тези неща, като само слепците не ги виждат.
Стига си мрънкал бре.
Баси, по-голям нихилист от теб не съм срещал.
Все някой ти е крив, все някой ти пречи.
Можеш да си живееш така, както си искаш !
Ама не ти отърва, нали ?
Важното е да плюем по "лошият запад", д'ет иска да затрие България.
Нищо, че 90 % от тия на Запад, не знаят че съществува страна - България.
Като не ти понася системата... Като не щеш банки, пари, полиция, ред... Има над 100 хиляди незаселени острова на тази планета, отиваш и си живеееш, как ти е кеф.
Сега сигурно ще напишеш, че искаш да си живееш, както си искаш, в България ?
Ами ако "твоят" начин пречи на болшинството ?
От къде на къде мнозинството ще се съобразява с анархисти, като теб ?
Не е ли прав? Не ли прав,че матрицата до такава степен ни е хванала,че си мислим,че всичко се развива на хаотичен принцип и,че сме свободни? . Преди подхвърляха корички на обикновения човек, но сега една по една си вземат коричките с лихвите, а като свършат коричките започват да му лющят директно от кожата. Достатъчно е да хвърлим едно оченце на това, което уж върти колелото - парите. От къде идват парите - от банките. Къде отиват парите - в банките.Има ресурси и възможност всички държави да живеят нахранени и облечени - обаче така се губи пирамидната структура на управление.