Видео: КНДР празнува избухването на Корейската война
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Видео: КНДР празнува избухването на Корейската война
Скоро Обама ще си замине и тогава няма да има спасение за тази идиотска държава кндр 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Да празнуваш избухване на война е абсолютна малоумщина !
Ми какво очакваш от комунисти ...... всичките са малоумници и шизофреници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
levskarov написа:Тука е ебати хомо-комунистическата дружинка, в която за мой огромен ужас има и подчовеци, които се мислят за левскари! Пръдльовци, щяхте ли така да си пишете, ако беше комунизъм, щяхте ли да имате интернет, свобода на словото, ток по цял ден (всички помним режима на тока пред комунизма)! Абе, вие ненормални ли сте? И, най-отговорно казвам, Батмане, спри да излагаш левскарите, няма нормален левскар, който да е комунистт, това е запазена територия за розовите ни приятелки!
Ей сега ако ми кажеш и коя капиталистическа държава е имала интернет по времето, когато сме били "комунизъм", ще те призная
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
levskarov написа:Тука е ебати хомо-комунистическата дружинка, в която за мой огромен ужас има и подчовеци, които се мислят за левскари! Пръдльовци, щяхте ли така да си пишете, ако беше комунизъм, щяхте ли да имате интернет, свобода на словото, ток по цял ден (всички помним режима на тока пред комунизма)! Абе, вие ненормални ли сте? И, най-отговорно казвам, Батмане, спри да излагаш левскарите, няма нормален левскар, който да е комунистт, това е запазена територия за розовите ни приятелки!
Да има свобода на словото, Деян Пеевски с неговата медийна империя има свободата на словото.
Ае когато тръгнете за комунистическия рай , вземете и циганите .
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
anihilator написа:Това да празнуваш избухването на война за пръв път го чувамНо явно има и такива малоуници
Станке, а ти ако ми кажеш в коя комунистическа държава В МОМЕНТА има интернет и аз ще те призная, даже ще ти пусна!!!!