15 години от агресията на НАТО в бивша Югославия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: 15 години от агресията на НАТО в бивша Югославия

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2014 17:34

HardWork написа:
fcb_bg написа:
HardWork написа:Пичове така като гледам КГБ ще изгърми бушона Путин скоро! Просто недоволството в Русия нараства, повечето поробени народи и републики искат независимост, гражданското общество е готово на война с олигархията, заради концентрацията на благата в ръцете на група бизнесмени, приближени на Путин! Борсата и валутата им са нестабилни, а една икономическа изолация ще е удар срещу Путин и ще му свали рейтинга още! Много от руснаците пътуват и виждат как е в ЕС, другите разполагат с интернет и проски сървари, чрез които заобикалят цензурата в интернет! Руското общество е осведомено, а и има революционно мислене!

Брей, и ти откъде знаеш за настроенията? Да не е имало милионни митинги в цяла Русия които съм изтървал? Най-големите митинги ве Москва ги проведе Навални. Същият Навални, пишещ се за патриот се среща с Джон Маккейн и Хилари Клинтън. Маккейн, загубилия от Обама на изборите, който каза, че ще външната му политика ще бъде антируска! Евем ти и патриота.

Знам за настроенията в Русия от баща ми с които си говоря по скайп всяка седмица, той живее в Калининград и е руски гражданин! Това което съм написал ми е сведено от него, не е мое наблюдение! Аз не съм патриот, напротив смятам национализма за нещо глупаво и ретроградно! За мен няма разлика между циганите, турците и българите всички сте ми еднакви! Аз вече не живея в България и не смятам и да се връщам :mrgreen: :lol: ! Най - голямата привилегия в това да си българин е възможността да имигрираш в ЕС безпроблемно! :P

Сам го каза за най-голямата привилегия за българина след влизането в ЕС. Само дето 70% от хората нито усетиха европейските пари, нито имат парици да си използват безвизовото пътуване.
Иначе относно настроенията няма какво повече да ти казвам, няма смисъл.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 мар 2014 17:42

fcb_bg написа:
HardWork написа:
fcb_bg написа:
HardWork написа:Пичове така като гледам КГБ ще изгърми бушона Путин скоро! Просто недоволството в Русия нараства, повечето поробени народи и републики искат независимост, гражданското общество е готово на война с олигархията, заради концентрацията на благата в ръцете на група бизнесмени, приближени на Путин! Борсата и валутата им са нестабилни, а една икономическа изолация ще е удар срещу Путин и ще му свали рейтинга още! Много от руснаците пътуват и виждат как е в ЕС, другите разполагат с интернет и проски сървари, чрез които заобикалят цензурата в интернет! Руското общество е осведомено, а и има революционно мислене!

Брей, и ти откъде знаеш за настроенията? Да не е имало милионни митинги в цяла Русия които съм изтървал? Най-големите митинги ве Москва ги проведе Навални. Същият Навални, пишещ се за патриот се среща с Джон Маккейн и Хилари Клинтън. Маккейн, загубилия от Обама на изборите, който каза, че ще външната му политика ще бъде антируска! Евем ти и патриота.

Знам за настроенията в Русия от баща ми с които си говоря по скайп всяка седмица, той живее в Калининград и е руски гражданин! Това което съм написал ми е сведено от него, не е мое наблюдение! Аз не съм патриот, напротив смятам национализма за нещо глупаво и ретроградно! За мен няма разлика между циганите, турците и българите всички сте ми еднакви! Аз вече не живея в България и не смятам и да се връщам :mrgreen: :lol: ! Най - голямата привилегия в това да си българин е възможността да имигрираш в ЕС безпроблемно! :P

Сам го каза за най-голямата привилегия за българина след влизането в ЕС. Само дето 70% от хората нито усетиха европейските пари, нито имат парици да си използват безвизовото пътуване.
Иначе относно настроенията няма какво повече да ти казвам, няма смисъл.

Така е, но проблема не е в ЕС, а в българите! Ясно е, че на българина винаги другите ще са му виновни, като оправдание за личната му трагедия, но това не променя факта, че доста хора успяват макар и много трудно да се реализират в ЕС, и да ползват свободно благата на съюза! А Русия не е на добре, не искам да задълбочавам, а и нямам време...

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 мар 2014 17:43

костенурк написа:Няма ли да пуснеш тема за клането в сребреница и масовите гробове?САЩ командва на тоя свят разберете го,те колят и бесят.на които не му харесва да емигрира в северна корея или на марс 8-)от сърбите сме видяли само агресия и предателства да им бяха сринали смешната държава

Ти какво лошо видя от сърбите , Мишко ?
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 мар 2014 17:43

HardWork написа:Така е, но проблема не е в ЕС, а в българите! Ясно е, че на българина винаги другите ще са му виновни, като оправдание за личната му трагедия, но това не променя факта, че доста хора успяват макар и много трудно да се реализират в ЕС, и да ползват свободно благата на съюза! А Русия не е на добре, не искам да задълбочавам, а и нямам време...

Ай стига уе не знаех,че и ние нямаме вина за състоянието си?
Ама да казваш,че големите сили нямат колониално отношение към нас и други на нас подобни страни и,че ни използват е прекалено смешно

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 мар 2014 17:48

SuperSpurs написа:Гледайки историята и следните факти:
- Удар в гръб за войната 1885 г.
- Съюз с турци, гърци и румънци по време на Балканската война
- Геноцид над българите в Македония и Западните покрайнини
- Опит да станем част от Югославия по комунистическо
....та се чудя кой българин би тръгнал да защитава Сърбия, Югославия или както и да го наричате. Ако ситуацията се развиваше в нашия двор то сърбите не само коридор биха дали ами сами биха ни ударили...за пореден път.
Безсрамници и антибългари.

Интересно , но забравяш, че през Първата световна война сме били съюзници с Турция. Учете история , сополанковци - няма вечни съюзници - има вечни интереси.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 мар 2014 17:51

electroface написа:Аз пък се чудя какво сте се загрижили за сърбите, които винаги ни забиват нож в гърба.... :roll:

И за това ние пуснахме Натовските самолети - сега със сигурност ще ни заобичат повече...
Не разбирате ли , че на Хамериканците им пука за сърбите толкова , колкото и за нас. Само че те имаха топки да им се изрепчат, а ние скимтим в ъгъла като бити кучета.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 мар 2014 17:52

nikita 333 написа:Много ми е интересно, как чифутина българомразец Соломон Паси ще обясни колко демократично е да убиеш 1500 човека, да бомбардиращ родилно отделение и посолство на трета държава /Китай/ и същевременно колко страшно е да помогнеш без нито една жертва на хората да се върнат в своята си държава, показвайки го на референдум. За тоя съвременен Юда глас народен не е божи.Даже не ми се иска да го напсувам нито на майка, нито на еврейската к*рва Гергана?!

+ 10000

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 мар 2014 17:58

Red Warrior написа:Нашите "мили" братя сърби, които ни нападнаха в гръб 1885 г., сключиха сръбско-гръцкия съюз през 1913 г., взеха ни Македония, Западните покрайнини и Поморавието благодарение на съюзниците си и матюшка Рус... Днешния ден го празнувам като рожден. Ще отворя специално бутилка шампанско довечера. Сега се надявам и Гърция да я удари цунами, Румъния да предаде Трансилвания на Унгария, а кюрдите да почнат война с турците и щастието ми ще е пълно. А подкрепящите Сърбия са национални предатели и трябва да се разстрелват, но преди това да си платят куршума.

По малоумно изказване не бях чувал , но се съмнявам, че следващото ти такова ще е още по малоумно. Има и литература по въпроса, но за теб хартията е нужна май само в тоалетната.Това че загинаха и БЪЛГАРИ при ударите на НАТО тогава явно не е толкова важно.Господ ти е дал мозък , опитвай се да го използваш за нещо повече освен да ходиш изправен и на два крака.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 мар 2014 18:09

Alexx написа:
HardWork написа:Така е, но проблема не е в ЕС, а в българите! Ясно е, че на българина винаги другите ще са му виновни, като оправдание за личната му трагедия, но това не променя факта, че доста хора успяват макар и много трудно да се реализират в ЕС, и да ползват свободно благата на съюза! А Русия не е на добре, не искам да задълбочавам, а и нямам време...

Ай стига уе не знаех,че и ние нямаме вина за състоянието си?
Ама да казваш,че големите сили нямат колониално отношение към нас и други на нас подобни страни и,че ни използват е прекалено смешно

Нещо не те разбрах?! Аз казвам, че вината си е почти изцяло на българите, но и империалистическото мислене на големите държави също играе роля! Поради тази причина аз се махнах, и сега живея в относително независима (до колкото е възможно) страна! Поне съм сигурен, че политиците за които гласувам колят и бесят в държавата, но също така може те самите да бъдат колени и бесени ако публично се разбере за тяхно престъпление, а ако не си изпълняват предизборните обещания си заминават с ицеето (бързия влак в нескоговорящите страни)! И когато гласувам, аз не гласувам за 20 лв, или за по - малкото зло, а заради убеждения, философски възгледи и предизборна платформа! Никой в Германия не крие идеята Украйна да бъде причислена към европейския пазар, а по украинските магазини да плъзнат немски стоки(както в България), напротив това е идеята ! Но това, че българските и украинските политици са корумпирани не е проблем на немците ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2014 18:14

А в Германия не крият ли факта, че украински стоки няма да плъзнат в европейските магазини, освен тези които те си преценят че трябва ?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”