Вегетарианството - за или против? АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Вегетарианството - за или против?
Може и с винце за вегетарианците. 
гражданин от село написа:Може и с винце за вегетарианците.
А винцето върви с мръвка
ЕМИЛ написа:hajitsu написа:ЕМИЛ написа:crap написа:Твърдо за! 8 години вече!
Чрез какво тогава си набавяш червени кръвни телца ?![]()
Те чрез храната ли се набавят?!
Ядеш месце и имаш кръвчица -черв. кръвни телца
Ти си уникат бе!
По твоята логика т.нар "вегетарианци" не трябва да имат червени кръвни телца... Бебетата също.
Като не знаеш какво говориш, по-добре недей, защото ставаш много смешен!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Вегетарианството - за или против?
hajitsu написа:ЕМИЛ написа:hajitsu написа:ЕМИЛ написа:crap написа:Твърдо за! 8 години вече!
Ти си уникат бе!![]()
По твоята логика т.нар "вегетарианци" не трябва да имат червени кръвни телца... Бебетата също.![]()
Да те питам, тъй като си вещ, а аз не съм особено запознат, как човек може да си набавя желязо от храната?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
hajitsu написа:ЕМИЛ написа:hajitsu написа:ЕМИЛ написа:crap написа:Твърдо за! 8 години вече!
Ти си уникат бе!![]()
По твоята логика т.нар "вегетарианци" не трябва да имат червени кръвни телца... Бебетата също.![]()
Възмущаваш ли се нещо ?
fr3ak_boy написа:Да те питам, тъй като си вещ, а аз не съм особено запознат, как човек може да си набавя желязо от храната?
Желязо съдържат бобовите растения (боб, леща, зелен фасул) и някои плодове и зеленчуци, които не могат да бъдат обхванати под общ критерии за група - спанак, сушени плодове (някои), ядки, някои житни култури. Желязо съдържа и бялото месо на някои животни, но в доста по-ниски дози от останалите. Не е добре да се набавя желязо в повече, защото се натрупва в организма и може да доведе до появата на някои заболявания. Същото се отнася и за някои "критични" групи хора - бременни жени, хора със здравословни проблеми (определени) и други.
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Вегетарианството - за или против?
ЕМИЛ написа:Възмущаваш ли се нещо ?
Да. Уж си готвач, а не знаеш храната, която готвиш какви хранителни вещества съдържа.
hajitsu написа:fr3ak_boy написа:Да те питам, тъй като си вещ, а аз не съм особено запознат, как човек може да си набавя желязо от храната?
Желязо съдържат бобовите растения (боб, леща, зелен фасул) и някои плодове и зеленчуци, които не могат да бъдат обхванати под общ критерии за група - спанак, сушени плодове (някои), ядки, някои житни култури. Желязо съдържа и бялото месо на някои животни, но в доста по-ниски дози от останалите. Не е добре да се набавя желязо в повече, защото се натрупва в организма и може да доведе до появата на някои заболявания. Същото се отнася и за някои "критични" групи хора - бременни жени, хора със здравословни проблеми (определени) и други.
Мерси.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
За балансираното хранене. Всяка крайност е вредна.
hajitsu написа:ЕМИЛ написа:Възмущаваш ли се нещо ?
Да. Уж си готвач, а не знаеш храната, която готвиш какви хранителни вещества съдържа.
Тогава пии едно винце и си вдигни лявата ръка .