Българските семейства без социални помощи, ромите с помощи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Българските семейства без социални помощи, ромите с помощи

Мнениеот Soulen » 21 яну 2014 18:21

grasiani написа:
Левски_с_дубъла написа:В кръвта на циганите е да са мързеливи ,крадливи,безотговорни и щом Англия,Франгия,Германия не успяха да ги интегрират ,то със сигурност и ние няма да успеем. Властта има интерес да ги защитава - те ще ги преизберат на следващите избори. Само не ги наричайте роми моля. Ромът е страхотно питие ,а за мургавите уроди използвайте мангали,цигани или любимото ми - елементи (така били описани в документите на Третия Райх :lol: ).

Прав си роми били,какъв ром е това ,натурални цигани и мангали са това,кой му хрумна тази безумна идея след 1990 година да ги нарича роми.

Между другото Хитлер е направил сериозен геноцид над циганите, за което вечна признателност :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 21 яну 2014 19:27

Ето някакво решение:
Магазин “Портобело” в град Модена, в който не са необходими пари – наистина уникален проект. Програмата току-що стартира, но се ползва с огромна популярност.

В този необичаен магазин не се пазарува с пари, нито с кредитни карти. Клиентите са така наречените “нови бедни”, както тук наричат хората, пострадали от кризата. Към тях се отнасят всички, чиито доходи са се съкратили с повече от 30%.

На доброволците се предлага да се трудят тук или в друг проект, а за работата се начисляват точки, с които може да се купи храна. Например, човек може да поработи в лагера за пострадали от земетресението: 140 точки на месец за работа три пъти в седмицата. За сравнение: килограм макарони струва половин точка, 1 кг кашкавал – 2 точки, три литра зехтин – 5 точки.

Ако точките не са използвани през месеца, те изгарят, така че е безсмислено да се натрупват.

Градските власти са предоставили безплатно помещение за магазина “Портобело”, а стоките се доставят от компании-партньори на проекта. Организаторите поясняват, че съзнателно не раздават храната безплатно, а използват схемата “заработваш – купуваш”.

Главната идея на “Портобело” е да се осигурят основните потребности: храна, работа и общуване – отбелязва председателя на социалната служба в град Модена Анжело Морсели. Безработните трябва да запазят икономическо поведение, да знаят, че всеки продукт има своята цена и да си планират бюджета. Важно е хората да не свикват към безплатна помощ и да запазват желание да намерят работа.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 яну 2014 20:22

viali69 написа:Дълбоко се заблуждавате, ако смятате, че циганките взимат само "детски". Има един куп други парични потоци, които отиват за циганите по различни европейски програми. Има пари, които се дават от разните му там фондации и други неправителствени организации.
Бедна ви е фантазията колко взима една циганка, за да ражда още и още деца !!!

Взима енергийни помощи. Помощ за социално слаба плюс храните, които се полагат. Безплатен декодер, нищо, че над бърлогата има две сателитни чинии. Всяко второ цигане е изкарано хронично болно-около 300 лв на месец( обикновено или психична болест, или бронхит, алергия, астма и прочее...). Тя е обикновено инвалид някоя степен-още 150 лв плюс всички облекчения. И колко станаха дотук?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
profe
Контакти:

Мнениеот profe » 22 яну 2014 09:35

Добре де в крайна сметка кой начин на живот ти харесва повече, твоя или този на циганката с помощи? Аз си харесвам моя. Не искам да напускам работа и да направя 10 деца че щели да ми дават 200лв помощи - голям праз, какво да ги правя тия деца с 200лв. Предполагам и ти мислиш така, но излиза че завиждаш на циганката с помощите.

Тук не става въпрос кой живот ми харесва повече и как искам да живея аз, нещо май не си разбрал темата..... :) :) Става въпрос за това, че аз работя, плащам данъци на всяка заплата около 42% плюс-минус и когато трябва да получавам нещо от държавата - НЕ ПОЛУЧАВАМ НИЩО!!! Значи аз внасям в бюджета - данък общ доход, ДДС, данък сгради, данък моторно превозно средство, всякакви там осигуровки за пенсия, здравни и т.н. няма смисъл да продължавам и когато трябва да получа нещо обратно, НИЩО НЕ ПОЛУЧАВАМ....А има такива и повечето от тях са циганите, ние си го знаем - нищо не дават на бюджета, а в същото време получават колкото теб и мен, а може би понякога и повече.....И още по-лошото е , че аз или ти на тяхно място, няма да получаваме толкова, защото не сме тъмно-зелени - това е!
Не е въпроса колко получава циганката, а защо получава тя а аз като внасям в бюджета не получавам за моите деца? Те не са ли деца? Като отидох в Пирогов по спешност бяхме равни с братята - само мир да е , казаха докторите... :o :o
Просто не ми се нрави системата - даваш - не получаваш, не даваш нищо - получаваш..... Ти понеже ме питаш харесва ли ми ? Ами да , харесва ми но не ми го позволяват - ако не си платя тока ми го спират - на тях доста време, че и сега не им го спират , като не си платя данъците на апартамента ми се трупат лихви, пробвай да си построиш къща някъде, както те го правят - да видим....
На мен би ми харесало - да, но никой не ме оставя да се возя гратис в трамвая, а на циганката до мен не и поискаха билетче - не знам защо!!!
Моят живот си ми харесва и не ми допада доста народ да живее на мой гръб - за това се възмущавам....защото освен твоите деца, ще трябва да гледаш косвено и тези на едни други "хора" ;) ;) ;) ....

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 яну 2014 10:15

Българските семейства ще бъдат без социални помощи, така е като се оставяте 70 години да ви управляват комунистически престъпници, безродници ,безбожници, убийци и терористи, които служат на чужда и враждебна на България страна - СССР!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 22 яну 2014 11:41

има един паразит от хелзинкския комитет на име Кънев,тоя чукундур трябва да бъде изпъден от България.
тоя никога не е помогнал на пострадал Българин а помага само на цигани.
тоя е вреден за България.

Върни се в “Свободна зона”