Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Мнениеот grasiani » 16 яну 2014 18:01

v.r.s. написа:
RedeviL написа:Брех, да нямаш някоя кристална топка у вас, че пишеш с такава убеденост!? :)

Не, просто анализирам случващото се и не ми трябва кристална топка за да го правя.

Слаби са ти анализите и прогнозите и кои ще бъдат 1,2,3 пред БСП ,че нещо не се сещам за партии с такъв потенциал и такъв електорат.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 яну 2014 18:02

v.r.s. написа:
RedeviL написа:А и ГЕРБ като са "спечели" изборите, що тогава не управляват държавата? Почваш да ми звучиш като Борисов: "аз спечелих, аз трябва да управлявам, а не тези"... :mrgreen:

Казах го защо, защото се създаде най-безпринципната коалиция управлявала някога

А, коалиция "Мишо Бирата" между Гоце, Боце и Меглена Пръмова начело на Реформаторите е много принципна, нали ? :lol:
Сиреч коалиция между двама доказани доносници и снахата на Политбюро на БКП изповядваща европейските ценности и кланяща се на ционистите ...
Няма такъв тюрлюгювеч просто ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 яну 2014 18:13

grasiani написа:
v.r.s. написа:
RedeviL написа:Брех, да нямаш някоя кристална топка у вас, че пишеш с такава убеденост!? :)

Не, просто анализирам случващото се и не ми трябва кристална топка за да го правя.

Слаби са ти анализите и прогнозите и кои ще бъдат 1,2,3 пред БСП ,че нещо не се сещам за партии с такъв потенциал и такъв електорат.

ГЕРБ със сигурност, както и ДПС които разширяват електората си, а след разцеплението АБВ и БСП ще си оспорват другите места с РБ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 яну 2014 18:18

viali69 написа:
v.r.s. написа:
RedeviL написа:А и ГЕРБ като са "спечели" изборите, що тогава не управляват държавата? Почваш да ми звучиш като Борисов: "аз спечелих, аз трябва да управлявам, а не тези"... :mrgreen:

Казах го защо, защото се създаде най-безпринципната коалиция управлявала някога

А, коалиция "Мишо Бирата" между Гоце, Боце и Меглена Пръмова начело на Реформаторите е много принципна, нали ? :lol:
Сиреч коалиция между двама доказани доносници и снахата на Политбюро на БКП изповядваща европейските ценности и кланяща се на ционистите ...

Само, че има разлика за някаква коалиция за която се пускат слухове, не е реализирана и надали ще се случи и тази между БСП, "националистите" Атака и етническата партия ДПС, която е факт.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 яну 2014 18:23

v.r.s. написа:
grasiani написа:
v.r.s. написа:

ГЕРБ със сигурност, както и ДПС които разширяват електората си, а след разцеплението АБВ и БСП ще си оспорват другите места с РБ.

Тия никога не трябва да ги подценяваш. Няма нищо случайно в т.нар. размразяване на т.нар. движение АБВ и излезлите "информации" за записи от срещи между Борисов, Първанов и незнам си още кой. Това няма как да се отрази по никакъв начин на БСП. Няма да има и никаква втора листа. Е това само им го признавам, че винаги измислят разни неща, а рибите се хващат на въдицата....
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 18:24

v.r.s. написа:
grasiani написа:
v.r.s. написа:

Много наивно мислиш, с извинение! Къде видя, че ДПС си разширяват електората - не знам! От последните избори единствената партия, която е вдигнала своя резултат е БСП! ГЕРБ може и да са първа полит. партия, но изгубиха близо 1/3 от електората си и продължават да падат, ДПС също смъкнаха от предишните избори, ДСБ и РЗС изпаднаха от борда, така че тях няма смисъл да ги коментираме.. Честно ти казвам - не знам как ги правиш тези заключения и съждения! Да не говорим, че изборите, които предстоят са за европарламент, а не парламентарни такива (т.е се очаква по-ниска изборна активност).

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 яну 2014 18:29

alexveselinov написа:
Logical person написа:
redhooligan написа:
Logical person написа:
Кога е станало ясно, че ранобудните са платени лъжецо ???

Изглежда само ти и привържениците на ГРОБ не сте разбрали че организатора на този протест е получил сериозни суми по банковата си сметка и се разследваше. Е докъде стигна разследването остава загадка,защото както се спомена, така се и забрави. Също така лично познавам 2-ма студенти на които са предлагани пари да протестират. А щом са предлагали на 2-ма , значи са предложили на доста повече.

Този протест, първо няма организатор, второ не можеш да предоставиш никакви доказателства че някой е получавал пари, еле пък и разследване да е имало.Само дето никой в държавата не е чул за такова нещо. И това при условие, че повечето медии са на Пеевски или под влиянието на комунягите. Нали само за това щеше да се пише и говори и да се размахват банкови сметки и доказателства, ако беше вярно.
Иначе пари са предлагани на много студенти, за да се включат в контра-протестите или да ходят да се бият с ранобудните студенти. Ама не е същото, нали ?

A БТВ и Нова под чие влияние са?

БТВ - които не продумаха и думичка за Моника и парите които е взела от европарламента, както и дума за скандалите с имотите на Пеевски ?
Нова - дето си развява коня ченгето Кеворкян и пере имиджа на Сидеров и Станишев ?

Естествено, че и двете са под влиянието на БСП/ДПС чрез Моника и Пеевски.
БНТ правеха за няколко месеца добра журналистика, докато не им орязаха бюджета с 5 млн и ги заплашиха със закриване. От тогава и те са слуги на властта.

Има 4-5 сайта, които с повече или по-малко успех правят добра журналистика, всичко друго е или Пеевски или Моника Станишева ;)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 яну 2014 18:32

grasiani написа:Излезе Лафа вече гласуваш за Борисов получаваш Първанов и в обратния ред същото важи.

То лафове всякакви - Гласуваш за Станишев получаваш Местан
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 яну 2014 18:36

viali69 написа:А, коалиция "Мишо Бирата" между Гоце, Боце и Меглена Пръмова начело на Реформаторите е много принципна, нали ? :lol:

Защото сега: измислени социалисти + етническа партия(с перачи на $ на Алкайда)+националисти = не се сещам какъв гювеч е това :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 яну 2014 18:37

GA_ veliki написа:
grasiani написа:Излезе Лафа вече гласуваш за Борисов получаваш Първанов и в обратния ред същото важи.

То лафове всякакви - Гласуваш за Станишев получаваш Местан

И едните се получават в действителност, пък другите все не стават.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Свободна зона”