Митинг на БСП и ДПС в София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Митинг в деня на мача ЦСКА - Левски?

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2013 19:17

samo_levski написа:Изображение
Ето тоя с тромбата е Виали, а тоя вляво от него е batmanlevski, във вихъра на контрапротестите. Известен факт е, че след всеки контрапротест си надуват взаимно тромбите, докато гледат снимки на Ахмед Доган и Лютви Местан.

Тоя най в ляво, побелелия дъртак е форумеца Джугашвили, комунист-фашист, който се е смахнал от прекалено пиене на ракия и подтискани комплекси за малоценност. Твърди се, че редовно се напива и смята циганите Виали и Батман за министри на комунистическата държава, която халюцинира, че управлява. Те от своя страна се възползват от заболяването му и редовно го изнасилват.

---

Като цяло това е провила на контрапротестиращите - анално податливи цигани и тук таме някои изпаткал дъртак.

Най-весело става като почнат да ги разпитват защо са там

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 ное 2013 19:20

Събота се очертава невероятно интересен ден.

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 14 ное 2013 19:23

джугашвили написа:
nexus7910 написа:
джугашвили написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
milen.hristov написа:Е колко пък са опасни бабички с бастуни, и цигани

Абе недей така, тея резаци от Кърджали и мангалите са абсолютни примитиви, ше те заколи като едното нищо ;)

Резаците от София по-безобидни ли са!

Резаци ОТ София няма, резаците само идват тук да работят. Вън резаците от София !!!!

По време на Руско-турската война от 1877-1878 година София е освободена на 4 януари 1878 година (23 декември 1877 година стар стил) от руски части под командването на генерал Йосиф Гурко. През февруари 1878 година, в разгара на военните действия, населението на града намалява почти наполовина и по данни на общината е 11 694 души, от които 6560 българи, 3538 евреи, 839 турци и 737 цигани!

Ти от кои си! И какъв е шанса точно ти да си наследник на някой от тези 6 500 българи! Иначе цифрите ясно показват има ли или няма! Аман от етнически софиянци!

Шанса да съм Българин Софиянец е точно 8 пъти по голям отколкото да съм резак !!!! А и ми личи че не съм !!!! А ти комунисте, освен заблуден какъв си, резак мангал????? ВЪН ЦИГАНИТЕ И РЕЗАЦИТЕ ОТ МОЯ РОДЕН ГРАД СОФИЯ, ВЪН ВЪН ВЪН !!!!!
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 14 ное 2013 19:30

viali69 написа:
scka написа:мерси на автора,че ме информира за митинга той сигурно също като мен е от БСП и затова прави реклама ,аз незнаех ,но благодарение на него ще отида и ще подкрепя България и българското правителство

До началото на мача митингът ще приключи.
:mrgreen:

И феновете ще дойдат след началото........
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 ное 2013 19:42

BOCA. написа:
viali69 написа:
scka написа:мерси на автора,че ме информира за митинга той сигурно също като мен е от БСП и затова прави реклама ,аз незнаех ,но благодарение на него ще отида и ще подкрепя България и българското правителство

До началото на мача митингът ще приключи.
:mrgreen:

И феновете ще дойдат след началото........

Ами, митингът ще приключи за не повече от 1 час, така че до началото на мача ще има цели 2 часа.
И пак питам - какъв е проблемът за феновете на Левски и ЦСКА това, че ще има митинг на БСП ?
Пак манипулирате ! Пак настройвате хората един срещу друг.
Иска ви се да има проблем, но няма !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 19:43

nexus7910 написа:
джугашвили написа:По време на Руско-турската война от 1877-1878 година София е освободена на 4 януари 1878 година (23 декември 1877 година стар стил) от руски части под командването на генерал Йосиф Гурко. През февруари 1878 година, в разгара на военните действия, населението на града намалява почти наполовина и по данни на общината е 11 694 души, от които 6560 българи, 3538 евреи, 839 турци и 737 цигани!

Ти от кои си! И какъв е шанса точно ти да си наследник на някой от тези 6 500 българи! Иначе цифрите ясно показват има ли или няма! Аман от етнически софиянци!

Шанса да съм Българин Софиянец е точно 8 пъти по голям отколкото да съм резак !!!! А и ми личи че не съм !!!! А ти комунисте, освен заблуден какъв си, резак мангал????? ВЪН ЦИГАНИТЕ И РЕЗАЦИТЕ ОТ МОЯ РОДЕН ГРАД СОФИЯ, ВЪН ВЪН ВЪН !!!!!

Ако питаш мен, шансовете ти клонят към 60% на 40% приблизително! Евреите също са обрязани! За циганите не знам! Аха, аха...може да си резак, ама може и да не си! Така че не се прави на много отворен! Хайде сега умната ти главица да сметне какви са ти шансовете, въобще да си софиянец! Селооооо, село!
Последна промяна от джугашвили на 14 ное 2013 19:48, променено общо 2 пъти.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Иван Тачев
Контакти:

Мнениеот Иван Тачев » 14 ное 2013 19:45

Те не могат да съберат толкова човека посмъртно!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 19:47

Иван Тачев написа:Те не могат да съберат толкова човека посмъртно!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Посмъртно ще сме много повече!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 ное 2013 19:50

Ето го нашият приятел с ник samo_levski

[center]Изображение[/center]
[center]На тази снимка се радва след победа на ГЕРБ на предишните избори[/center] :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от viali69 на 14 ное 2013 19:52, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 14 ное 2013 19:51

Бой за комунистическата измет!!! Тия боклуци трябва да разберат,че имат място само в Столипиново и в сливенските махали... :evil:

Върни се в “Свободна зона”