Господари на ефира слуги на ГЕРБ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shumkar_44
- Контакти:
Re: Господари на ефира слуги на ГЕРБ
Не знам на кого служат от това предаване, но искрено се радвам, че разобличиха вълшебник Илиян от канал "Диема". Доста люде изгоряха покрай неговите измами, включително и мои близък. Комай, свекърът ми се унесъл над котлона миналата седмица, докато готвел една от "вълшебните" отвари на Илиян и в крайна сметка се самоподпалил. На всичкото отгоре, по-късно в интензивното нахлули някакви хлапетии, които не спирали да викат и да му пляскат, защото мислели, че протестира.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Не знам на кого служат от това предаване, но искрено се радвам, че разобличиха вълшебник Илиян от канал "Диема". Доста люде изгоряха покрай неговите измами, включително и мои близък. Комай, свекърът ми се унесъл над котлона миналата седмица, докато готвел една от "вълшебните" отвари на Илиян и в крайна сметка се самоподпалил. На всичкото отгоре, по-късно в интензивното нахлули някакви хлапетии, които не спирали да викат и да му пляскат, защото мислели, че протестира.
Другарю шумкар, ще си позволя да ви поправя, "комай" значи "почти" и не се връзва във вашето изречение.

Леевски, оле

- shumkar_44
- Контакти:
О, не, Вие не ме разбрахте. Комай е името на свекърът ми, просто съм се изразил неточно, ала чак сега виждам от къде идва объркването. Иначе, до колкото знам, името е албанско.
Последна промяна от shumkar_44 на 05 ное 2013 14:20, променено общо 1 път.
Толстолоб, на теб съм роб.
Напълно вярно е че правят политическо предаване, което не им прави чест.Като ще правят такова да го правят за всички партии и личности, а не всеки ден да гледаме пропаганда към сегашното правителство и неговите членове.
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Аман от червени ...отпадъци 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз пак искам да попитам: Колко пъти сте гледали в "Господари на ефира" някакво журналистическо разследване за групировките като ТИМ, СИК, ВИС (навремето) ... Колко пъти са изобличили някой олигарх ? Или пък да са показали някой от Кукловодите на кръговете като Монтерей или Олимп, Орион, Мултигруп (преди) ?
Или те Господарите са много големи "борци за правда", само когато трябва да притиснат някой селски тарикат или екстрасенс, някоя леля врачка или туроператорка, а когато нещата опрат до едрата организирана престъпност и мафията онемяват ?!
Или те Господарите са много големи "борци за правда", само когато трябва да притиснат някой селски тарикат или екстрасенс, някоя леля врачка или туроператорка, а когато нещата опрат до едрата организирана престъпност и мафията онемяват ?!
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

viali69 написа:Аз пак искам да попитам: Колко пъти сте гледали в "Господари на ефира" някакво журналистическо разследване за групировките като ТИМ, СИК, ВИС (навремето) ... Колко пъти са изобличили някой олигарх ? Или пък да са показали някой от Кукловодите на кръговете като Мантерей или Олимп, Орион, Мултигруп (преди) ?
Всички са така, не само те ... При реална опасност за живота

Леевски, оле

alexveselinov написа:
Когато фактите говорят и боговете мълчат
Ти прост ли си? И какви са фактите? Ако се снимаш до крава, крава ли ще си?
Аман от тъпотии...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
viali69 написа:Аз пак искам да попитам: Колко пъти сте гледали в "Господари на ефира" някакво журналистическо разследване за групировките като ТИМ, СИК, ВИС (навремето) ... Колко пъти са изобличили някой олигарх ? Или пък да са показали някой от Кукловодите на кръговете като Монтерей или Олимп, Орион, Мултигруп (преди) ?
Нещо бъркаш нещата пич. "Господари на ефира" предлага уникална смесица от чувство за хумор, информативност, повдигане и разрешаване на значими обществено-социални проблеми, политическа сатира и самоирония. Неговата безпристрастност и умение с лекота да разкрива недъзите в нас и около нас.
В структурно отношение предаването е разделено на следните основни компоненти: разкриване и хумористичен коментар на гафове в телевизионното пространство; анализ и изказване на собствена позиция върху актуални политически и социални въпроси; репортажи с изключителен обществен ефект, които не само откриват, но и успяват да разрешат значими обществени проблеми; промотиране на културни събития (театрални и кинопремиери, литературни и музикални събития, в рамките на около 2 мин.); социални инициативи; рубрики.
Рубриките:
"Златен скункс" - една от най-важните рубрики и символ на предаването. Статуетката "Златен скункс" се връчва на обществено значими фигури, като "награда" за техни грешки, фалшиви обещания или провали, както и, когато се озоват в негативна за тях ситуация. Грешно е да се смята, че "3латен скункс" се връчва само за гафове в публичното пространство или пък, че има обиден смисъл!
"Имитатор" - имитатори на известни личности, които се появяват на различни лайф-стайл събития, предизвиквайки комични ситуации.
"На рояци, точка, ком" - уникални видео-материали събрани от интернет пространството и подредени в класация.
"Калеко Алеко" - актьорска рубрика за съвременния Бай Ганьо, който чрез пътешествията си по света и колоритните си коментари, всъщност се присмива на собствените ни недъзи и комплекси.
"Като две капки боза" - рубрика за често удивителната прилика на известни обществени личности с филмови и анимационни герои.
"Жълта преса" - сатиричен коментар върху материали от т. нар. "жълта преса". "Жълтини" ("Папараци") - любопитни истории уловени от фотографски снимки в известни списания, с коментар от предаването.
"Господар на седмицата" - най-добрите материали в предаването от текущата седмица, подредени в класация чрез зрителско гласуване.
"Жестоко" - психолог разкрива истинските мисли и чувства на публични фигури чрез техните жестове.
"Гледам и не вярвам на ушите си" – телевизионни скандали, нелепици и излагации.
"Хит парад на седмицата" - хитовете в политиката! В нея ще видим и чуем най-значимите политическо-музикални хитове от отминаващата година.
Ако търсиш някакво журналистическо разследване за групировките като ТИМ, СИК, ВИС (навремето) ... или някой олигарх или пък да се покаже някой от Кукловодите на кръговете като Монтерей или Олимп, Орион, Мултигруп определено това няма да са Господари на ефира, а сериозно предаване в което няма сарказъм, адреналинки и истории с личности представени с чувство за хумор!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]