Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Мнениеот donDiego » 10 авг 2013 09:59

TSHABALALA написа:
Reckless написа:Само знам, че ако ме напсува мен някой, най-малко ще му е боя. Мога да го убия и умишлено и няма да съжалявам. В България хората са станали тотално изкривени в разбиранията си. Виждаш ли, ако някой ме унижава, трябва да се уплаша, да се свия и да изчезна, като сянка. Ами приемете, че не всички са мижитурки и страхливци. Като псуваш и унижаваш някого, ще си поемаш последствията. Като не можеш да се биеш, няма да си просиш боя. Миналата година се прибирам от Германия и на летището ме вземат приятели с кола. По пътя спрял някакъв "голф" от него излезли някакви момчета и когато минаваме покрай тях, показват ни средни пръсти, викат и псуват по нас, без да се познаваме, без нищо. Спираме ние, слизаме и тръгваме към тях и те започват "Извинявайте, ние сме се припознали..." Е, разминаха се с няколко шамара и единия дето беше най-смел си седна на задника, ама ако не си го просеха, нямаше да има проблеми.
И не знам, как някои си го представят, че могат да псуват и обиждат и това е в реда на нещата. Ами не е ! Влизам в бой на секундата без да се обяснявам. После се оплаквай на хисарския поп ! Това, че гражданина от София :mrgreen: е загинал си е лошо стечение на обстоятелствата. Ако се е правил на господ, не го жаля !

Най-после коментар на един истински човек. Алкохолизираното и наркоманизирано леке "Пепи" си е заслужавал боя, просел си го е и си го е получил. Това, че е сдал багажа след първия тукат в муцуната си е лично негова вина, Боби Балджийски заслужава похвала, че е прочистил един боклук от София.
За режима си има хора, които го определят и държат сметка за спазването му, но нали се сещате, че това не сте вие, комплексарчето, което в цялата тема оспами за тоя режим очевидно е мрази футболистите, защото живеят 100 пъти по-добре от него и затова излива злоба безпричинно.
Естествено Балджийски ще получи условна присъда, глупаците които говорят за затвор, пък явно току що са паднали от друга планета.
Лично за мен и условната е много, да не се лъжем кажете си правичката - Колко струва живота на един наркоман, алкохолик, комарджия и адвокат на Топлофикация всичкото отгоре ?
Да беше хан Крум тук щяхте да видите, ако защитавате "Пепито" значи сте като него, извинете.

Задържан е за убийство и е разпознат по видеоматериал от охранителна камера :!: ВИДЕОЗАПИС на извършването на убийството,ВИДЕОЗАПИС,ВИДЕОЗАПИС ВИДЕОЗАПИС... 8-).Тук никой ли не си дава сметка,че няма никакво значение,че единият бил комарджия и пианица,а другият "велик" футболист !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 авг 2013 10:48

Абе, аз не мисля, че ситуацията е толкова едностранчива, колкото всички я описвате. Айде сега се поставете на тяхно място - някакъв пиян, мъж на средна възраст, който виси по казина (все пак това си е определен характерен държание и характер) изведнъж започва да се прави на голямата работа и примерно да ви псува и да нарича приятелката ти селска ***** или нз си кво. (не казвам, че е било точно така, това, може би, само съдът ще знае как точно се е случило. Еми, аз лично ще си отида и ще си го му вкарам два (и колкото и да се правите на праведни много от вас биха постъпили по същия начин).
А и тоя човек на средна възраст, пак казвам, за да не си е при семейството и т.н. със сигурност не е най-хрисимата и приятна за общуване личност... Не оправдавам убийство, но и на мен са ми скачали някакви такива пияни компании пред дискотеки и прочие и си има хора, които, докато не ги ошамариш, не им идва акъла...

Не оправдавам никого, но и присъди от две публикации в медиите да издаваме, не е правилно...
[center]Изображение[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 авг 2013 11:07

1982 написа:
Viktor4o_Rs написа:Но пък медиите пишат, че е обвинен по чл. 115 от НК, което си е умишлено убийство, не знам дали е така.

Ударът е умишлен, не е без да иска.
Сега ще кажеш - ама той не го е ударил с цел да го убие. Няма значение, когато посягаш да нанесеш телесна повреда на някого, имаш ясното съзнание, че може да го осакатиш или убиеш, в зависимост от това каква е силата на удара, мястото, както и евентуалното падане на жертвата.

Това си е умишлено убийство отвсякъде.

Това не е вярно

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 10 авг 2013 11:20

За пореден път се убеждавам какъв е манталитета на повечето българи-селяния до шия.Хора си отиват ей така,а някои дори го обръщат на ЦСКА-ЛЕВСКИ.Да почива в мир човека и силно се надявам да няма повече такива селяшки изпъления,които да отнемат човешки животи :!:
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 10 авг 2013 11:53

-Ivan- написа:За пореден път се убеждавам какъв е манталитета на повечето българи-селяния до шия.Хора си отиват ей така,а някои дори го обръщат на ЦСКА-ЛЕВСКИ.Да почива в мир човека и силно се надявам да няма повече такива селяшки изпъления,които да отнемат човешки животи :!:

Мислех да не пиша по темата, но съм напълно съгласен с теб, че не трябва да се обръща на Левски-Цска! Като гледам групата,която иска справедливост за убийството на този Петър и щях да повърна- то не са обиди, ругатни и селяния, а и все едно влязох във фен група на Цска! Вътре е пълно с изрази като "говеда", "рогати", "подуенско" и прочие! В темата също има подобни коментари от червени подчовеци, ама много бързо забравят как таксиджия-джигит помете няколко човека на спирка, като последствията са починала млада жена на 24-25 години и малко момиченце на 6 или 7! Някои глупаци много добре да си помислят преди да говорят и намесват клубни пристрастия!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 авг 2013 12:04

От много коментари тука следва, че има оправдание за убийство по невнимание. Жертвата е виновна, че си "го е търсила". Ами то за всяка бабичка на шосето или за всеки, загинал под строеж например, би било същото.
Няма оправдание за никое убийство - иначе не би била премахната и смъртната присъда. Може да има различни наказания, но убийството си е убийство. Така че мога само да изразя съболезнования на близките на убития и не по-малко съжаление за погубения точно заради този ширещ се тука релативистичен морал живот на причинителя на смъртта, ако тя е настъпила по невнимание и непредпазливост.
А тези, които тука пишат, че и те биха "забили един-два" на "досадника", нека да си признаят биха ли го направили, ако съзнаваха, че е възможно да се стигне до най-лошото. И тогава да съдят, ако мислят, че имат право.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 авг 2013 12:05

В тая държава с много полиция и малко ред за съжаление е пълно с "хора", с които за съжаление не можеш да излезеш на глава... можеш само да им скачаш върху главата, за да понаучат нещо полезно . :roll:

Уважавани хора са потвърдили, че момчето по принцип не е някакъв агресивен лумпен. В злощастната вечер се е отдало на провокацията и сега ще трябва да понася възможно най-тежките за ситуацията последствия...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 авг 2013 12:28

Хайде да не намесваме Левски и ЦСКА, а?
Защото всеки ден съм на спирката, където стои снимката на едно красиво момиче, чийто живот бе отнет от "червен" пиян бакшиш, заедно с този на едно детенце.
Можеше моята снимка да е на нейното място, въпрос на часове.
За n-ти път повтарям - основното в този трагичен инцидент е не това, че футболист е един от замесените, а това, че тая държава се е напълнила с комплексари, които са опасни за себе си и за обществото.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 авг 2013 12:29

И най-голямата отрепка, наркоман и комарджия да си, имаш естественото си и отредено от Бог и от законите право на живот и на лична неприкосновеност ;) Адските глупости говорят тези, които оправдават Балджийски и го изкарват едва ли не герой. На мен ми е ясно, че е бил провокиран, но в крайна сметка човек трябва и малко да мисли за последствията. Можел е да се ограничи с някои по-остри думи или максимум шамар, особено ако си е личало, че жертвата е бил в неадекватно състояние. Само че не, той нали е големият мъж и бияч, дай да се направи на бабаит пред някакъв друг комплексар. Е, сега ще си носи последствията, дори и да го осъдят само условно, с кариерата му е свършено. ;) Да не говорим и, че той все пак е известна и публична личност, макар и да е напълно посредствен футболист, все пак играе в столичен елитен отбор и трябва да си дава сметка, че с такива действия излага клуба си, съотборниците и привържениците на този отбор. Както го правят и келешите от Левски и ЦСКА, които си позволяват да се наливат като свине и да седнат зад волана. ;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 авг 2013 12:30

donDiego написа:Задържан е за убийство и е разпознат по видеоматериал от охранителна камера :!: ВИДЕОЗАПИС на извършването на убийството,ВИДЕОЗАПИС,ВИДЕОЗАПИС ВИДЕОЗАПИС... 8-).Тук никой ли не си дава сметка,че няма никакво значение,че единият бил комарджия и пианица,а другият "велик" футболист !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само да вметна, че видеозаписа не е доказателство и не може да се ползва в съда. И 10 пъти да го напишеш :) нищо не може да помогне при присъдата...

Жалко за хората и за двамата. Ама докато не се научат простите младежи, без завършено образование, че с бой нищо не се решава, така ще е... Хубаво, сбий се с някой, като не ти стига интелекта за повече, ама какъв е кефа да набиеш пиян, дрогиран, че и да го убиеш от бой... Липса на възпитание и селски манталитет. Това обяснява поведението и на двете страни.

Колкото до комплексираните петолъчки, които пак го обърнаха на обиди към Левски, мога само да им пожелая да продължат да се давят в собствената си злоба. Ваш фен като помете хората пред мола вас ли обвинявахме бе кауни?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Свободна зона”