TSHABALALA написа:Reckless написа:Само знам, че ако ме напсува мен някой, най-малко ще му е боя. Мога да го убия и умишлено и няма да съжалявам. В България хората са станали тотално изкривени в разбиранията си. Виждаш ли, ако някой ме унижава, трябва да се уплаша, да се свия и да изчезна, като сянка. Ами приемете, че не всички са мижитурки и страхливци. Като псуваш и унижаваш някого, ще си поемаш последствията. Като не можеш да се биеш, няма да си просиш боя. Миналата година се прибирам от Германия и на летището ме вземат приятели с кола. По пътя спрял някакъв "голф" от него излезли някакви момчета и когато минаваме покрай тях, показват ни средни пръсти, викат и псуват по нас, без да се познаваме, без нищо. Спираме ние, слизаме и тръгваме към тях и те започват "Извинявайте, ние сме се припознали..." Е, разминаха се с няколко шамара и единия дето беше най-смел си седна на задника, ама ако не си го просеха, нямаше да има проблеми.
И не знам, как някои си го представят, че могат да псуват и обиждат и това е в реда на нещата. Ами не е ! Влизам в бой на секундата без да се обяснявам. После се оплаквай на хисарския поп ! Това, че гражданина от Софияе загинал си е лошо стечение на обстоятелствата. Ако се е правил на господ, не го жаля !
Най-после коментар на един истински човек. Алкохолизираното и наркоманизирано леке "Пепи" си е заслужавал боя, просел си го е и си го е получил. Това, че е сдал багажа след първия тукат в муцуната си е лично негова вина, Боби Балджийски заслужава похвала, че е прочистил един боклук от София.
За режима си има хора, които го определят и държат сметка за спазването му, но нали се сещате, че това не сте вие, комплексарчето, което в цялата тема оспами за тоя режим очевидно е мрази футболистите, защото живеят 100 пъти по-добре от него и затова излива злоба безпричинно.
Естествено Балджийски ще получи условна присъда, глупаците които говорят за затвор, пък явно току що са паднали от друга планета.
Лично за мен и условната е много, да не се лъжем кажете си правичката - Колко струва живота на един наркоман, алкохолик, комарджия и адвокат на Топлофикация всичкото отгоре ?
Да беше хан Крум тук щяхте да видите, ако защитавате "Пепито" значи сте като него, извинете.
Задържан е за убийство и е разпознат по видеоматериал от охранителна камера