ГЕРБ нямали нищо против Пеевски, искали само да управляват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: ГЕРБ нямали нищо против Пеевски, искали само да управляват

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 11:31

RedeviL написа:Айде, айде.. кажете си честно и завъртулки, че се опитвате да си върнете вожда на бял кон! :mrgreen:

Чисто без завъртулки, не обиждай.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юни 2013 11:35

onceMORT написа:Не си спомням да е имало искания за промяна в устройството на територията, за назначаване на Пеевски в ДАНС, за назначаването на турската историчка. Това са промени с които не намирам много хора да са съгласни.

Разбира се, че не са съгласни хората с това. Но едва ли има някой несъгласен с увеличаването на майчинството, детските и намаляването цената на тока от първи юли (нека припомним, че ЕРП-тата искаха 40% увеличение, а не 5% намаление).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 11:39

mistreated написа:
onceMORT написа:Не си спомням да е имало искания за промяна в устройството на територията, за назначаване на Пеевски в ДАНС, за назначаването на турската историчка. Това са промени с които не намирам много хора да са съгласни.

Разбира се, че не са съгласни хората с това. Но едва ли има някой несъгласен с увеличаването на майчинството, детските и намаляването цената на тока от първи юли (нека припомним, че ЕРП-тата искаха 40% увеличение, а не 5% намаление).

Чакай да не се лъжеме, все още пари в бюджета няма за тези увеличения, те са гласувани, но допълнителните приходи липсват, ще видим до края на годината дали ще ги осигурят. Защото всяко нещо си има цена, и да видим кой, ще плати цената на тези увеличени разходи.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юни 2013 11:39

Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението! ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юни 2013 11:42

onceMORT написа:Чакай да не се лъжеме, все още пари в бюджета няма за тези увеличения, те са гласувани, но допълнителните приходи липсват, ще видим до края на годината дали ще ги осигурят. Защото всяко нещо си има цена, и да видим кой, ще плати цената на тези увеличени разходи.

Добре бе, човек. Нека видим, аз нищо не коментирам друго. Просто факти. Работата е там, че трябва да се даде малко време на това правителство и тогава "да видим". Не може още от 15-тия ден да викаш "оставка". Това са ненормални неща.
Исканията за отстраняването на Пеевски и обл. управители на ДПС подкрепям с 2 ръце. Но оставка на правителството... не виждам с какво може да ни помогне в момента.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 11:43

RedeviL написа:Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението! ;)

RedeviL написа:И кво викате? "Дайте да махнем първо червените пък после ще се разправяме с ГЕРБ".. Така ли? Я не на мен тия фишеци, гербески подлоги такива!! :mrgreen:

Ти кажи дали си обидил. Не е нормално да има такива обръщения, да не говорим че изповядвам съвсем различна идеология от тази на ГЕРБ.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юни 2013 11:46

onceMORT написа:
RedeviL написа:Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението! ;)

RedeviL написа:И кво викате? "Дайте да махнем първо червените пък после ще се разправяме с ГЕРБ".. Така ли? Я не на мен тия фишеци, гербески подлоги такива!! :mrgreen:

Ти кажи дали си обидил. Не е нормално да има такива обръщения, да не говорим че изповядвам съвсем различна идеология от тази на ГЕРБ.

С думите си, а може би и с действията си, подкрепяш точно техния сценарий! Какво друго да си помисля?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 11:51

mistreated написа:
onceMORT написа:Чакай да не се лъжеме, все още пари в бюджета няма за тези увеличения, те са гласувани, но допълнителните приходи липсват, ще видим до края на годината дали ще ги осигурят. Защото всяко нещо си има цена, и да видим кой, ще плати цената на тези увеличени разходи.

Добре бе, човек. Нека видим, аз нищо не коментирам друго. Просто факти. Работата е там, че трябва да се даде малко време на това правителство и тогава "да видим". Не може още от 15-тия ден да викаш "оставка". Това са ненормални неща.
Исканията за отстраняването на Пеевски и обл. управители на ДПС подкрепям с 2 ръце. Но оставка на правителството... не виждам с какво може да ни помогне в момента.

Зам. министъра, с интересното мнение за Левски и Ботев, подкрепяш ли го? Ако се изкаже отново в духа на доклада си, това официална политика на българското правителство ли е? Отговорът на този въпрос е наистина страшен, ако се замислиш.
Правителството не е само добро и лошо, но дотук направи една камара глупости. В момента е изплашено дали ще си запази властта, това е добре, и трябва да се използва от народа, защото сега те ще действат с много мисъл, поне така се надявам. Но те все още не признават че назначаването на Пеевски е идиотщина, било само политическа грешка. Казват ми то момчето много е способно, после ми говорят за калинки, тоя да не би да не е калинка? Къде се е подписвал освен на ведомостта за заплата? Реално този човек има юридически стаж няколко месеца. Все още протестите са за оставката на Пеевски, тя не е гласувана. Правителството да се стегне и да не прави идиотщини, няма други, лоши или добри, които да са изкарали хората на улицата масово за 14 дена.

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 11:53

RedeviL написа:
onceMORT написа:

С думите си, а може би и с действията си, подкрепяш точно техния сценарий! Какво друго да си помисля?

Не техният сценарий, с думите и протестите си пазя България от турцизирането и. От даването на сигурността на държавата на човек без никакъв практически опит. От зам. министри с откровено протурско мнение за националните ни герои. Защото ако следваш моята гледна точка, подръжниците на правителството не се ли доближават до категорията "национални предатели" предаващи България на турски интереси? Все пак не обиждам и не ви казвам че моята гледна точка е най-правилна, всеки решава за него си. Има поне две гледни точки за всяко нещо, но когато обиждаш става глупава история.
Все пак българите сме под 5 милиона реално в тази държава и имаме нужда от обединение, не от разделение по всякакви показатели. Може да спорим, но има начини за това.
Последна промяна от onceMORT на 18 юни 2013 12:03, променено общо 1 път.

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 11:56

Забравяте някои от основните идеи на демокрацията - правото на собствено мнение, никой не е казал че всеки трябва да е съгласен с вас, ните че вашето мнение е най-правилното на този свят. Всеки има право на протест за нещо, с което не е съгласен.

"Човешки" материал!?

Върни се в “Свободна зона”