RedeviL написа:Айде, айде.. кажете си честно и завъртулки, че се опитвате да си върнете вожда на бял кон!
Чисто без завъртулки, не обиждай.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedeviL написа:Айде, айде.. кажете си честно и завъртулки, че се опитвате да си върнете вожда на бял кон!
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
onceMORT написа:Не си спомням да е имало искания за промяна в устройството на територията, за назначаване на Пеевски в ДАНС, за назначаването на турската историчка. Това са промени с които не намирам много хора да са съгласни.
mistreated написа:onceMORT написа:Не си спомням да е имало искания за промяна в устройството на територията, за назначаване на Пеевски в ДАНС, за назначаването на турската историчка. Това са промени с които не намирам много хора да са съгласни.
Разбира се, че не са съгласни хората с това. Но едва ли има някой несъгласен с увеличаването на майчинството, детските и намаляването цената на тока от първи юли (нека припомним, че ЕРП-тата искаха 40% увеличение, а не 5% намаление).
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
onceMORT написа:Чакай да не се лъжеме, все още пари в бюджета няма за тези увеличения, те са гласувани, но допълнителните приходи липсват, ще видим до края на годината дали ще ги осигурят. Защото всяко нещо си има цена, и да видим кой, ще плати цената на тези увеличени разходи.
RedeviL написа:Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението!
RedeviL написа:И кво викате? "Дайте да махнем първо червените пък после ще се разправяме с ГЕРБ".. Така ли? Я не на мен тия фишеци, гербески подлоги такива!!
onceMORT написа:RedeviL написа:Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението!RedeviL написа:И кво викате? "Дайте да махнем първо червените пък после ще се разправяме с ГЕРБ".. Така ли? Я не на мен тия фишеци, гербески подлоги такива!!
Ти кажи дали си обидил. Не е нормално да има такива обръщения, да не говорим че изповядвам съвсем различна идеология от тази на ГЕРБ.
mistreated написа:onceMORT написа:Чакай да не се лъжеме, все още пари в бюджета няма за тези увеличения, те са гласувани, но допълнителните приходи липсват, ще видим до края на годината дали ще ги осигурят. Защото всяко нещо си има цена, и да видим кой, ще плати цената на тези увеличени разходи.
Добре бе, човек. Нека видим, аз нищо не коментирам друго. Просто факти. Работата е там, че трябва да се даде малко време на това правителство и тогава "да видим". Не може още от 15-тия ден да викаш "оставка". Това са ненормални неща.
Исканията за отстраняването на Пеевски и обл. управители на ДПС подкрепям с 2 ръце. Но оставка на правителството... не виждам с какво може да ни помогне в момента.
RedeviL написа:onceMORT написа:RedeviL написа:Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението!RedeviL написа:И кво викате? "Дайте да махнем първо червените пък после ще се разправяме с ГЕРБ".. Така ли? Я не на мен тия фишеци, гербески подлоги такива!!
Ти кажи дали си обидил. Не е нормално да има такива обръщения, да не говорим че изповядвам съвсем различна идеология от тази на ГЕРБ.
С думите си, а може би и с действията си, подкрепяш точно техния сценарий! Какво друго да си помисля?
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 5 госта