Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 15:30

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Ако половината от потребители са реални хора с реални мнения,по-добре за всички ни да се самоубием на момента и да се отървем от тази мъка....
До 10 год. в целият нормален демократичен свят,тази забрана ще бъде факт,ние направихме нещо уникално,като се наредихме до първите държави приели тази забрана,а сега има индикации,че ще осерем едно от малкото хубави неща,които са се случвали тук напоследък.
Било дискриминация към пушачите ? Аз също се чувствам дискриминиран,защото не ми позволяват да се исера на сепарето си в дискотеката на кого преча ? Аз искам просто да се исера в чашата/чинията си и да си го мириша,на никого не преча,то си е мойто.Дали ще е дим от цигара или лайно няма голяма разлика...
Искам и да мога да си бия чикии на обществени места,също на никого не преча,то си е за мен,защо не ми е позволено ? Чувствам се дискриминиран....
БСП не са баш толкова глупави и сигурно тоя закон няма да отпадне,ако обаче го приемат ги чака голям,здрав и остър курец...

Я спри да пишеш глупости ;) По-умни ли сме от швейцарците :?

Швейцарците отхвърлиха на референдум пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места. По предварителни данни 55% от гласувалите са се обявили против.

От 2010 г. в Швейцария действа забрана за пушенето на обществени места с изключение на баровете и кафенета с площ до 80 квадратни метра. Законът позволява и в по-големите ресторанти да се обособят отделни зали за пушачи, стига помещението да е добре проветрено и персоналът да е съгласен да работи в него.

На референдума бяха внесени поправки, предложени от Асоциацията за борба със заболяванията на белите дробове.

А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 май 2013 15:31

we are the champions написа:Добре правим така.... забранява се пушенето ама се забранява и карането на колите ,защото и те са вредни КАПИШ ?!?!?!?!?!

ЗА, тук може да вземем пример от турците, които вече не допускат коли над 20 години да минат през границата им.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 15:32

Благодаря на всички божества,че съм от Русе и съм симпатизант на ГЕРБ,ако съдбата беше по-коварна,можеше да съм СТАНКО :| :| :|
Ще ми отговориш ли каква е разликата между това да пушиш в заведение,да се исереш или да си набиеш чикия ?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 28 май 2013 15:32

CTAHKO написа:
1palq4o1 написа:
CTAHKO написа:Ако приемат това решение,ме печелят като гласоподавател 8-)

Ще се продадеш за една цигара ли?
Нали знаеш каква е следващата стъпка-в училищата да се преподава "...на майчин език..."
И едното и другото обслужват интересите на Доган,още от първите дни с хубавото ни ново правителство!

Не 8-) За отнетите ми от предното правителство права :!:

OK
3.5 кутии на ден не знам как ти звучат ( вече не са толкова слава Богу ),но съм твърдо ЗА забраната!
Всеки си има разбирания,обаче и не мога,,и не искам да ти пропагандирам каквото и да е!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 28 май 2013 15:32

dunavfc написа:Ако половината от потребители са реални хора с реални мнения,по-добре за всички ни да се самоубием на момента и да се отървем от тази мъка....
До 10 год. в целият нормален демократичен свят,тази забрана ще бъде факт,ние направихме нещо уникално,като се наредихме до първите държави приели тази забрана,а сега има индикации,че ще осерем едно от малкото хубави неща,които са се случвали тук напоследък.
Било дискриминация към пушачите ? Аз също се чувствам дискриминиран,защото не ми позволяват да се исера на сепарето си в дискотеката на кого преча ? Аз искам просто да се исера в чашата/чинията си и да си го мириша,на никого не преча,то си е моето. Дали ще е дим от цигара или лайно няма голяма разлика...
Искам и да мога да си бия чикии на обществени места,също на никого не преча,то си е за мен,защо не ми е позволено ? Чувствам се дискриминиран....
БСП не са баш толкова глупави и сигурно тоя закон няма да отпадне,ако обаче го приемат ги чака голям,здрав и остър курец...

И аз съм на абсолютно същото мнение - изпитвам неистово желание да се изсера в центъра на някое заведение - ама проблема е че всеки път като сваля гащите и всички ме гледат странно :) :) :) Проблемът брат ми е, че колкото и да серем - ние си серем нашите си лайна и не правим никого богат, а тия онеправданите баламурници хем правят богати други хора, хем се тровят и хвърлят парите си на вятъра
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 май 2013 15:33

Daniel Levski написа:
we are the champions написа:
Daniel Levski написа:Това ако е вярно е престъпление към хората. Цял свят върви към забрана на тютюнопушенето на обществени места, тези се връщат към Азия. Мога само да кажа, че забраната за тютюнопушене не пречеше на добрите ресторанти и те станаха едно цивилизовано място. Сега пак ще стане лисичарник. Единствено съм съгласен за нощните клубове след 23 часа да пушат колкото си искат. Новите депутати ако са гласували такова нещо са пълни боклуци.

Моляте не пиши глупости в събота вечерта... направо ми идваше да им тегля по една майна в един ''ресторант'' значи сервитьорките и сервитьорите могат да си пушат вътре ама ние трябва да излизаме през 5 минути навънка така ли ?! е ние с какво сме по различни от тях ?!

В Пазарджик, или в някой долно пробен ресторант може да е така. Аз в тези ресторанти където ходя, а претендирам, че ходя често - няма проблеми със спазването на закона. Единствено един път в гръцкият ресторант зад Шератон на Шарлопов се опитаха да запалят във вътрешната част и веднага имаше 3 маси от които хората се възмутиха и опита беше усоетен.

В Пловдив не е ли същата работа ,бе човек ?!?!?! и там е същата пародия !айде стига глупости като е закон,нека да е за всички !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:35

dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?

В тези държави и ГМО-то е на мода ;) Дай по техния приимер и тук да го наложим,а 8-) Пукат тези храни пълни с ГМО,ама иначе цигарите са им проблема ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:37

dunavfc написа:Благодаря на всички божества,че съм от Русе и съм симпатизант на ГЕРБ,ако съдбата беше по-коварна,можеше да съм СТАНКО :| :| :|
Ще ми отговориш ли каква е разликата между това да пушиш в заведение,да се исереш или да си набиеш чикия ?

Къде отиде бе :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 май 2013 15:38

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Благодаря на всички божества,че съм от Русе и съм симпатизант на ГЕРБ,ако съдбата беше по-коварна,можеше да съм СТАНКО :| :| :|

Къде отиде бе :?

Да запали една цигара :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”