Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
vaskonti написа:Имам съвсем сериозен въпрос към просветените - искам да стана доброволец и да защитавам Земята срещу рептили, грейове, зорини(нещо такова беше) и всякаква такава извънземна сган. Към кого да се обърна по въпроса? Ако трябва ще премина не 13, а 33 изпитания!
vaskonti написа:Имам съвсем сериозен въпрос към просветените - искам да стана доброволец и да защитавам Земята срещу рептили, грейове, зорини(нещо такова беше) и всякаква такава извънземна сган. Към кого да се обърна по въпроса? Ако трябва ще премина не 13, а 33 изпитания!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Мога да ви пусна един Доклад за Мотивацията и Дейностите на Извънземните Раси - Типология на най-значимите Извънземни Раси Взаимодействащи с Човечеството-за тези които се интересуват .Материалът е доста обемен но интересен. Има значителен брой извънземни раси, за които се знае че в момента взаимодействат със Земята и човешкото население-точният им брой е 57 !!MainEventer написа:Откъде я взимате тази информация за рептили, галактическо ООН, 21 дек. и т.н. ? Как разпознавате кой е рептил ?
Каква е следващата стъпка на рептилите ? От коя планета са ? Как се зараждат ? Има ли добри извънземни ? Те във война ли са с рептилите ? Кой ще ни спаси ? Всички политици ли са рептили ? Каква е целта на рептилите ?
Караджов написа:Моля не поставяйте всички плеядинци под един знаменател !!!! Тези които живеят в системата около Алцион – на някои от тях не може да им се има доверие, защото имат скрити помисли. За тези от Тейгета ми е казано, че имат много ясен приоритет – да поддържат идеята за свобода. Само защото дадена група има етикета „Плеядинци”, не означава, че те са тук за да ни помагат. Хората се объркват по този въпрос. Познайте ги по делата им. Тези от Алфа Лебед също не са цвете за мирисане . Има група от Арктур, която се опитва да помогне. Тези от Процион, също се опитват да помагат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта