Jürgen написа:Adramelech написа:Дали? Я ми припомни кой е най-големият кредитор на САЩ и какво ще стане ако решат да си искат всички дължими пари?
Защо трябва да минават Тихия океан? Виж САЩ къде са си изнесли част от производството, както и колко им е дълга към Китай.
САЩ не си играе никога викаш? Да ти припомням ли колко пъти САЩ са се опитвали срещу жълтите било то Виетнам или Корея и колко пъти са се проваляли? Ясно е, че трябват технологии и хора, но защо си мислиш, че само те ги имат?[/quote]
Ти не знаеш какво говориш

.
Adramelech написа:от Китай ще им таковат родата до 9-то коляно, без дори да изстрелят една ракета?
От къде ще им таковат родата-от вкъщи ли

?!
Викаш САЩ си играе. Не:те се опитаха да постигнат това,което постигнаха срещу Ирак обаче не успяха.
Не,не само те имат технологии,обаче нали уж китайците щели да ги таковат до 9-то коляно без дори да изтрелят една ракета

![/quote]
Защо реши, че не знам какво говоря? Хайде поинтересувай се малко и тогава пиши подобни смехории!
Не съм казал, че си играят, но е леко нагло да провокират по подобен начин и да очакват другите да си траят! Срещу Ирак какво постигнаха? Взеха нефта от държава, която не ги е заплашила по никакъв начин, под претекст, че имали биологично оръжие. Което после самият Буш каза, че търсели, но не намерили такова. По този начин ли са го постигнали? То по тази логика какво ще стане ако Русия каже, САЩ имат такова оръжие и ги нападне?
Да ако решат, могат да им таковат родата до 9-то коляно или забрави какво стана и от къде тръгна кризата, която е обхванала целия свят? Та ето ти как може да се такова родата до 9-то коляно без да употребиш оръжие. На САЩ им трябва някоя война, за да си оправдаят бюджета, който дават на армията, но тази война едва ли ще е срещу С. Корея.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]