Одобрявате ли затваряне на заведенията "Макдоналдс" ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Швейцария закри всички заведения "Макдоналдс"

Мнениеот CTAHKO » 30 мар 2013 19:41

Thsmith написа:
vetchnia написа:Според мен не е правилно да затварят Макдоналдс, всеки сам за себе си може да реши дали да яде там. Все пак от швейцарците може само да се учим.

Никой нищо не е затварял, а просто автора е пуснал лъжлива статия. Умишлено или не.

Ето затова казах на миналата страница, че или трябва да се промени заглавието или да се заключи темата... а не хората да остават заблудени като прочитат само първия пост...

Авторът на темата е посочил източник на информацията 8-) Ако така наречените "журналисти" лъжат,той няма никаква вина ;) Можеш да подадеш оплакване към съответните институции и да съдиш медията,публикувала тази информация ;) Това естествено не променя факта,че голяма част от продуктите на "Макдоналдс" са вредни за здравето.А какво ще спечелиш лично ти,като се заключи темата,така и не ми става ясно :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Re: Одобрявате ли затваряне на заведенията "Макдоналдс" ?

Мнениеот 1982 » 30 мар 2013 22:31

Едва ли са по-вредни от цигарите и алкохола. Ама за тях нещо не повдигате въпроса, Макдоналдс ви пречел ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 мар 2013 08:17

Неодобрявам . Все пак колкото и да са вредни техните продукти не съм чул някой да е умрял от тях . А и всеки сам си преценява какво ще консумира .

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 31 мар 2013 10:15

Категорично одобрявам
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Швейцария закри всички заведения "Макдоналдс"

Мнениеот TristaNNN » 31 мар 2013 14:34

grasiani написа:Който не яде Макдоналдс и не пие Кока-кола е комунист.

Голяма грешка! Нито ям макдоналдс, нито пия кола, нито съм комунист ... теорията ти издиша ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 мар 2013 14:45

Между впрочем, има един филм-"Food Inc", който показва че американската хранителна индустрия далеч не е толкова бяла, даже напротив. Тук любителите на Макдоналдс могат да видят интересни факти за "вкусното и крехко месце" в бургерите, които охотно похапват ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”