П.П. Искаш ли да ти дам една книга,да прочетеш малко за Холокоста и да видиш каква глобална,еврейска манипулация е
Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.
Може би си прав,но в глобален мащаб толкова злини са причинили,че няма други такива
П.П. Искаш ли да ти дам една книга,да прочетеш малко за Холокоста и да видиш каква глобална,еврейска манипулация е
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:urkoto написа:Тука вече не съм напълно съгласен, за мен еврейския етнос в неговата цялост е един доста изстрадал народ (да не кажа по-изстрадал и от нашия) но определени единици им придават лошата слава. Няма съмнение, че въпросните единици са се прегърнали с илюминатите и едновременно това приели сатанистката им символика и религия за своя. Но като цяло за евреите си мисля че също са жертви в цялата история (погледнато в исторически план)
Нали не мислиш за случайно това,че над 2 000 години са били гонени отвсякъде и от всеки и все те са страдалците и потърпевшитеВсе трябва да има за какво
При това говорим за религиозна общност,а не за различна раса.
Ами така е но нека само да припомним, че в дадени периоди от историята на човечеството са били горени на клада жени считани за вещици, правени са какви ли не зверства под знака на Господ и религията, та чак до Холокоста - в смисъл когато дадена нация ти пречи на рахатлъка (най-общо казано) винаги ще намериш повод да ги погнеш (пак общо казано)
А за евреите - те са такива точно защото са гонени отвсякъде. В смисъл такъв че са находчиви, пресметливи, търговци - от там идва и лафа да си стиснат като евреин. Такива са си. И винаги са били такива точно щото са гонени отвсякъде, трябвало е да са опортюнисти за да извлекат максимума от всяка ситуация. Не че ги оправдавам по някакъв начин, но и не съм съгласен да бъдат сочени с пръст и демонизирани - хора са като всички нас с всичките си недостатъци и трески за дялане
Освен това и на това искам да натъртя, врага днес не е черния, хомото, евреина, и т.н. и т.н.
Разделението в днешно време се прави не на расова, етническа и религиозна принадлежност, а на база икономически фактори. Така че ако довчера всеки е мразел черния и евреина (примерно) то днес всеки мрази БЕДНЯКА. Отново за това трябва да се благодари на рокшилдовските и рокфелеровски илюминато-рептилски боклуци. И по-зле ще става обаче
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
[offtopic]Ернст Цундел, авторът на книгата "6 милиона - изгубени и намерени" в продължение на осем години е бил съден от еврейското лоби в Канада за клевета. Факт е, че по време на този процес е било оспорвано буквално всяко твърдение в труда му и той е бил принуден да го защитава и доказва с автентични източници от времето на Втората световна война - протоколи на Червения кръст от периода '41-'45-та, протоколите от Нюрнбергския процес (или казано по-точно - Нюрнбергския фарс), показания на независими експерти по пещи и горива и периодични издания от времето на войната и непосредствено след нея.
Факт е, че след осем години съдебни дела Върходният съд на Канада постановява, че в книгата не се съдържа НИТО ЕДНО НЕДОКАЗАНО твърдение, отхвърля безусловно обвиненията за клевета и разрешава отпечатването и.
http://otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%2 ... merini.pdf[/offtopic]
Факт е, че след осем години съдебни дела Върходният съд на Канада постановява, че в книгата не се съдържа НИТО ЕДНО НЕДОКАЗАНО твърдение, отхвърля безусловно обвиненията за клевета и разрешава отпечатването и.
http://otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%2 ... merini.pdf[/offtopic]
-
THE G.A.M.E
CTAHKO написа:Може би си прав,но в глобален мащаб толкова злини са причинили,че няма други такива![]()
Мда, има много кофти хора от еврейски произход, които са на върха на пирамидата ...
Минават през трупове, за да просперират.
Но така или иначе повечето от тях гледат по-някакъв начин да прикриват еврейското си минало.
Не ми е ясно защо ... Но моето мнение е, че тези дето направиха от пустинята рай и възобновиха Израел, заслужават уважение за това.
На мен за тях ми е думата.
Хората които живеят там, заобиколени от врагове, имат чудесно мнение за нас и винаги са се отзовавали сред първите, когато сме имали нужда от помощ.
Вече за управнците им мнението ми е малко по-различно ...
Ама то кои ли управляващи са читави.
Нещата около ВСВ не ме вълнуват особено ... Просто ми идва в повечко това, как "руснаците сами били спечелили войната".
Иначе за холокоста и аз съм попадал на материали ... Нищо не ме очудва в "модерната история" на човечеството.
Интересното е, че според някои Хитлер си е с еврейски гени ... Ама тука вече ще налазим в друга тема.
А фактите сочат, че "нацисти" са били и хора с еврейско потекло ...
Явно Хитлер е мразел само "някои" евреи.
То в тази книга не се говори дали Хитлер е изверг или пък да го оправдават,а чрез статистически данни и доказателства,обясняват каква голяма измама е Холокоста и с каква цел се прави тази измама.Ама много се отдалечихме от темата 
Явно още има хора, които си мислят, че живеем в демокрация. Много са заслепени. Живеем по една точно определена система и това е факт.
-
THE G.A.M.E
CTAHKO написа:То в тази книга не се говори дали Хитлер е изверг или пък да го оправдават,а чрез статистически данни и доказателства,обясняват каква голяма измама е Холокоста и с каква цел се прави тази измама.Ама много се отдалечихме от темата
Ще се върнем бре ...
Мене по-скоро ме интересува ( и съм търсил материали за това ) ... По-какъв начин ВСВ ... А и ПСВ, са били използвани от Управляващата каста.
В темата става дума за чипиране ( белязване ) на всяко живо същество на тази планета ... Според мен, както това е действие към осъществяването на Плана на тая каста, така и двете глобални войни са част от това.
Без 2-рата Световна нямаше да има НАТО и ЕС.
Без НАТО и ЕС, няма как да има ... В Библията е - "Световно правителство".
Въпросът е, че не е ясно дали ЕС не отговаря на този критерии ... Щото "белязването" ще е в апогеят на това "Световно правителство".
Но дори и да не, то със сигурност е чудесен еквивалент и можеби - Прототип.
- Middlesbrough
- Контакти:
[offtopic]Кой е на върха на пираамидата :Д[/offtopic]

[offtopic]
[/offtopic]-
THE G.A.M.E
Middlesbrough написа:[offtopic]Кой е на върха на пираамидата :Д[/offtopic]
[offtopic]Ако можех да ти ги посоча поименно, едвали щях да пиша сега в тоя форум ...
Middlesbrough написа:[offtopic]Кой е на върха на пираамидата :Д[/offtopic]
Буш-старши е един от върховните,но над него има и други.Не е най-главния.