Кой филм ви е карал да се разплачете?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Джедайло
Контакти:

Re: Кой филм ви е карал да се разплачете?

Мнениеот Джедайло » 25 яну 2013 20:44

...
Последна промяна от Джедайло на 26 яну 2013 14:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 25 яну 2013 21:50

Титаник.
Офтопик:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 25 яну 2013 22:20

Kапитан Петко войвода-последните 2-3 серии,уникалното е че не е художествена измислица,как българската държава смачква един човек заради идеите му , а пък бил той и герой,трябва да си дебил да не те разтърси и да те остави равнодушен подобен филм и подобна съдба.Според мен най добрия български сериал.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2013 22:22

Не мога да разбера на какво отгоре половината писали в темата казват, че са циврили на Потъник? :? :o :shock:

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 яну 2013 22:32

GGMU_forever написа:Титаник.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 25 яну 2013 22:33

megan fox написа:Не мога да разбера на какво отгоре половината писали в темата казват, че са циврили на Потъник? :? :o :shock:

Почти цял свят е плакал на "Потъник", има някакви си 11 Оскара и може би е един от най-харесваните филми, но ти явно не можеш да го разбереш това...
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2013 22:40

LevskiZavinagi написа:
megan fox написа:Не мога да разбера на какво отгоре половината писали в темата казват, че са циврили на Потъник? :? :o :shock:

Почти цял свят е плакал на "Потъник", има някакви си 11 Оскара и може би е един от най-харесваните филми, но ти явно не можеш да го разбереш това...

Чакай сега, ти по броя оскари ли определяш дали да плачеш на някой филм или заради съдържанието му? Ако е бройката оскари, чудя се колко ли реки от сълзи си изплакал на Властелина... :mrgreen: А и честно казано това, че Потъник бил харесван изобщо не означава, че е качествен филм! Не винаги най-масовото е най-доброто. На Земята има 7 милиарда хора, половината си жени и те харесват и циврят на Потъник, това не го прави обаче нищо кой знае какво. Дай им на хората блудкава любовна история, премесена с трагедия и хоп получаваш доста гледан/харесван филм, това обаче само по себе си не го прави добър!

"Зеленият път" е само 1 милион пъти по-тежък и по-хубав филм от Потъник, уви понеже това не е филм за всеки той не е толкова популярен... Има още доста подобно примери. ;)

П.П. Хайде обясни ми какво в Потъник трябва да ме разплаче?

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 25 яну 2013 22:46

megan fox написа:
LevskiZavinagi написа:

Чакай сега, ти по броя оскари ли определяш дали да плачеш на някой филм или заради съдържанието му? А и честно казано това, че Потъник бил харесван изобщо не означава, че е качествен филм! Не винаги най-масовото е най-доброто. На Земята има 7 милиарда хора, половината си жена и те харесват и циврят на Потъник, това не го прави обаче нищо кой знае какво. Дай им на хората блудкава любовна история, премесена с трагедия и хоп получаваш доста гледан/харесван филм, това обаче само по себе си не го прави добър!

"Зеленият път" е само 1 милион пъти по-тежък и по-хубав филм от Потъник, уви понеже това не е филм за всеки той не е толкова популярен... Има още доста подобно примери. ;)

Като цяло съм съгласен с теб! Но, едно голямо НО - Титаник е култов филм, реално погледното и на мен не ми допада много, но историята е истинска и определено докосва хората по един или друг начин. Всеки човек е различен и има различни вкусове и интереси. За "Зеленият път" няма да коментирам, за мен това е филм номер 1 :) Нека да не го удряме на спор, ще спорим с теб на 30 Януари (знаеш за какво говоря) :lol: Живи и здрави!
Изображение

Джедайло
Контакти:

Мнениеот Джедайло » 25 яну 2013 22:49

...
Последна промяна от Джедайло на 26 яну 2013 14:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2013 22:59

LevskiZavinagi написа:Като цяло съм съгласен с теб! Но, едно голямо НО - Титаник е култов филм, реално погледното и на мен не ми допада много, но историята е истинска и определено докосва хората по един или друг начин. Всеки човек е различен и има различни вкусове и интереси. За "Зеленият път" няма да коментирам, за мен това е филм номер 1 :) Нека да не го удряме на спор, ще спорим с теб на 30 Януари (знаеш за какво говоря) :lol: Живи и здрави!

Историята била истинска... Нима Потъник е единственият филм по действителен случай? А и честно казано реално пука ли ти и скърбиш ли за всичките хора, които са измрели при трагедията от 1912-а година? Едва ли дори се сещаш за тях, но като гледаш филма и се натъжаваш... Защо? Заради десетките/стотиците загинали? Каква е "тарифата" - на всеки 10 загинали по една сълза? Че по тая логика на филми от рода на "The expendables 2", "Рамбо"..., да не говорим за "2012" - където реално от цялото население на Земята се спасиха само шепа хора... колко ли трябва да плачем тогава на такива филми, но реално никой не плаче.

Лично мен филм като "Гладиатор", "Армагедон", "Списъка на Шиндлер" или дори "300" може много повече да ме трогне, отколкото една боза като Потъник!

А колкото до Класико, надявам се да няма поводи за спорове и чисто и просто да ви размажем като куцо пиле домат. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”