А къде намесиха Герб и ББ тук изобщо не ми стана ясно-изглежда някои хора са доста дълбоко в държавните дела-може би и те са вързани по някакъв начин с тези схеми
Футбол Про медиа развали договора!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Футбол Про медиа развали договора!
Не разбирам злобата на някои хора към булсат. Това си е пазарна икономика-всеки може да гледа булсат срещу определено заплащане и това е напълно нормално-при това и парите не са никак много. Някои казват, че дядо им щял да гледа вече мачовете. Е, този човек отново гледа едностранчиво на нещата, защото дядо му е можел да ги гледа и преди срещу 10-тина лева на месец, но сега много хора може би няма да могат да ги гледат, тъй като уж ефирната тв7 не се хваща в много райони на страната. И естествено тези хора, ако искат да гледат първенството ще трябва да преминат или на виваком, или на айтиви, които дори не знам дали съществуват, защото не във всички населени места има кабеларки! А при такава мащабна операция срещу булсат ако трябва нарочно ще седя на тази телевизия, за да разберат някои хора, че не могат да ми налагат какво и къде да гледам! Естествено на повечето слабомислещи ще повлиаят и те ще отидат да си гледат турчанските сериали във виваком тв или някъде другаде. А който каза, че тв+ им била скапана програмата очевдно не харесва публицистични предавания, чиято насоченост е България, тъй като дават доста такива... Има страхотни предавания по тази телевизия като предаването на Коритаров, много хубави новини, имаше предавания за бедността в Северозапада, за българските изобретения, за уличните артисти, но естествено съвсем различно си е да си гледаш дълбокомислените сапунки... Хич не ми е весело като гледам тук коментарите и виждам какво поколение расте и какво ще е бъдещето ни 
А къде намесиха Герб и ББ тук изобщо не ми стана ясно-изглежда някои хора са доста дълбоко в държавните дела-може би и те са вързани по някакъв начин с тези схеми
Последна промяна от parvanoff на 15 яну 2013 18:05, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
По-добре БНТ или ТВ7 
ТВ7, бТВ, ТВ+(Булсатком) - една и съща помия. Не е важно кой ще е, а да е достъпен при всеки оператор (още по-добре и ефирно), да си върши добре работата и да е изряден към клубовете. ТВ+ не отговаряха на първото условие и от там нататък вече няма значение. Аз съм доволен, че губят правото, защото не понасям някой да се опитва да ме изнудва. Няма да тръгна заради ТВ+ да си кача антени, като си имам доставчик, дори не един. Гледах ги в интернет когато излъчваха държавното първенство, при все, че съм изряден данъкоплатец и ловя и ефирна и кабелна телевизия. Но трябвало да плащам едни пари на точно определена фирма, в точно определен офис и да си инсталират джаджите в дома ми. Не е проблем и такса да плащам за да гледам българското първенство, но не по начина по който Булсатком се опитват да прилапат клиенти.
[center]
[/center]
[/center]Re: Футбол Про медиа развали договора!
Супер, писна ми да се мъча на разни мижави и засичащи стриймове.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Супер все пак познах, че ТВ7 ще си върнат "А" група.
tsonpen написа:ТВ7, бТВ, ТВ+(Булсатком) - една и съща помия. Не е важно кой ще е, а да е достъпен при всеки оператор (още по-добре и ефирно), да си върши добре работата и да е изряден към клубовете. ТВ+ не отговаряха на първото условие и от там нататък вече няма значение. Аз съм доволен, че губят правото, защото не понасям някой да се опитва да ме изнудва. Няма да тръгна заради ТВ+ да си кача антени, като си имам доставчик, дори не един. Гледах ги в интернет когато излъчваха държавното първенство, при все, че съм изряден данъкоплатец и ловя и ефирна и кабелна телевизия. Но трябвало да плащам едни пари на точно определена фирма, в точно определен офис и да си инсталират джаджите в дома ми. Не е проблем и такса да плащам за да гледам българското първенство, но не по начина по който Булсатком се опитват да прилапат клиенти.
Това го правят в цял свят. Затова примерно ESPN купуват права за НБА всяка година, Скай спортс за английското първенство, Евроспорт за Купата на Африка и т.н., и т.н., но тук в България това се смята за изнудване...
само Левски и България
- milen.hristov
- Контакти:
haha написа:milen.hristov написа:damageplan написа:Бойко Борисов и компания стремително вървят към катастрофа на предстоящите избори .Тъпото е , че и екипът на ГОНГ е от този отбор.Аз вече не гледам "Пред банята " ,не чета новините на ГОНГ , не слушам предаването - просто влизам във форума по навик , то и форумът е най-качественият продукт на ГОНГ .
Няма как да катастрофират на изборите, поне на тези.
Конкуренцията просто е слаба, освен ако ДСБ не успея да обединят дясното.
Бойко и да иска няма как да загуби при конкуренция партията наша и станишев. Важното е демократичните партии да спечелят и референдума преди това, въпреки непрестаното промиване на мозъци по тв
Милене, ти знаеш ли, че в предизборната си програма, една от основните точки на ГЕРБ е развитието на ядрена енергетика в България? Преди няколко дни четох в един вестник изказвания на Борсов относно АЕЦ Белене през 2012-а година. От тях се виждаше, как само за 12 месеца, той е сменил мнението си по въпроса 6 (?!?) пъти. Смяташ ли, че това е нормално и по-точно казано сериозно поведение за един премиер? А и не те разбирам за промиването на мозъци, при положение, че 90% от медиите в България са зад Борисов и ГЕРБ.
1. Не е сериозно някой особено премиера да си мени мнението толкова пъти, но явно поне за сега е поумнял, т.е. трябва да бъдем доволни, че се развива поне умствено
2. Дори и ГЕРБ да кажат като беше преди месец, че ще гласуват ЗА, аз пак ще бъда против, защото това е единственото правилно нещо. Освен ако не искаме 4 цифрени сметки за ток.
Но НИКОГА няма да гласувам за сергейчо и партииката му. ГЕРБ не са идеални, но са решение за сметка бсп.
Може и да не гласувам за ГЕРБ, ако видя една сериозна демократична коалиция
Какви неизпълнени задължения бе, аланкоолу !? Че вие вчера подписахте договора, днес го прекратявате за неизпълнени задължения...? Що не си кажете, че Боко и ГЕРБ не ви разрешават да облагодетелствате независими телевизии!?
-
4oko i boko
- Контакти:
vanchev на 15 Яну 2013 16:15
tevez написа:
child in time написа:По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!
+1
+1
+1
tevez написа:
child in time написа:По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!
+1
+1
+1
- obi4am_pirin
- Контакти:
ББ ЦБ ТВ7 БТВ мутризацията продължана
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции