sin4ec написа:И до автора на нелошата тема: понеже ти гледам аватара, би ли ми казал кой е този на снимката?
И знаеш ли коя е 62-а армия?
Артьом Микоян
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:И до автора на нелошата тема: понеже ти гледам аватара, би ли ми казал кой е този на снимката?
dunavrs написа:sandi74 написа:Това е най-нормалното нещо имайки предвид кой ни управлява.
Кой ни управлява? Айде предложи алтернатива на Бойко, която да ни управлява по-добре от него...Кой ще е Станишев ли, Кунева ли? При положение, че всички политици са едни и същи, не мога да разбера кой може да управлява по-добре от Бойко. Помага ли на спорта - помага, личи ли си, че прави нещо - да...Сега някой ще каже - да ама пенсиите са ни малки, вижте на гърците минималната пенсия е 500 евро, а уж са в криза...Да, ама не е така, гърците от кога са в евросъюза, някой знае ли? От много повече години от България...Проблема ни е, че само се оплакваме, седим и се плюем държавата, че не живеем добре, че не знам си кво, сега пък самолетите били твърде скъпи, вместо да се хванем и да работим...
Кой ни управлява? Айде предложи алтернатива на Бойко, която да ни управлява по-добре от него...Кой ще е Станишев ли, Кунева ли? При положение, че всички политици са едни и същи, не мога да разбера кой може да управлява по-добре от Бойко. Помага ли на спорта - помага, личи ли си, че прави нещо - да...Сега някой ще каже - да ама пенсиите са ни малки, вижте на гърците минималната пенсия е 500 евро, а уж са в криза...Да, ама не е така, гърците от кога са в евросъюза, някой знае ли? От много повече години от България...Проблема ни е, че само се оплакваме, седим и се плюем държавата, че не живеем добре, че не знам си кво, сега пък самолетите били твърде скъпи, вместо да се хванем и да работим...
гражданин от село написа:За кога в Либия става дума?
samobotev написа:Първо темата беше не кои са биле най добрите самолети, а защо България ще купува стари самолети които струват с пъти повече от чисто нови от същия модел.
Колкото до последвалите спорове руски, американски или марсиански. Личното ми мнение е, че всички са горе долу на едно ниво и би трябвало просто да се купи по евтиния вариант. Освен това сериозно ли смятате, че руснаците или американците биха продали на араби най добрите си самолети ? Естествено че американците с най новите си и модерни самолети и оръжия ще свалят без проблеми руски самолети конструирани преди 30-40 години които вместо руснаците да бракуват са продадени на Ирак, Либия и други знайни и незнайни държави.
Освен това на зомбираните американски и руски фенове искам само да кажа, че и в Европа и Китай се произвеждат вече доста добри самолети които по нищо не отстъпват на американските и руските.
Thsmith написа:Най-добрия избор принципно е да не взимаме никакви и да си спестим тези 700 млн. Доста по полезни неща могат да се направят с тях...особено по време на криза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта