Пълната забрана за пушачите остава в сила!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!
Зуек, твоето удоволствие вреди на другите. Ако на мен удоволствието ми е да се бия с хората по заведенията и моите права ли са нарушени, ако не мога да го правя. В крайна сметка ти пак ще си седнеш в любимата кръчма.. Е, да ще трябва да станеш за да изпушиш една цигара, и ако за теб това е неудобство представи си какво е за един непушач да диша дима на другите
110 години любов!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Добра новина ! 
МОРСКИ, аз не пуша в градския транспорт, в сладкарници, в детски градини! Като не ти харесва недей идва, ама знаеш, че е готино при нас а? И защо я имам тая вентилация, която само за минута няма грам дим?! Толкова се самозабравихте, че забранихте и пушенето на стадионите! Искам, ама много искам да го видя тоя инспектор, дето ще влезе в средата на агитката на "Ботев", "Локото", "ЦСКА" или "Левски" и ще глоби някого! Те за него ще гласувам за мъж на годината! И недей точно на мен да ми разправяш дали това не удари бизнеса, знаеш, че мога да ти отговоря!
groti написа:Зуек, твоето удоволствие вреди на другите. Ако на мен удоволствието ми е да се бия с хората по заведенията и моите права ли са нарушени, ако не мога да го правя. В крайна сметка ти пак ще си седнеш в любимата кръчма.. Е, да ще трябва да станеш за да изпушиш една цигара, и ако за теб това е неудобство представи си какво е за един непушач да диша дима на другите
И затова си идваме на ДУМАТА зали за пучаши и непушачи И СИТЕ ДОВОЛНИ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
при вас, при нас... Вие сте царете на купона ли, кво?kartago написа:МОРСКИ, аз не пуша в градския транспорт, в сладкарници, в детски градини! Като не ти харесва недей идва, ама знаеш, че е готино при нас а? И защо я имам тая вентилация, която само за минута няма грам дим?! Толкова се самозабравихте, че забранихте и пушенето на стадионите! Искам, ама много искам да го видя тоя инспектор, дето ще влезе в средата на агитката на "Ботев", "Локото", "ЦСКА" или "Левски" и ще глоби някого! Те за него ще гласувам за мъж на годината! И недей точно на мен да ми разправяш дали това не удари бизнеса, знаеш, че мога да ти отговоря!
110 години любов!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Това си е чист удар по дребния бизнес , като са загрижени толкова за здравето ни , ами да забранят тютюнопроизводството ! От къде на къде държавата хем ще си печели от акцизите , хем пък и няма да се съобразява с тези които и дават парите ?
Kartago, само, че ти спазваш забраната, нали! За разлика от други заведения. И също така когато се пушеше при вас беше различно. Беше го устроил така, че да е по всички изисквания и да не се усеща. При вас всичко е на ниво винаги и ти го знаеш. Но в огромен процент от заведенията и най-вече дискотеките е като в стая с печка с дърва, която обаче има запушен комин. Въобще много добре знаеш, че при вас пък цигарите са най-малкия проблем
.
Още повече, че аз никъде не съм казал, че не е ударило бизнеса. И ти ли почна да пишеш без да четеш. Стига вече. Обясних го още в началото, че точно защото удари бизнеса, трябваше да се въведе компромиса през зимата с преградите!
Кои сме тези ние, дето сме се самозабравили?
Аз ли? Аз ли забраних пушенето? Стига и ти почваш като другите!
Още повече, че аз никъде не съм казал, че не е ударило бизнеса. И ти ли почна да пишеш без да четеш. Стига вече. Обясних го още в началото, че точно защото удари бизнеса, трябваше да се въведе компромиса през зимата с преградите!
Кои сме тези ние, дето сме се самозабравили?
Последна промяна от MORSKI на 18 дек 2012 18:59, променено общо 3 пъти.
groti написа:при вас, при нас... Вие сте царете на купона ли, кво?kartago написа:МОРСКИ, аз не пуша в градския транспорт, в сладкарници, в детски градини! Като не ти харесва недей идва, ама знаеш, че е готино при нас а? И защо я имам тая вентилация, която само за минута няма грам дим?! Толкова се самозабравихте, че забранихте и пушенето на стадионите! Искам, ама много искам да го видя тоя инспектор, дето ще влезе в средата на агитката на "Ботев", "Локото", "ЦСКА" или "Левски" и ще глоби някого! Те за него ще гласувам за мъж на годината! И недей точно на мен да ми разправяш дали това не удари бизнеса, знаеш, че мога да ти отговоря!)) това за стадионите е смешно.. Меко казано. Значи по твоята логика да си разделим детските градини и сладкарниците за "нас" и дискотеките, клубовете и кръчмите за готините - вас
)
И какво лошо има? Ходи си на воля в заведения за непушачи, в сладкарниците, аз съм рок-клуб, вечер свиря и по някое време трябва да произнеса знаменателната фраза: "Ще ма извините, ама прекъсвам, щот ще изляза да опъна един фас!" Ма нищо, че вънка е студено, вали, кво ти пука на тебе!
zuekaa написа:groti написа:Зуек, твоето удоволствие вреди на другите. Ако на мен удоволствието ми е да се бия с хората по заведенията и моите права ли са нарушени, ако не мога да го правя. В крайна сметка ти пак ще си седнеш в любимата кръчма.. Е, да ще трябва да станеш за да изпушиш една цигара, и ако за теб това е неудобство представи си какво е за един непушач да диша дима на другите
И затова си идваме на ДУМАТА зали за пучаши и непушачи И СИТЕ ДОВОЛНИ
Стига наистина да има вентилация, а не просто аквариум с климатик. И аз казах, че е малко прекалено.. Специално за зимата може да се направи нещо
110 години любов!
Имам няколко въпроса към тези, които желаят да отговорят разбира се
1. Знаете ли колко хора от населението на България са пушачи?
2. Знаете ли този процент на кое място ни поставя в Европа по пушене?
3. Знаете ли какви са разходите на държавата за лечението на вредите причинени от тютюнопушенето върху здравето и какви са косвените разходи?
4. Мислите ли, че един закон, освен чисто прагматична трябва да има и възпитателна роля върху обществото?
5. Имате ли представа колко години човешки живот ще се спестят, ако в момента всички българи под 40 години спрат да пушат?
1. Знаете ли колко хора от населението на България са пушачи?
2. Знаете ли този процент на кое място ни поставя в Европа по пушене?
3. Знаете ли какви са разходите на държавата за лечението на вредите причинени от тютюнопушенето върху здравето и какви са косвените разходи?
4. Мислите ли, че един закон, освен чисто прагматична трябва да има и възпитателна роля върху обществото?
5. Имате ли представа колко години човешки живот ще се спестят, ако в момента всички българи под 40 години спрат да пушат?