21.12.12 Ще има ли Край на Света 2012 :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 21.12.12 Ще има ли Край на Света 2012 :)
Казаха, че само три места в света ще бъдат защитени. Едно от тях е в България и това е Леново. Хайде народе, да тръгваме към Леново. Малко остана....
-
THE G.A.M.E
Eminem написа:Казаха, че само три места в света ще бъдат защитени. Едно от тях е в България и това е Леново. Хайде народе, да тръгваме към Леново. Малко остана....
Къде е това Леново бре ?
В Родопите, или ? ...
THE G.A.M.E написа:Eminem написа:Казаха, че само три места в света ще бъдат защитени. Едно от тях е в България и това е Леново. Хайде народе, да тръгваме към Леново. Малко остана....
Къде е това Леново бре ?![]()
В Родопите, или ? ...
Идея си нямам, но сега видях в гуглето.
Леново е село в Южна България. То се намира в община Асеновград, Област Пловдив.
Село Леново се намира на 25 км югоизточно от Асеновград, на 287 м надморска височина в североизточните Родопи. Климатът се характеризира с прохладно лято и мека зима.
Край селото има два язовира с обща водна площ 2000 дка. Подходящи са за отдих и риболов.
В Леново има четири минерални извора. В бъдеще това може да се окаже ценна възможност за развитие на балнеолечение, а екологично чистият климат и красивата природа са предпоставка за развитие на екотуризъм.
-
THE G.A.M.E
Във Франция също имало някакво село, дето щяло да оцелее "след краят на Света".
Мисля се казва - Булгараш, или нещо такова ...
Леко бие не името на България ...
Мисля се казва - Булгараш, или нещо такова ...
THE G.A.M.E написа:Във Франция също имало някакво село, дето щяло да оцелее "след краят на Света".![]()
Мисля се казва - Булгараш, или нещо такова ...![]()
Да.
Вече в няколко държави е 21 декември.
Няма никакви информации обаче.

- Modors
- Контакти:
Eminem написа:THE G.A.M.E написа:Във Франция също имало някакво село, дето щяло да оцелее "след краят на Света".![]()
Мисля се казва - Булгараш, или нещо такова ...![]()
Да.А третото село било в турция. Някакво анадолско село.
То в Анадола никой не ще и да припари
- Modors
- Контакти:
Апокалипсисът утре все по-вероятен: Заради снега София няма да може да си отиде на село за празниците
България е блокирана от сняг и вероятността след края на последния работен ден преди Коледа да се отиде на село, е изключително малка, предупреждават от МВР.
Милиони посърнаха, след като разбраха, че е възможно да не успеят да си отидат на село веднага и ще се наложи да прекарат началото на почивните дни в София, където няма какво да се прави, чуек.
"Предсказанията на маите за край на света са на път да се окажат истински. Всичко е блокирано и трябва да седя в тъпата София" - оплака се човек от Добрич, обиждайки на "папагалян" всеки усмихнат човек днес.
Специалисти се опасяват от безредици, тъй като е много опасно да задържиш селяк, решен да се озове в родния си край на момента: "Това е по-лошо от жена с ПМС на опашка за ботуши в мол, който бива евакуиразн заради сигнал за бомба!"
Ако снегонавяванията продължат и днес, 21.12 може наистина да се окаже повратна точка за човечеството и побеснели блокирани от снега провинциалисти да започнат да се ръгат с ножове, напивайки се от мъка в Студентски град.
- BLUE CHAMPIONS
И зад Леново да отидем, нЕма спасение
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]- Modors
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:И зад Леново да отидем, нЕма спасение![]()
[offtopic]![]()
![]()
[/offtopic]