Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Маями е. Дай нещо Уйсконсин, Мазачузетц, Северна Дакота нещо от сорта това е ясно. Ето гледай това http://www.youtube.com/watch?v=R5I4oY7zj-wstn написа:
Ти да не би да знаеш коя е столицата на Флорида, че тя да знае коя е столицата на Унгария?
В Америка имат свобода на словото и никой за нищо не може да ги осъди и не случайно Лари Флинт ги е побъркал, когато фанатичните християни са тръгнали да го съдят. Американците много много не подписват международни договори, че да ги съдиш.
По германската телевизия няма цензора и можеш да си псуваш на воля, а не като тука да ти поставят някакви смешни глоби при положение, че на всяка крачка чуваш псувни, а тука ми говорят някакви простотии за чист език и как телевизията възпитава.
maldin1 написа:Маями е. Дай нещо Уйсконсин, Мазачузетц, Северна Дакота нещо от сорта това е ясно. Ето гледай това http://www.youtube.com/watch?v=R5I4oY7zj-wstn написа:
Ти да не би да знаеш коя е столицата на Флорида, че тя да знае коя е столицата на Унгария?
В Америка имат свобода на словото и никой за нищо не може да ги осъди и не случайно Лари Флинт ги е побъркал, когато фанатичните християни са тръгнали да го съдят. Американците много много не подписват международни договори, че да ги съдиш.
По германската телевизия няма цензора и можеш да си псуваш на воля, а не като тука да ти поставят някакви смешни глоби при положение, че на всяка крачка чуваш псувни, а тука ми говорят някакви простотии за чист език и как телевизията възпитава.
Хубаво не видях в гугъл, ама съм сигурен, че ти си видял. И все пак никой не им е длъжен да им знае столиците на отделните щати. Те те не си ги знаят на 100% съм сигурен.Captain Stottlemeyer написа:Тцъ.... Талахаси (Tallahassee) е.
maldin1 написа:Хубаво не видях в гугъл, ама съм сигурен, че ти си видял. И все пак никой не им е длъжен да им знае столиците на отделните щати. Те те не си ги знаят на 100% съм сигурен.Captain Stottlemeyer написа:Тцъ.... Талахаси (Tallahassee) е.
шивача написа:Captain Stottlemeyer написа:scb написа:Добре, добре, аз ще науча правописа, а ти вместо тук да се правиш на Дзъ, вземи свърши нещо на ползу роду и протестирай, протестирай, раздухай случая, наври ги в на кучето ауспуха....
За всичко си има хора и всеки от нас трябва да си върши работата както трябва. Ти, ако искаш почни с правописа, а пък аз имам други неща, които трябва да свърша днес, така че от мен толкова по темата....
Ти, ако изискваш нещо, първо си виж гредата в своето око, пък тогава вади треската от чуждото!
maldin1 написа:Хубаво не видях в гугъл, ама съм сигурен, че ти си видял. И все пак никой не им е длъжен да им знае столиците на отделните щати. Те те не си ги знаят на 100% съм сигурен.Captain Stottlemeyer написа:Тцъ.... Талахаси (Tallahassee) е.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта