Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2012 19:39

Точно пък Хамериканците да се подиграват на храната ни, е нелепо, ама наистина много нелепо. Те ядат само боклуци и жените им започват от 80кг. нагоре. :lol: Аз тях не ги броя за хора, така че ми е през дедовия какво са казали. Те са толкова тъпи и ограничени, че нямам думи да опиша. Нещо, което не е народ и няма собствен език не ми пука какво е казало :!:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 сеп 2012 19:51

stn написа:
Ти да не би да знаеш коя е столицата на Флорида, че тя да знае коя е столицата на Унгария?

В Америка имат свобода на словото и никой за нищо не може да ги осъди и не случайно Лари Флинт ги е побъркал, когато фанатичните християни са тръгнали да го съдят. Американците много много не подписват международни договори, че да ги съдиш.

По германската телевизия няма цензора и можеш да си псуваш на воля, а не като тука да ти поставят някакви смешни глоби при положение, че на всяка крачка чуваш псувни, а тука ми говорят някакви простотии за чист език и как телевизията възпитава.
Маями е. Дай нещо Уйсконсин, Мазачузетц, Северна Дакота нещо от сорта това е ясно. Ето гледай това http://www.youtube.com/watch?v=R5I4oY7zj-w
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2012 19:53

maldin1 написа:
stn написа:
Ти да не би да знаеш коя е столицата на Флорида, че тя да знае коя е столицата на Унгария?

В Америка имат свобода на словото и никой за нищо не може да ги осъди и не случайно Лари Флинт ги е побъркал, когато фанатичните християни са тръгнали да го съдят. Американците много много не подписват международни договори, че да ги съдиш.

По германската телевизия няма цензора и можеш да си псуваш на воля, а не като тука да ти поставят някакви смешни глоби при положение, че на всяка крачка чуваш псувни, а тука ми говорят някакви простотии за чист език и как телевизията възпитава.
Маями е. Дай нещо Уйсконсин, Мазачузетц, Северна Дакота нещо от сорта това е ясно. Ето гледай това http://www.youtube.com/watch?v=R5I4oY7zj-w

Тцъ.... Талахаси (Tallahassee) е. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 сеп 2012 19:59

Captain Stottlemeyer написа:Тцъ.... Талахаси (Tallahassee) е. ;)
Хубаво не видях в гугъл, ама съм сигурен, че ти си видял. И все пак никой не им е длъжен да им знае столиците на отделните щати. Те те не си ги знаят на 100% съм сигурен. :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2012 20:00

maldin1 написа:
Хубаво не видях в гугъл, ама съм сигурен, че ти си видял. И все пак никой не им е длъжен да им знае столиците на отделните щати. Те те не си ги знаят на 100% съм сигурен. :lol:

Вярно е и първото, и второто, и третото. :) Ако не друго, покрай простотиите, псувните и комплексарските изхождания във форума, човек може и да понаучи нещо. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2012 20:41

шивача написа:
Captain Stottlemeyer написа:
scb написа:Добре, добре, аз ще науча правописа, а ти вместо тук да се правиш на Дзъ, вземи свърши нещо на ползу роду и протестирай, протестирай, раздухай случая, наври ги в на кучето ауспуха :lol: ....

За всичко си има хора и всеки от нас трябва да си върши работата както трябва. Ти, ако искаш почни с правописа, а пък аз имам други неща, които трябва да свърша днес, така че от мен толкова по темата.... :)

Ти, ако изискваш нещо, първо си виж гредата в своето око, пък тогава вади треската от чуждото!

Шивач, прочетох съвета ти много внимателно, дори го разпечатах на принтер. Сега съм седнал в най-малката стая у дома. Листът с твоя съвет е пред мен. След малко ще бъде зад мен... 8-)

1948`
Контакти:

Мнениеот 1948` » 25 сеп 2012 23:34

ПОЗДРАВИ ЗА ТЪПИТЕ ЯНКИ _()_
ВЪН ОТ ЦСКА БОКЛУЦИ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 сеп 2012 00:41

Няма по-проста и измислена държавица на света от тяхната... 200 години история създадена насила! И тея ще ми говорят за храна- дето са по 200 кила и ядат най-големите боклуци :lol:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 сеп 2012 01:01

Хайде да направим една анкета. Кой от коментиралите изгледа интервюто и разбра за що иде реч?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 сеп 2012 12:59

maldin1 написа:

Тогава американката защо трябва да е длъжна да знае коя е столицата на Унгария?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”