Кои отбори не са ви на сърце?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rodn1

Re: Кои отбори не са ви на сърце?

Мнениеот Rodn1 » 02 мар 2009 21:56

mariok написа:Мисля че си чорбар.А те нямат реално мислене
:arrow:

Какво значение има човек от кой отбор е ????Незнам кой има реално мислене , но моите първи две мнения не бяха безсмислено заяждане с абсолютно непознат човек.Ти като си от Левски не показваш много мозък :D :D :D :D :D

П.С : А и как реши че съм от ЦСКА.Може да съм фен на Асеновец примерно????

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2009 22:13

Toва е защото ви бием всеки път с по 3-0 :D :D :D :D :D[/quote]

Шегаджия,не просто симаптизирам на Монако,а вие не ми харесвате още отпреди да спечелите първата си титла,тоест 2002 май беше......А това,че сте ни били споедните години,да сте живи и здрави,то нас който не ни е хвеанал в лигата,той не ни е бил за съжаление :cry: Но това няма да ви направи велик клуб,никога!!!!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 02 мар 2009 22:17

MORSKI написа:Toва е защото ви бием всеки път с по 3-0 :D :D :D :D :D

Шегаджия,не просто симаптизирам на Монако,а вие не ми харесвате още отпреди да спечелите първата си титла,тоест 2002 май беше......А това,че сте ни били споедните години,да сте живи и здрави,то нас който не ни е хвеанал в лигата,той не ни е бил за съжаление :cry: Но това няма да ви направи велик клуб,никога!!!!!![/quote]

Не си прав.Тази година взимаме шампионската лига помни ми думите(само аз го вярвам това :D :D :D) А и защо да не сме велик клуб ?Кажи ми един отбор който има 8 поредни титли на своята страна...???

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2009 22:21

Бе знам я аз ситуацията във Франция.Първо първенството им е по-силно може би само от това на Холандия и Германия,като за псоелдното може да се поспори,тоест посредствено си е ;) Второ,това,че сте хегемон във Франция не ви прави велик клуб,вие може и 140 титли да имате във вътрешния шампионат,ама какво от това?????Те и Левски и Цска имат по суамти итли в България,ама не са колоси в световно ниво :D Има 3 клуба които са най-велики,Реал,Милан и Аякс ;) Говоря като брой спечелени отличия извън страните си,а каот сложим и тях няма кой да ги доогини,особенно Реал ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 02 мар 2009 22:27

Може би си прав но според мен важното е един клуб да е велик във сърцата на феновете си.Един клуб е велик (поне за мен ) когато има добри играчи ,стрхотни фенове и добри резултати...Тогава един клуб е велик.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2009 22:39

Еми по тази логика,на твоето описание отговатрят почти всички балкански отбори,без българските и македоснките :lol: Те и Стяуа имат униаклна публика и Звезда и Партизан,турските също,в Гърция също ;) Всеки фен си обича отбора,но тях не можеш да ги сравняваш с големите във футбола,поне за мен ;) Някак си несравними са Звезда и Реал :lol: Или Партизан и Милан ;) Иначе пдо резултати какво разбираш???
В Гърция също играят звезди,Олимпиакос почти всяка година са в лигата,понякога бият някой силен,турските отбори също разполагат с звезди,бият ето виж Фенербахче,но също са несравними с имена като горепосочените Реал,Милан,Аякс,Юве,Ливърпул... ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 02 мар 2009 22:50

Значи ако трябва да ти дам пример за да разбереш какво според мен е велик отобр...за мен ЦСКА е велик отбор.Най-големият на света.Защо ли ??Защото съм израстнал близо до армията и там ми е хвърлен пъпа..Мисля че тук ще се съглсиш с мен :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2009 22:54

Rodn1 написа:Значи ако трябва да ти дам пример за да разбереш какво според мен е велик отобр...за мен ЦСКА е велик отбор.Най-големият на света.Защо ли ??Защото съм израстнал близо до армията и там ми е хвърлен пъпа..Мисля че тук ще се съглсиш с мен :D

Е и то по тази логика за мен най-велик е Черно Море :lol: И аз съм израстнал с него,пък и съм 3 поколение моряк ;) Но тук не говорим за фенски пристрастия,защото за някой от Чепинци,местният колос ще е най-велик :lol: Ама някак си не ми се вързва..... ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 02 мар 2009 22:58

Колкото до Лион например ...ме си спомням кога ги гледах за пръв път но веднага ми харесаха и просто станах за тях и така вече доста години гледам да не пропускам мач (Нямаш си на идея колко е трудно).Това е...те са велики в мойте очи...другите да си е..т м....

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 02 мар 2009 23:16

Що не си чатите по друг начин?!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Свободна зона”