Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Мнениеот kubik » 16 авг 2012 16:40

Пловдиврам спокойно ,сега като свърши мача и ако загубят ще обърнат плочата ,че дербито е с нас . Да не говорим като се пусне тема кое е дербито на България и първи припкат да пишат в темата ,че дербито на България е Локо - Ботев :lol: Цирка е пълен !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:42

Традициите и историята на Ботев са такива сега кво да напраим да си ги пренапишем да са удобни за пловдивкоч.Тва са 100 години история преди десет години мачовете с вас си беха други нямаше такава умраза и съперничество.Вие си бехте малкия отбор в Пловдив както и сега сте си де и беше интересно тва е .Мача срещу Левски беше наи чакания в Пловдив тва са фактите
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:44

kubik написа:Пловдиврам спокойно ,сега като свърши мача и ако загубят ще обърнат плочата ,че дербито е с нас . Да не говорим като се пусне тема кое е дербито на България и първи припкат да пишат в темата ,че дербито на България е Локо - Ботев :lol: Цирка е пълен !

Пловдивското дерби вие се опитвате да го искарате че е нещи повече от софииското да се почуствате по големи знаем че страдате от комплекса на макия отбор :lol: Дербито на България било Ботев-Локо алооооо ЖПто :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 авг 2012 16:46

Аве не Ви ли писна във всяка тема едни исъщи клишета?И все едни и същи.Костенурк спри да пишеш дразниш.Не разбра ли,че се излагаш.Аз дори се изненадвам,че темата още стои.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 16:49

костенурк написа:Традициите и историята на Ботев са такива сега кво да напраим да си ги пренапишем да са удобни за пловдивкоч.Тва са 100 години история преди десет години мачовете с вас си беха други нямаше такава умраза и съперничество.Вие си бехте малкия отбор в Пловдив както и сега сте си де и беше интересно тва е .Мача срещу Левски беше наи чакания в Пловдив тва са фактите

:mrgreen: Пак ли липсата на аргументи компенсирате с ОБИДИ бе майна!!! Смешна работа и признак на БЕЗСИЛИЕ, за нещо, което ВИЕ ТРЯБВА ДА МОЖЕТЕ ДА ОБЯСНИТЕ и НАЙ-ВЕЧЕ ПОКАЖЕТЕ без някой дори да го изисква от вас!!! Ама така е, когато нещо трябва да бъде не ПОЧУВСТВАНО, а ВНУШЕНО при това почти без никакви АРГУМЕНТИ, като изключим съперничеството Пловдив - София!!! А колкото до историята ви... Като ти гледам писаниците... без да съм задълбавал кой знае колко съм убеден, че съм наясно дори повече оттеб с нея!!! А голямото доказателство, затова е "приказката" за "пренаписаната история на Локомотив", колкото и нелогично да звучи това за хората, които си НЯМАТ И ХАЛ-ХАБЕР от историята на футболен Пловдив, но имат претенции, които биха засенчили и "Айфеловата кула"... може би бъркайки я с тази на "Съчмената фабрика" в "Кючюк Париж"!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 16 авг 2012 16:50

plovdivram написа:Казах ти, че просто зададох два въпроса, а вие все повече ме убеждавате, че нямате ЛОГИЧЕН отговор на тях... И 'щом просто така ЧУВСТВАТЕ нещата тогава защо изобщо се занимавате с нас, 'щом сме "просто мачове"... Аз 'що не ходя да водя "дискусии" и "спорове" с фенове на ЦСКА, Левски, "Спартак" или "Марица"... 'щото ти казваш, че за ВАС мачовете били с Левски и ЦСКА, а като гледам активността ви о отношение на някакви СПОРОВЕ с тях е почти НИЩОЖНА, на фона на ЕЖЕДНЕВНАТА ви активност по отношение на нас... Ти ми кажи ЛОГИЧНО ли е тогава твърдението ви или НЕ Е?!... 'щото на фона на действията ви е супер НЕЛОГИЧНО!!!

Занимавам се с "вас" понеже живеем в един и същи град. Работим в един и същи град. Децата ни учат в един и същи град! Заради това се занимавам с "вас"! Защото има една шепа хора, които се опитват да вменят вражда между пловдивчани, нещо което неминуемо ще доведе до непоносими последствия! Занимавам се сега, превантивно, защото ако накой ден, децата ми станат жертва, на тази прокламирана вражда, тесен ще "ви" се види града, майна! Защото ми пука къде и с кого ще живея! Кретените и кретенизма нямат място в най-стария град на Европа! Ти прецени в коя група от хора попадаш и какво постигаш с непрекъснатите си провокации! Прецени добре, защото не си някой 15 годишен пъпчивец! Това е!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 авг 2012 16:53

костенурк написа:
kubik написа:Пловдиврам спокойно ,сега като свърши мача и ако загубят ще обърнат плочата ,че дербито е с нас . Да не говорим като се пусне тема кое е дербито на България и първи припкат да пишат в темата ,че дербито на България е Локо - Ботев :lol: Цирка е пълен !

Пловдивското дерби вие се опитвате да го искарате че е нещи повече от софииското да се почуствате по големи знаем че страдате от комплекса на макия отбор :lol: Дербито на България било Ботев-Локо алооооо ЖПто :mrgreen:

Аз съм виждал победи срещу Левски ,Цска и Ботев , ти виждал ли си на твоя отбор ...... :lol:
я да видим сега кой има комплекси :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 авг 2012 16:54

Екстра си е темата. Нека си стои.

А бе, що нахедрихте пак degalog да я пуска?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 16:55

Pupper_ написа:
plovdivram написа:Казах ти, че просто зададох два въпроса, а вие все повече ме убеждавате, че нямате ЛОГИЧЕН отговор на тях... И 'щом просто така ЧУВСТВАТЕ нещата тогава защо изобщо се занимавате с нас, 'щом сме "просто мачове"... Аз 'що не ходя да водя "дискусии" и "спорове" с фенове на ЦСКА, Левски, "Спартак" или "Марица"... 'щото ти казваш, че за ВАС мачовете били с Левски и ЦСКА, а като гледам активността ви о отношение на някакви СПОРОВЕ с тях е почти НИЩОЖНА, на фона на ЕЖЕДНЕВНАТА ви активност по отношение на нас... Ти ми кажи ЛОГИЧНО ли е тогава твърдението ви или НЕ Е?!... 'щото на фона на действията ви е супер НЕЛОГИЧНО!!!

Занимавам се с "вас" понеже живеем в един и същи град. Работим в един и същи град. Децата ни учат в един и същи град! Заради това се занимавам с "вас"! Защото има една шепа хора, които се опитват да вменят вражда между пловдивчани, нещо което неминуемо ще доведе до непоносими последствия! Занимавам се сега, превантивно, защото ако накой ден, децата ми станат жертва, на тази прокламирана вражда, тесен ще "ви" се види града, майна! Защото ми пука къде и с кого ще живея! Кретените и кретенизма нямат място в най-стария град на Европа! Ти прецени в коя група от хора попадаш и какво постигаш с непрекъснатите си провокации! Прецени добре, защото не си някой 15 годишен пъпчивец! Това е!

И къде виждаш вражда в това, което говоря?! Пак нищо не каза майна... Пак НЕНУЖНИ и НЕОБОСНОВАНИ приказки, целящи да вкарат дискусията в нещо ,което НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА.... Това, което си написал е ПЪЛНА ГЛУПОСТ... защото много по-голяма ВРАЖДА нанесоха ХИЛЯДИТЕ теми за КЮСТЕНДИЛЦИТЕ, ЗРЪНКОВИТЕ, СТЛИПИНОВЦИ, ЗЕКИ БАЙРЯМОВЦИ... СТРЕЛОЧНИЦИ.... ЧЕРЕШАРИ.... ЦИГАНьОРИ.... КЪДЕ БЕШЕ ТИ ТОГАВА БЕ МАЙНА
... Къде беше... Къде беше и къде си, когато ХОРА, НЯМАЩИ И СИ ГРАМ ПОНЯТИЕ ОТ ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ ни КАЗВАТ, ЧЕ СМЕ "КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ", а нямат и ГРАМ ДОСТОЙНСТВО да ИЗЛЕЗНАТ И ДА ГО ДОКАЖАТ ТОВА НЕЩО!!! КЪДЕ БЕШЕ И КЪДЕ СИ ТИ ТОГАВА??!
Последна промяна от plovdivram на 16 авг 2012 16:57, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 16:56

Виждал съм обезумели от радост хора нахлуващи на терена след 3-0 срещу Левски.Срещу жпто такова нещо не съм виждал

Върни се в “Свободна зона”