test316 написа:Alex написа:Що бе и аз го гледах... че напълно реален си е филма... даже се чудя как чужденци да успели да усетят толкова точно реалността тука. Иначе самия филм е умопомрачителна тъпотия, но е интересно, че хората са успели да представят София в реалния й облик
оф, мн ме е яд като всеки чуе от някъде нещо от сорта, че не ни е наред държавата и т.н и се филмира на максимум.. ако не ви харесва родината ни има държави като Англия, Испания и САЩ, където може да се подвизавате и "живеете в свестна държава" според вашите капризи..
Като не ми харесва, ще си я направя такава каквато ми харесва - разбра ли, .... България нещо на баща ти ли е, че да казваш кой къде трябва да ходи, щото не ти харесвало как мисли...?

Да не искаш да живееш в страна от третия свят, разбирам, че за теб е каприз, ама аз все още имам някакви критерии за приемливо и неприемливо

Към Saffron: Trainspotting? The Infidel? Four lions? Shank? Skins? ....къде си видял сериозно социално английски кино без араби, негри, мюсюлмани и т.н.....? (филмите ги изброих на прима виста, ако се замисля, сигурно ще намеря доста по-стойностни)
пп към всички: то в психологията си има определени състояния, преди да се оправи положението, там отрицание (не сме такива), гняв (като не ти харесва, тръгвай си), приемане...... и накрая ако имаме късмет, ще си оправим София