Моля ви БНТ, махнете Петела!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sin_fen
Контакти:

Re: Моля ви Бнт,Махнете Петела

Мнениеот sin_fen » 06 авг 2012 16:01

MORSKI написа:
SLAVMASTER написа:благодарности за БНТ че предават толкова много от Олимпиадата...........чакай, чакай те паричките дето са ги дали са от нашите джобчета бре? И на тия дето ги плюем командировъчните са от джобчетата.........чакай, небъркам ли, май не за кое да сме благодарни?
Наистина е наказание да се предава спортно мероприятие по БНТ, особенно ако изцяло е тяхно(снимане,предаване,коментар) качеството на картината е перфектно, камерите са неповече от 3 на стадион,по един микрофон и то за какво е като намалят звука , на европейското хората им дадоха звук , те го намалиха, на определени мачове все едно нямаше публика а точно тоя Петел буквално спеше и приспиваше непомните ли, относно "слаганията" на някой комнтатори на опеделени спортисти.......хората са предвидливи и си плетат кошницата от рано: прогноза много хваления Владо от Сашо Йовков скоро ще стане шефче в волейбола......е как няма още 20 години да коментира Сашо......

те и руснаците плащат на националната си телевизия данъци, ама както се разбра хващат дебелия с Олимпиадата.

Мен не ме интересува това. То и англичаните имат бюджет за тяхната телевизия, и т.н. Не се дават малко от нашите пари за тази БНТ. Ако не беше сериала "Под прикритие", освен за спортни събития не се гледа БНТ. Къде отиват парите ни през всички тези години - продукции - 0 лв., инвестиции в кадри - 0 лв. Само тези ......, които нямат нищо общо със спортната журналистика. И на отговор ходи коментирай ТИ - на мен неми плащат за това, и не искам да се тормозя като ги слушам тези идиоти с вечните грешки и неразбирания.

RUSE
Контакти:

Re: Моля ви БНТ, махнете Петела!

Мнениеот RUSE » 06 авг 2012 19:42

Не знам какво плаща данъкоплатеца, но нека спрем с митовете. Всеки от нас плаща 0,6 лв. на месец за БНТ и за тази сума мисля, че получаваме много, много повече неща.
И какви 0 за продукции, след като ако отвориш сайта на БНТ ще видиш, че 70% от програмата им е собствено производство.
Аз съм доволен, че за 0,6 лв на месец мога да гледам Олимпиадата, Евро, Световни първенства, Европейски по всякакви спортове, волейбол, баскетбол и още какво ли не, че и в HD. Питайте руснаците, турците, британците яко ли им е с pay per view, че плащат и лицензионни такси, за разлика от България.
Един ден това и тук ще приключи и тогава ще ревете яко, ама човек оценява нещо, едва като го загуби... ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 авг 2012 17:38

sin_fen написа:
Мен не ме интересува това. То и англичаните имат бюджет за тяхната телевизия, и т.н. Не се дават малко от нашите пари за тази БНТ. Ако не беше сериала "Под прикритие", освен за спортни събития не се гледа БНТ. Къде отиват парите ни през всички тези години - продукции - 0 лв., инвестиции в кадри - 0 лв. Само тези ......, които нямат нищо общо със спортната журналистика. И на отговор ходи коментирай ТИ - на мен неми плащат за това, и не искам да се тормозя като ги слушам тези идиоти с вечните грешки и неразбирания.

говориш врели некипели. Хем не си запозат,хем дрънкаш.... Той Русе ти го обясни. Само ще допълня, че националните телевизии на всички по-силно развити европейски страни - Франция,Испания,Германия и т.н също отстъпват като качество на частните...

RUSE
Контакти:

Re: Моля ви БНТ, махнете Петела!

Мнениеот RUSE » 07 авг 2012 19:00

По принцип обществените медии в Европа имат съвсем различен профил от частните и отстъпват по комерсиалност, но според мен не и като качество, дори напротив.
И дори и сега да сравним програмата на БНТ и БТВ например, то като качество на програмите и първата е доста по-напред от втората, но за сметка на това втората залага на сериали за оскотели домакини и е по-комерсиалната.
Просто народът иска нещо чака-рака и да мърмори за щяло и нещяло.

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 08 авг 2012 13:17

MORSKI написа:
sin_fen написа:

говориш врели некипели. Хем не си запозат,хем дрънкаш.... Той Русе ти го обясни. Само ще допълня, че националните телевизии на всички по-силно развити европейски страни - Франция,Испания,Германия и т.н също отстъпват като качество на частните...

Аз ли говоря врели некипели. Колко от бюджета на държавата отива в БНТ. Този бюджет от къде се пълни??????? Нека се направи социологическо проучване колко от българското население гледа БНТ, като не се включват Олимпиадите, европейското и световното, но нека бъде реално - с реалните резултати. На Евро 2012 гостите ок, но Манченко, Гигова и т.н. Какво разбират те от футбол - за прическата на Кристиано и подобни глупости. Вчера на овчарския скок за жени те отдавна са минали 4,75 и скачат за 4,80, а коментатора постоянно за тези 4,75. Не става.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 авг 2012 14:23

sin_fen написа:
MORSKI написа:
sin_fen написа:

Аз ли говоря врели некипели. Колко от бюджета на държавата отива в БНТ. Този бюджет от къде се пълни??????? Нека се направи социологическо проучване колко от българското население гледа БНТ, като не се включват Олимпиадите, европейското и световното, но нека бъде реално - с реалните резултати. На Евро 2012 гостите ок, но Манченко, Гигова и т.н. Какво разбират те от футбол - за прическата на Кристиано и подобни глупости. Вчера на овчарския скок за жени те отдавна са минали 4,75 и скачат за 4,80, а коментатора постоянно за тези 4,75. Не става.

60 милиона годишно мислиш ли, че стигат за всичко? Да не говорим, че БНТ като телевизия точно заради субсидията си има ограничено право на реклами. За разлика от частните телевизии, които лапат сигурно двойно повече пари именно от тази част. Да, говориш глупости- защото безплатно ти се предоставя Олимпиада, че даже и в HD качество....

За Манченко, Гигова и т.н си прав, но какво от това? И друг да сложат пак няма да сте доволни. Просто се плюе.... Диемите данеби да им бяха супер интересни студиата за Ерво 2008? Пълна скръб- Ясен Петров и Илия Груев дето името си не могат да кажат...

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 08 авг 2012 16:54

Нито се заяждам, нито искам да плюя просто ей така. Но безплатно не гледам телевизия плащам 16 лв. на месец. И ако нямам приемник за HD или кабелна която да ми предостави HD, със стайната антена не мога да го гледам това HD качество. Не разбирам това за рекламите, по време на Евро 2012 беше пълно с реклами даже ми идваха малко в повече. А 60 млн. лева, а се говори за 80 тази година са адски много пари.
Манченко поне да се беше научил да работи с touch screen.

Върни се в “Свободна зона”