MORSKI написа:SLAVMASTER написа:благодарности за БНТ че предават толкова много от Олимпиадата...........чакай, чакай те паричките дето са ги дали са от нашите джобчета бре? И на тия дето ги плюем командировъчните са от джобчетата.........чакай, небъркам ли, май не за кое да сме благодарни?
Наистина е наказание да се предава спортно мероприятие по БНТ, особенно ако изцяло е тяхно(снимане,предаване,коментар) качеството на картината е перфектно, камерите са неповече от 3 на стадион,по един микрофон и то за какво е като намалят звука , на европейското хората им дадоха звук , те го намалиха, на определени мачове все едно нямаше публика а точно тоя Петел буквално спеше и приспиваше непомните ли, относно "слаганията" на някой комнтатори на опеделени спортисти.......хората са предвидливи и си плетат кошницата от рано: прогноза много хваления Владо от Сашо Йовков скоро ще стане шефче в волейбола......е как няма още 20 години да коментира Сашо......
те и руснаците плащат на националната си телевизия данъци, ама както се разбра хващат дебелия с Олимпиадата.
Мен не ме интересува това. То и англичаните имат бюджет за тяхната телевизия, и т.н. Не се дават малко от нашите пари за тази БНТ. Ако не беше сериала "Под прикритие", освен за спортни събития не се гледа БНТ. Къде отиват парите ни през всички тези години - продукции - 0 лв., инвестиции в кадри - 0 лв. Само тези ......, които нямат нищо общо със спортната журналистика. И на отговор ходи коментирай ТИ - на мен неми плащат за това, и не искам да се тормозя като ги слушам тези идиоти с вечните грешки и неразбирания.