Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:Щом не ти пука да си правиш гавра със собствения си организъм, твоя работа..., но всичко на тази земя в големи количества е пагубно за здравето, дори живота на човека!
ralka_levskarka написа:ЕМИЛ написа:айде да се съберем 10 човека и да се надяждаме с по 1 кг сладолед
Да бе да, да надебелея
dindan написа:smoothc написа:kingofpop написа:Мисля да се хвана един сериозен бас с едни приятели дали мога да изям 10 килограма сладолед за 1 ден....много е, но като се замисля е възможно....вие как мислите....![]()
![]()
1.Не те съветвам да го правиш!
2.1-2кг също не са препоръчителни,а какво остава за 10![]()
3.Ако все пак го направиш,рискуваш сериозно да си увредиш хранопровода,стомаха и черния дроб!
4.Водата,която ще се натрупа в организма ти,ще натовари доста работата на сърцето и бъбреците!
Оттам е възможно да се повиши кръвното налягане,което винаги крие известни рискове!
5.Най-добре се откажи
Брееей,ти доктор ли си,къв си,нека се пробва пича,кво му е да се изпикае няколко пъти
ralka_levskarka написа:ЕМИЛ написа:айде да се съберем 10 човека и да се надяждаме с по 1 кг сладолед
Да бе да, да надебелея
BLUE CHAMPIONS написа:Всичко, което е написал човека е точно и за него не се знае дали е доктор, но за теб със сигурност се знае, че си панаирджия и сеирджия от който човек прост няма какво да научи!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:[offtopic]Струва ми се, че авторът си прави гаргара с форумниците чрез тази тема!![]()
[/offtopic]
dindan написа:BLUE CHAMPIONS написа:Всичко, което е написал човека е точно и за него не се знае дали е доктор, но за теб със сигурност се знае, че си панаирджия и сеирджия от който човек прост няма какво да научи!
Ако пожелаеш много неща може да нучиш от мен,но че тук става сеир спор няма,нека му се наслаждаваме,все пак тук е форум,а не реалност
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта