http://www.sportal.bg/video.php?video=44848
Стига сте чели между редовете ,изгледайте видеото и ще разберете за какво става дума !
Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СРАМ И ПОЗОР ! ФУТБОЛИСТ: БЪЛГАРИТЕ- НАЙ- МРЪСНАТА НАЦИЯ
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- metodito
- Контакти:
Аман от народопсихолози!
Това момченце да вземе да се застреля! А, че обижда майка си и баща си... то отгоре един всичко вижда и забавя, но не забравя.
Друг е въпроса: има ли такова нещо като нация или не, но както и да е. Има български народ.
Българският народ, обикновеният българин е достатъчно измъчен, за да го обижда някакво нас*ано пишл***нце. Но видиш ли той получава 10 пъти повече от него - защо да не го обижда?!
Руменчо, Руменчо, заради такива като тебе българите винаги ще страдаме. А, че е мръсно момченце, явно е такова, и тъй като се има за българин е решил, че всички са като него.
Пфу!
Какво междуредие, човек? Я пак го чуй.
На 38-та секунда.
Това момченце да вземе да се застреля! А, че обижда майка си и баща си... то отгоре един всичко вижда и забавя, но не забравя.
Друг е въпроса: има ли такова нещо като нация или не, но както и да е. Има български народ.
Българският народ, обикновеният българин е достатъчно измъчен, за да го обижда някакво нас*ано пишл***нце. Но видиш ли той получава 10 пъти повече от него - защо да не го обижда?!
Руменчо, Руменчо, заради такива като тебе българите винаги ще страдаме. А, че е мръсно момченце, явно е такова, и тъй като се има за българин е решил, че всички са като него.
Пфу!
Стига сте чели между редовете ,изгледайте видеото и ще разберете за какво става дума
Какво междуредие, човек? Я пак го чуй.
На 38-та секунда.
Последна промяна от metodito на 01 апр 2012 17:42, променено общо 1 път.
Прав е Румен !!!
- metodito
- Контакти:
galin56 написа:Прав е Румен !!!
Пич, не знам за теб. За мен не е. Но като ти гледам аватара едва ли и за теб е прав.
- Botevist_1912
- Контакти:
Напълно съгласен съм с изказването на Румен Трифонов, не виждам какво толкова е казал, при положение, че е очевидно, че около 90 % от българите са точно такива. Аз също съм стигнал отдавна до същото заключение, че българите като народ сме големи мръсници, боклуци и гадняри. Ние сме народ от Андрешковци, които предимно знаят да плюят, да завиждат, да пречат на другите да успеят, да казват на черното бяло, само и само да се изкарат прави. Всеки дърпа чергата към себе си и не му пука за другите. Всеки гледа да пречи на другите. Затова в момента сме на това мизерно положение.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ние наистина сме гадна нация , завистливи , търпеливи и мързеливи хора (в по-голяма си част) . Ама точно Руменчо Трифонов да ми ги говори тея неща...айде нема нужда . Когато си пиеше допинга преди дербитата с Левски и Лудогорец , защо не се правеше на толкова справедлив ? Не стига , че го наказаха МИНИМАЛНО , ами този хубавец има наглостта да казва , че сме били гадна нация , защото видите ли не можел да играе ...Е това , ако не е наглост здраве му кажи...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
Re: Румен Трифонов: "Българите, това е най-мръсната нация"
Недейте обобщава така. Приравнявате се на неговото ниво.
Момченцето е спортистче. То книги не е чело, на училище е бил само в графата "присъства", а чалготеката му е вторият дом.
Бе сигурно не му е добре със себе си щом го е казал това, знам ли?!
...
Ако един глупак ви каже, че сте глупак, вие ще му повярвате ли?
А може би Радичков, Елин Пелин, Дамян Дамянов не са прави, а Румен Тр. е прав.
Хм... сигурно е така, а?
Ей, Богу!
...
Той бил разбрал. Леле, пази Боже сляпо да прогледа! Напънала се планината и родила мишка. Има и нецензурен вариант, ама айде...
Момченцето е спортистче. То книги не е чело, на училище е бил само в графата "присъства", а чалготеката му е вторият дом.
Бе сигурно не му е добре със себе си щом го е казал това, знам ли?!
...
Ако един глупак ви каже, че сте глупак, вие ще му повярвате ли?
А може би Радичков, Елин Пелин, Дамян Дамянов не са прави, а Румен Тр. е прав.
Хм... сигурно е така, а?
Ей, Богу!
...
Той бил разбрал. Леле, пази Боже сляпо да прогледа! Напънала се планината и родила мишка. Има и нецензурен вариант, ама айде...
Предполагам, че тези които сте съгласни с него и също мислите, че нацията ни е мръсна се определяте като много свестни хора и, че спадате към онази малката част, която се различава от мнозинството мръсници.
Все повече се отчайвам като виждам колко много нихилисти има във форума, надявам се той не е представителна извадка за народа ни като цяло, но...
Все повече се отчайвам като виждам колко много нихилисти има във форума, надявам се той не е представителна извадка за народа ни като цяло, но...
galin56 написа:Прав е Румен !!!
Да.Още е дрогиран.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
- metodito
- Контакти:
v.r.s. написа:... надявам се той не е представителна извадка за народа ни като цяло, но...
Ами, ако всеки се изкаже, може и да е. Във форума участват хора от цялата страна и от различни социални среди като обаче учащите са преобладаващи и поначало хората между 16 до 24 г.
Това не говори добре за младите хора. За мен това е белег, че нямат собствено мнение и лесно могат да бъдат водени за носа. Кажи им един тъпак нещо и те му вярват. Поради... доста причини, най-вече социалният му статус, който е доста висок....явно. Което е абсурдно.
Аз примерно съм фен на Гонзо, но когато ми е кофти, за да се развеселя си пускам, някои от неговите обещания. Смея се от сърце...
Последна промяна от metodito на 01 апр 2012 18:07, променено общо 1 път.