Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Re: Българи, гласувайте!
Аз съм гласувал винаги,и пак ще гласувам.
Всички политици са едни и същи алчни,безочливи и мръсни боклуци.Аз ще гласувам за някоя малка партия,колкото да се вдига процента.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Стига глупости.Няма как народа да избира между едно и също нещо.А феновете на твоето отборче са готови да се надупят на всеки,който им подхвърли някой лев и им обещае,стадионче и комфорт.Докато българина е такава продажна душица няма как да се оправим.Тази система е неработеща и пагубна за България,който иска промяна да събира подписи за референдум,защото всички кодкудякат,промяна на системата,промяна на системата,но как?Естествено,че комунягите и филиалните им присръдужни организации никога няма да го направят.МОНАРХИЯ това е последният шанс на България.
-
THE G.A.M.E
Re: Тема за политика - България
boabbb написа:Младите, дето отидоха да учат навън през 90-те са синовете и внуците на комунягите - а, по-добре не
Не, въобще нямам в предвид синчетата и щерките на ком.номенклатурата.
А по-скоро децата на десидентите и политическите бегалци.
Някои от тях вече са известни със своите постижения, имат свой бизнес, или бачкат за реномирани компании.
Проблема е, че това са наистина качествени хора... А аз съм останал с впечатлението, че качествените българи, просто не желаят да се занимават с политика.
Себастиан Фетел написа:Глупости пишеш, няма да има никакви автобуси. Вече на поне 3-4 вота се откриват стотици секции в Турция и няма нужда да се превозват хора до България. Изборите винаги са се провеждали в неделя и няма никакво значение дали е байрям, айрян или каквото ще, защото в неделя почти всички хора имат почивен ден.
Автобуси има ! Дадоха ги дори по новините на Босфор ТВ !
Байрама за мюсюлманите е нещо като Великден и Коледа за нас християните.
Как смяташ дали този религиозен празник не мотивира допълнително турците да отидат и да гласуват за турската етническа партия ДПС ?
Аз смятам, че датата изобщо не е подбрана случайно. Напротив ! Мобилизацията на избирателите на ДПС ще бъде пълна !
ДПС ще постигне рекорден резултат на тези избори ! Бас държа !
Въпросът е ЗАЩО Бойко Методиев Борисов, който се пише анти ДПС се е съгласил да прави избори на тази дата ?

...
...
- Балкански Орел
- Контакти:
viali69 написа:Себастиан Фетел написа:Глупости пишеш, няма да има никакви автобуси. Вече на поне 3-4 вота се откриват стотици секции в Турция и няма нужда да се превозват хора до България. Изборите винаги са се провеждали в неделя и няма никакво значение дали е байрям, айрян или каквото ще, защото в неделя почти всички хора имат почивен ден.
Как смяташ дали този религиозен празник не мотивира допълнително турците да отидат и да гласуват за турската етническа партия ДПС ?
Аз смятам, че датата изобщо не е подбрана случайно. Напротив ! Мобилизацията на избирателите на ДПС ще бъде пълна !
Въпросът е ЗАЩО Бойко Методиев Борисов, който се пише анти ДПС се е съгласил да прави избори на тази дата ?
Аве ти кво се правиш на халосан, уш си един от просветените.Всички партии в топ 5 на България са марионетки на дпс и Ердоган, тва е положението.Няма да се учудя, ако дпс мине бсп на тези избори.
Levski & Lazio
- Себастиан Фетел
- Контакти:
viali69 написа:Себастиан Фетел написа:Глупости пишеш, няма да има никакви автобуси. Вече на поне 3-4 вота се откриват стотици секции в Турция и няма нужда да се превозват хора до България. Изборите винаги са се провеждали в неделя и няма никакво значение дали е байрям, айрян или каквото ще, защото в неделя почти всички хора имат почивен ден.
Те турците и без да е байрям си гласуват под строй, тях ги държат толкова здраво местните феодали, че нямат право на избор.

Хм,странна работа са моите сънародници.Няма двама на един акъл/ум/.Един вика ГЛАСУВАЙТЕ,друг вика-НЕДЕЙТЕ.Един вика-да гласуват само българите които са в БЪЛГАРИЯ-само те са ПАТРИОТИ защото са останали,друг вика-БЪЛГАРИ от чужбина-ГЛАСУВАЙТЕ!Един вика да гласуват всички-друг да не гласували пенсионерите и "ОНЕЯ" с основно образование.Да му таковам м...та,има ли такива дето не знаят какво иска,ще има и такива които няма да знаят да гласуват,или не/по вероятното/.Колеги от форума казват "предатели" като нас да не им дават наклон на х..,като казваме кой да управлява БЪЛГАРИЯ.А аз казвам че ще гласувам когато има интернет гласуване и няма да ми се наложи да пътувам 8-9 часа за едното глауване само.Те така за призива.Ще си гласуват пак само циганите и турците и все по-малка част от отвратените БЪЛГАРИ.Очаквам изключително ниска избирателна активност/дано не съм прав/.Успех на всички "ИСТИНСКИ' патриоти,останали в РОДИНАТА и дано изберат точно този който искат да ги управлява следващите години!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- trokadero_
- Контакти:
Ще се гласува - разбира се !