Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот LSFC 1914 » 30 сеп 2011 01:16

Изображение

Котаракът Франк и Луи, известен с двете си усти, двата си носа и трите си очи, навърши 12 години и вече е най-възрастната двулицева котка на планетата, предава Ройтерс.

Историята на Франк и Луи започва с краниофациална малформация - изключително рядко вродено състояние, известно още като дипрософия, при което част от лицето на индивида се дублира върху главата му. Болестта се среща често при домашните котки, но едва няколко двулики животни успяват да оцелеят до стари години, посочи говорителката на Рекордите на Гинес Сара Уилкокс.

Франк и Луи е роден на 8 септември 1999 г. Забележителният му живот ще бъде запомнен и от Книгата на Гинес, която ще запази историята му в най-новото си издание, пише БГНЕС. Неговата собственичка - американката Марти, живее край Уорчестър, щата Масачузетс. Двамата се "срещнали" през 1999, когато тя работела като ветеринар. Двуликият котарак бил на едва два дни, а му предстояло да бъде евтанизиран, тъй като двуликите котки живеят около четири дни и обикновено умират в мъки.

"След като се роди, всеки ден живот за него бе благословия", сподели Марти пред местна радиостанция.

Тя обаче решила да спаси живота му и го осиновила. Така котката, която има един мозък и следователно и двете му лица действат в унисон, останала жива и до днес. Въпреки, че очите му - най-външните, са в нормално състояние, средният му зрителен орган не функционира. Животното яде от дясната си страна и използва за това лицето на Франк, което всъщност е свързано с хранопровода му. Междувременно пък носът на Луи потръпва. Според собственичката на котарака, той е повече куче, отколкото котка, тъй като се разхожда с верижка и обича да се вози в автомобили.

ебати звяра :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2011 07:44

Изображение

добро утро ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 сеп 2011 10:18

Днеска от рано почваме с котета :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2011 10:53

Много ясно.петък е и трябва да подгреем предстоящият луд уикенд. :lol:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 30 сеп 2011 15:17

rhaegar написа:Днеска от рано почваме с котета :roll:

Де котенца, де к*рви :oops: :mrgreen:
Изображение
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 30 сеп 2011 16:02

Здравейте. :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2011 16:12

fabregas_949 написа:Здравейте. :?

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2011 16:15

30 г. затвор за двама, заровили живи хомосексуалисти

Двама мъже, съответно на 55 и н 39 години, са осъдени на по 30 години затвор във френския град Бурж за жестоко убийство на хомосексуална двойка, която те погребали жива през 2009 г., предаде Франс прес.

Мотивът за престъплението бил незначителен. Извършителите са Клод Жюлие и Кристоф Райе. Двамата убили хомосексуалната двойка Ги Борднав и Люк Амблар, защото Клод подозирал, че Ги имал нещо против неговата връзка със сестра му Мари Лор Борднав. Престъпниците са били безработни по времето на престъплението.

Първо те похитили за една нощ хомосексуалната двойка на възраст съответно 39 и 56 години. После убийците заровили живи двамата мъже в предварително изкопан гроб на брега на река Лоара. Телата на жертвите, които били организатори на шоу програми, били намерени три месеца по-късно, завързани и със запушени усти, седнали в гроба един срещу друг, пишат от Днес.бг.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 сеп 2011 16:31

delqnski47 написа:_____________

Това за пореден път обяснявам, обяснявал съм го в детайли многократно и ако зачетеш има къде-къде по-"цветисти" мои изяви още от времето, когато НЕ съм бил модератор, за което съм си понасял наказанията. Въпреки това, тогава правилата на форума далеч не се прилагаха, а моите изяви са едни от най-малко нарушаващите ги, както е видно в отговор на определени обиди. Не казвам, че е правилно, но и не съм избягал от това, което съм писал, умело прикривайки го. Ако се проследи хронологично форума от онова време, ще бъде видно в какво състояние е било тогава. Аз от онова време съм бил както критик на модераторите, така и техен защитник за определени неща. За моите изяви преди и сега, както и за форума преди да стана модератор и сега може да прецени всеки.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 сеп 2011 19:08

slavia_forever написа:
delqnski47 написа:_____________

Това за пореден път обяснявам, обяснявал съм го в детайли многократно и ако зачетеш има къде-къде по-"цветисти" мои изяви още от времето, когато НЕ съм бил модератор, за което съм си понасял наказанията. Въпреки това, тогава правилата на форума далеч не се прилагаха, а моите изяви са едни от най-малко нарушаващите ги, както е видно в отговор на определени обиди. Не казвам, че е правилно, но и не съм избягал от това, което съм писал, умело прикривайки го. Ако се проследи хронологично форума от онова време, ще бъде видно в какво състояние е било тогава. Аз от онова време съм бил както критик на модераторите, така и техен защитник за определени неща. За моите изяви преди и сега, както и за форума преди да стана модератор и сега може да прецени всеки.

Обикновено във форумите най-големите хулигани( след като се издигнат) стават най- ревностните модератори.

Ако си поне наполовина точен, като Васконти, щеше да си добър модератор.В момента си повече известен като "Правило №5", защото го използваш с повод и без повод.Човек търси помощ за нещо, пуска темата в Свободна зона, с ясно заглавие, но тя много скоро бива заключена, с позоваване на това прословуто правило, което е като Библията-всеки може да го тълкува както му изнася, но едни имат права, а други само задължения.

Като си помисля само, че беше заключил и темата за Катуница......
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”