Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Българи, гласувайте!
Много ясно, че ще гласувам.Да не съм идиот вместо мен да гласуват някакви араби от гета и незнам си къде, а аз да лапам мухите.
[center]Levski & Lazio[/center]
Винаги съм гласувал и ще гласувам, това би трябвало да е задължение за всеки трезвомислещ българин.
Колкото до клипа, струва ми се, че точно Атака има най-малкото право да се правят на патриоти, при положение, че с тяхно съдействие ДПС увеличи влиянието си в България през последната година.
Колкото до клипа, струва ми се, че точно Атака има най-малкото право да се правят на патриоти, при положение, че с тяхно съдействие ДПС увеличи влиянието си в България през последната година.
Tribune East 1912 написа:Хора, крайно време е да вземем съдбата в наши ръце! Оправданието "няма за кой да гласувам" този път не трябва да важи! Гласувайте, без значение за кой е! Нека оставим гнусната партия на дпс с максимално малко депутати в бъдещия парламент. Статиите, че рейсове от турция прииждат към България, следват една след друга. За капак на всичко днес се появи клип, в който се вижда ясно, как лидерът на партията лютви местан агитира на турски език! Българи, нека оставим България на българите! Нека престанем с апатията! Ако толкова няма за кой да гласувате, отидете и просто изберете някоя партия, без значение каква!!! Моля ви, нека държавата си остане наша, а не на разни турци, цигани и мангали!
ПП - ето и споменатия клип
Само не ми е ясно как ще оставиш ДПС с "максимално малко депутати", като гласуваш за "без значение за кой е".
Това може да се случи само ако гласуваш за някоя от по-големите партии, които имат шанс да влязат в парламента. А ако никоя от тях не ти допада се получава един омагьосан кръг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
И аз се присъединявам към призива за гласуване, но без да изпадам в разни комплекси!
Мога само да кажа, че ромите са си добре, защото гласуват! Турците са си добре, защото гласуват! Престъпниците са си добре, защото гласуват по затворите!
Само не са добре булгарите, защото те не гласуват!!!
А защо булгарите смятат, че гласа им няма смисъл? Ами, защото не си правят труда, да търсят сметка от този, за когото са гласували!!!
ГЛАСУВАЙТЕ, БРАТЯ БУЛГАРИ!!! И ПОСЛЕ СИ ОТСТОЯВАЙТЕ ТОВА, ЗА КОЕТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ!!!
Мога само да кажа, че ромите са си добре, защото гласуват! Турците са си добре, защото гласуват! Престъпниците са си добре, защото гласуват по затворите!
Само не са добре булгарите, защото те не гласуват!!!
А защо булгарите смятат, че гласа им няма смисъл? Ами, защото не си правят труда, да търсят сметка от този, за когото са гласували!!!
ГЛАСУВАЙТЕ, БРАТЯ БУЛГАРИ!!! И ПОСЛЕ СИ ОТСТОЯВАЙТЕ ТОВА, ЗА КОЕТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ!!!

- nikita 333
- Контакти:
v.r.s. написа:Винаги съм гласувал и ще гласувам, това би трябвало да е задължение за всеки трезвомислещ българин.
И как стана това..я ми обясни?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- Балкански Орел
- Контакти:
v.r.s. написа:Винаги съм гласувал и ще гласувам, това би трябвало да е задължение за всеки трезвомислещ българин.
+, те явно винаги са били марионетки на ДПС за да им вдигат рейтинга с анти-турски прояви.Просто в точния момент трябваше да подкрепят партията майка.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Започна се: Раздават пари за изборите в Пловдив!
[wrapimg=left]http://i.id24.bg//i/517386.jpg[/wrapimg]Десетници раздават пари на избиратели в Пловдив, които ще гласуват за определена партия в неделя. Лидерът на съответния район вика т.нар. десетници и им дава пачките. Под списък с трите имена и ЕГН-та хората минават, подписват се и получават съответната сума.
Към момента тя върви от 20 до 50 лева. Първият тур на голямото раздаване е приключил късно снощи.
Вторият тур ще бъде в деня на самите избори. Според това дали има активност ромските барони в махалите, където традиционно най-много върви алъш-веришът, ще вдигнат мизата с по 20 до 30 лева.
Според броя на населението се избират и десетниците. В "Аджисан махала" например те са 6, тъй като районът е разделен по улици на 6 части. В най-големия квартал - "Столипиново", десетниците, които купуват гласове, са около 50.
Read more: http://news.plovdiv24.bg/517386.html#ixzz3F69nFfFz
Към момента тя върви от 20 до 50 лева. Първият тур на голямото раздаване е приключил късно снощи.
Вторият тур ще бъде в деня на самите избори. Според това дали има активност ромските барони в махалите, където традиционно най-много върви алъш-веришът, ще вдигнат мизата с по 20 до 30 лева.
Според броя на населението се избират и десетниците. В "Аджисан махала" например те са 6, тъй като районът е разделен по улици на 6 части. В най-големия квартал - "Столипиново", десетниците, които купуват гласове, са около 50.
Read more: http://news.plovdiv24.bg/517386.html#ixzz3F69nFfFz
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
На тези избори ще има само ЕДНА истинска патриотична партия! Аз ще гласувам за нея. Не ме питайте коя е, щом още не сте я забелязали, няма смисъл.
Разбира се, че трябва задължително да се гласува, но важното е и за кого.
Единствено Атака доказва на дело, че е пробългарска партия защитаваща националните ни интереси, а всички останали са протурски, проамерикански, проюдеиски и защитават интересите на олигархичната върхушка.
Какъв е смисълът да гласуваш например за ГЕРБ и деформаторите, след като те ще защитават интересите на Ердоган...
Единствено Атака доказва на дело, че е пробългарска партия защитаваща националните ни интереси, а всички останали са протурски, проамерикански, проюдеиски и защитават интересите на олигархичната върхушка.
Какъв е смисълът да гласуваш например за ГЕРБ и деформаторите, след като те ще защитават интересите на Ердоган...
- anihilator
- Контакти:
Tommi написа:Tribune East 1912 написа:Хора, крайно време е да вземем съдбата в наши ръце! Оправданието "няма за кой да гласувам" този път не трябва да важи! Гласувайте, без значение за кой е! Нека оставим гнусната партия на дпс с максимално малко депутати в бъдещия парламент. Статиите, че рейсове от турция прииждат към България, следват една след друга. За капак на всичко днес се появи клип, в който се вижда ясно, как лидерът на партията лютви местан агитира на турски език! Българи, нека оставим България на българите! Нека престанем с апатията! Ако толкова няма за кой да гласувате, отидете и просто изберете някоя партия, без значение каква!!! Моля ви, нека държавата си остане наша, а не на разни турци, цигани и мангали!
ПП - ето и споменатия клип
Само не ми е ясно как ще оставиш ДПС с "максимално малко депутати", като гласуваш за "без значение за кой е".
Това може да се случи само ако гласуваш за някоя от по-големите партии, които имат шанс да влязат в парламента. А ако никоя от тях не ти допада се получава един омагьосан кръг.
Ако влязат повече по малки партии депотатите на ДПС и ДРУГИТЕ ПО ГОЛЕМИ ПАРТИИ ЩЕ НАМАЛЕЯТ