Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2014 01:40

dunavfc написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:Приятелю, имам усещането, че пак си ударил няколко чашки в повече ;)

Дунав,това е факт!!!!Все пак живея тук!
П.П.За чашките си прав!Все пак съм(бях) рожденник ;)

Айде, да си ни жив и здрав поне още 85 год. !

Ей, най-накрая! Благодаря ВИ !!(специално на теб Дунав) !На никой не мисля злото !Благодаря още веднъж!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2014 01:44

1982 написа:ЧРД, ама аз не знаех, че имаш РД, съжалявам.

Как може на РД да се занимаваш с мръсната политика, сЕдай да си поркаш. 8-)

1982,РД-то беше вече вчера.Детето е заспало ,а аз още с ВАС ливади ,гоня вятърните мелници :)
П.П.Да сте ми живи и здрави и вие! Поркането го оставям за утре(вече днес)! А ,как ще се става за работа? :o Ама айде, петък е!
Последна промяна от FLANKER на 03 окт 2014 01:48, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 окт 2014 01:46

Никой на никого в тоя форум не мисли зло, това, че редовно се псуваме, кълнем и дракаме е чарът на форума , затова и го посещавам почти без спиране от години насам. Някак си, по някакъв странен начин, тоя форум и хората в него се превръщат в част от ежедневието ти. Познавам повечето колеги ( като разсъждения, принципи, възгледи ) в форума по-добре , отколкото познавам колегите си в университета или някой познати ;)

И е нормално винаги да има конфронтации и спорове, защото всеки е запален, когато изразява мнението си ,а виртуалното пространство го разпалва още повече, защото не знаеш, кой седи срещу теб на монитора и забравяш за задръжките, доброто възпитание и дипломацията, както е в реалността понякога ;)

ПП: Лека вечер на всички ! И още един път, наздраве за рожденикът !!!
Последна промяна от dunavfc на 03 окт 2014 01:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2014 01:50

dunavfc написа:Никой на никого в тоя форум не мисли зло, това, че редовно се псуваме, кълнем и дракаме е чарът на форума , затова и го посещавам почти без спиране от години насам. Някак си, по някакъв странен начин, тоя форум и хората в него се превръщат в част от ежедневието ти. Познавам повечето колеги ( като разсъждения, принципи, възгледи ) в форума по-добре , отколкото познавам колегите си в университета или някой познати ;)

Така е приятелю! Отивам да се трупирам! :lol:Лека и спокойна!!!
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 окт 2014 11:08

5.10.2014 ще бъде една от най-черните дати в българската история, защото на власт в кризисен момент ще дойдат едни от най-големите престъпници, безродници и българофоби, които за съжаление не гният в момента по затворите. (Това се отнася и за БСП ако са част от управляващата коалиция). Лошото е, че в момента не се вижда алтернатива.

Аз обаче призовавам за нещо друго. Ако 5.10.2014 бъде една от най-черните, то 6.10.2014 да бъде една от най-светлите дати, в която НИЕ ДА ПОЛОЖИМ ОСНОВИТЕ НА АЛТЕРНАТИВАТА. Още от тази дата да се положи началото на нов политически субект, всички да сме убедени в необходимостта от него, всеки да може нещо да му даде според способностите си (популяризиране, експертни познания, да участва в дискусиите относно избистрянето на платформата и т.н.). В него трябва да участват експерти, без политическо минало, които не са бивши партийни функционери, да не допуска в редиците си лица и лидери от политическия живот през последните 25 години. Тази партия трябва от създаването си да тръгне на обиколка из страната и да достигне до всяко малко градче и по-голямо село, за да се запознае с проблемите на хората, да привлече към каузата експертите и да популяризира идеите си. Това трябва да стане още сега, още от 6.10.2014, за да бъде готова за изборна победа на следващите избори, които да се надяваме, че ще са възможно най-скоро. Тя трябва да спечели доверието на всички разочаровани от политиката на престъпниците, безродниците и българофобите, управлявани ни през последните 25 години и да възвърне доверието им в политиката като цяло. Партията трябва:
-ясно да дефинира българските национални интереси и да казва ясно, категорично и безусловно "НЕ" на ЕС и НАТО, когато техните интереси влизат в някакво противоречие с българските национални.
-да се пребори с двата най-големи проблема на българския народ - демографската катастрофа и обедняването.
-да спаси българската икономика чрез намиране на нови пазари и спасяване на основните отрасли - туризма и енергетиката.
-да проведе цялостна реорганизация на системите на образование и здравеопазване. Това се обещава от всички, но никой нищо не казва по същество и не предприема никакви реформи. Необходимите резултати са: да се спре обезценяването на оценките и дипломите, образованието максимално да се доближи до потребностите на практиката, да се спре затъпяването и деморализирането на нацията, да се повиши заплащането на учителския и лекарския труд, да се понижи цената на здравеопазването (парите, които здравноосигурените отделят за него).
-да се спаси качествената родна земеделска продукция и да се спаси българската земя от изкупуване от чужденци и ГМО.
-да се преодолеят различията между отделните области и региони в страната, чрез стимулиране на предприемачеството, изграждане на предприятия и реализиране на проекти в по-бедните региони; да се търсят пътища и възможни решения за стопиране мигрирането към София и зад граница.
-всички престъпници, мутри, мафиоти, политици, управлявали страната през последните 25 години и водещи журналисти в антибългарските медии да изгният по затворите, да бъдат съдени за държавна измяна и тяхното имущество да премине отново в народни ръце.

Ако на 7.10.2014 се случи това нещо вече ще е късно.
Последна промяна от doktora25 на 03 окт 2014 13:14, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 окт 2014 12:10

Коя е тая партия... Или как ще се казва, ако не е учредена още ? :?
А кои са лидерите и ? :roll:

Д'ет се вика, кажи ми имената на водачите, да ти кажа, какви ще ги дроби дадената полит. сила. :lol:

P.S.

Хора без политическо минало... Мисля, у нас почти няма такива.
Преди 89-та малко или много, почти всеки беше свързан с БКП.

Остават младите, дето отидоха да учат в чужбина рано-рано през 90-те на миналият век.
Така-наречените "юпита".
Ама те най-вероятно ще бъдат обявени, че са слуги на "Запада".
Като сме запознати със закостенялото мислене на хората над 40 г. това е почти сигурно. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 окт 2014 12:30

THE G.A.M.E написа:Коя е тая партия... Или как ще се казва, ако не е учредена още ? :?
А кои са лидерите и ? :roll:

Д'ет се вика, кажи ми имената на водачите, да ти кажа, какви ще ги дроби дадената полит. сила. :lol:

P.S.

Хора без политическо минало... Мисля, у нас почти няма такива.
Преди 89-та малко или много, почти всеки беше свързан с БКП.

Остават младите, дето отидоха да учат в чужбина рано-рано през 90-те на миналият век.
Така-наречените "юпита".
Ама те най-вероятно ще бъдат обявени, че са слуги на "Запада".
Като сме запознати със закостенялото мислене на хората над 40 г. това е почти сигурно. :|

Не е учредена. Лидерите в никакъв случай не трябва да са познати лица, занимавали се по някакъв начин с политика. Тя самата трябва да си ги излъчи в съответствие с личностните качества (лидерски качества, компетентност, умение за водене на спор и приветливост) на нейните членове и учредители. Това ще бъдат хора-експерти - действащи и уважавани лекари, учители, инженери, икономисти, хора на културата и изкуството и т.н. По-добре е да не са учили в чужбина или поне за не повече от 2-3 години, за да бъдат запознати в детайли с текущите проблеми, в т.ч. и в образованието, но това трудно може да бъде фактор.

Доколкото до липсата/наличието на политическо минало значи едно е някой член на семейството да е бил чавдарче, пионерче, в комсомола или да има определени възгледи, в това няма абсолютно нищо лошо и такива са почти всички български семейства. Съвсем друго е обаче същият този да се катери по средните и висшите партийни структури, да е част от номенклатурата и да се възползва от това, да се е пребоядисал или не след 1989, да се е възползвал по някакъв начин от приватизационните сделки и да участва пряко или косвено във властта през последните години. Именно от втория тип не трябва да бъдат допускани в партията, както и във всички други партии, но за съжаление се случва точно обратното.

Между другото хората "със закостеняло мислене над 40 години" са едни от най-онеправданите в момента, сред тях е най-големият процент от разочарованите и негласуващите, те не са конкурентоспособни на трудовия пазар и новата партия трябва да обърне особено внимание на защитата на техните интереси, защото просто никой не го прави. Освен това са и най-многобройни, чисто демографски. Младежката безработица също е огромен проблем, породен най-вече от споменатите по-горе проблеми в образованието. А младите хора реагират по-емоционално и са склонни по-бързо да променят доверието, което имат към дадена политическа формация. Смятам, че именно в тези две целеви групи ще се търсят основните симпатизанти на новата партия.
Последна промяна от doktora25 на 03 окт 2014 13:07, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 окт 2014 13:02

Аз мисля да гласувам за Татяна Дончева. Това е единствения политик, когото уважавам 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2014 13:05

Сигурно ,във вашите очи съм идиот,но така реших този път!

Нищо подобно! Между другото,политическата му платформа "Планът Сидеров",е едно доста стойностно четиво,съдържащо факти,истини и идеи,някои от които аз лично подкрепям напълно.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2014 13:06

Soulen написа:Аз мисля да гласувам за Татяна Дончева. Това е единствения политик, когото уважавам 8-)

+1
Аз също ще гласувам за нея :)

Върни се в “Свободна зона”