Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот tmanolov » 05 яну 2024 13:58

bubka написа:...

Та затова - хубаво е, че ще изчезнем от картата на света. Понякога Земята се чисти по естествен начин от паразитите. Познай обаче кой ще остане - и сърбите ще останат, и гърците ще останат, и румънците ще останат. Щото си имат принципи, имат си достойнство, имат си смелостта да казват понякога и "не".

извинявай, или по-скоро без извинения, но мнението ти е от срамно, по-срамно. Не, дори не е срамно, то е изтъкано от комплекси. Аз те разбирам де, ти си представителна извадка на едно 90% от русофилската шлака, дето богоговее пред югокочината, щото някога за нея това беше Западът! Срам, срам и позор!

А най-веселото е, че не сте си чели дори и родната история, остави чуждата - достойно било србе на врбе да ни ударят в гръб през 1885, а? Достойно било мамалигите да ни ударят в гръб през 1913, а? Достойно било маляките да минат с огън и меч по долините на Струма и Места и да основата първия концлагер в Европа (остров Трикери), на който да избият от глад и жажда 6000 българска интелигенция от Македония, а????

Честно, наистина почвате да ме убеждавате, че оркофилията е по-зле дори и от сороспийстването. А това определено си е "постижение" :oops:

П.С. А ти винаги си давал вид на нормален, за разлика от Дрънкарда, за когото май ще излезе вярно, че бил завършил някакво помощно училище в Русе, затова и съм Очуден. Но явно съм грешал. Жалко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2024 14:01

Soulen написа:Същите изобщо не жалят украинските жертви, биха подкрепили да анексират балтика и общо взето всяко агресивно действие на орките, носещо само смърт и разруха, където и да стъпят.

Извинявай, кои са тия, дето "изобщо не жалят украинските жертви"? Доколкото си спомням, тоя дето се дърви и празни на трупове, извадени ръце и крака беше Пуйола, ама той го прави на руските такива...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 яну 2024 14:04

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Същите изобщо не жалят украинските жертви, биха подкрепили да анексират балтика и общо взето всяко агресивно действие на орките, носещо само смърт и разруха, където и да стъпят.

Извинявай, кои са тия, дето "изобщо не жалят украинските жертви"? Доколкото си спомням, тоя дето се дърви и празни на трупове, извадени ръце и крака беше Пуйола, ама той го прави на руските такива...

Като жалиш смъртта на дечица, би трябвало да жалиш всички. Или поне такива, които са от близки народи. Другото е лицемерие. В случая на Пуйола му е все тая колко укри ще умрат, докато руснаци умират също. Това си е принципна позиция, вече дали е добра или морална е друг въпрос.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2024 14:07

Soulen написа:Като жалиш смъртта на дечица, би трябвало да жалиш всички.

Ама ти кво очакваш по-точно от нас? Да роним крокодилски сълзи за нещо, което продължава от 2022-ра насам? Точно преди няколко часа написах в темата за войната, че е отвратително да се пращат жени на фронта, понеже Телеграм е пълен с изнасилени украинки. Лицемерие е определни хора, да винят руснаците за същото, за което си затваряха очите години наред, когато го вършеше САЩ.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 яну 2024 14:08

tmanolov написа:

Та затова - хубаво е, че ще изчезнем от картата на света. Понякога Земята се чисти по естествен начин от паразитите. Познай обаче кой ще остане - и сърбите ще останат, и гърците ще останат, и румънците ще останат. Щото си имат принципи, имат си достойнство, имат си смелостта да казват понякога и "не".

извинявай, или по-скоро без извинения, но мнението ти е от срамно, по-срамно. Не, дори не е срамно, то е изтъкано от комплекси. Аз те разбирам де, ти си представителна извадка на едно 90% от русофилската шлака, дето богоговее пред югокочината, щото някога за нея това беше Западът! Срам, срам и позор!

А най-веселото е, че не сте си чели дори и родната история, остави чуждата - достойно било србе на врбе да ни ударят в гръб през 1885, а? Достойно било мамалигите да ни ударят в гръб през 1913, а? Достойно било маляките да минат с огън и меч по долините на Струма и Места и да основата първия концлагер в Европа (остров Трикери), на който да избият от глад и жажда 6000 българска интелигенция от Македония, а????

Честно, наистина почвате да ме убеждавате, че оркофилията е по-зле дори и от сороспийстването. А това определено си е "постижение" :oops:

П.С. А ти винаги си давал вид на нормален, за разлика от Дрънкарда, за когото май ще излезе вярно, че бил завършил някакво помощно училище в Русе, затова и съм Очуден. Но явно съм грешал. Жалко

Това са просто фактите. Тежко ми е, че го казвам, но не виждам никаква надежда в съвременните българи. Ние сме типичните "yes man", безволеви, без собствено мнение, винаги съгласни с това, което ни кажат. На запад ни поддържат, защото сме им нужни като територия, но гаранция ни нямат уважението и ни се подиграват. Вероятно и гледат с презрение на нас. Такива народи не оцеляват. В даден момент, ако се окажем ненужни веднага ще ни захвърлят.

За другите работи вече казах - тия неща са факт как действат подло срещу нас, но още от 45-та година Европа е решила да тръгне по другия път - народите да се развиват заедно, а не да се бият през 5-10 години на база историческите търкания. Да не мислиш, че има страна в Европа или света, която да няма подобни подли събития, извършени от съседите и по време на войни. На практика няма такава. Това дето не споменаваш е, че особено за гърците винаги, когато тръгват срещу нас, го правят защото имат сериозния бекъп на Англия или Франция. Отношението ти към последните две страни обаче е коренно различно. Защо след като си толкова принципен?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 яну 2024 14:12

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Като жалиш смъртта на дечица, би трябвало да жалиш всички.

Ама ти кво очакваш по-точно от нас? Да роним крокодилски сълзи за нещо, което продължава от 2022-ра насам? Точно преди няколко часа написах в темата за войната, че е отвратително да се пращат жени на фронта, понеже Телеграм е пълен с изнасилени украинки. Лицемерие е определни хора, да винят руснаците за същото, за което си затваряха очите години наред, когато го вършеше САЩ.

Вече водехме тоя спор САЩ колко европейци са убили и колко Русия. Какво ни пука САЩ какво вършат с разни хлебарки? Нали тука всички ги мразим въпросните и не ги искаме?

Русия убива бели хора, православни християни като нас. Когато Русия ходи да трепе ислямски хлебарки, даже ги поздравявам за доброто дело. Колкото повече и по-жестоко, толкова по-добре.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2024 14:13

Soulen написа:Какво ни пука САЩ какво вършат с разни хлебарки?

Ама не само "разни хлебарки", те вършеха същото и именно при западната ни съседка. Бомбеха цивилно население, убиваха и деца...
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 яну 2024 14:17

bubka написа:
tmanolov написа:

Това са просто фактите. Тежко ми е, че го казвам, но не виждам никаква надежда в съвременните българи. Ние сме типичните "yes man", безволеви, без собствено мнение, винаги съгласни с това, което ни кажат. На запад ни поддържат, защото сме им нужни като територия, но гаранция ни нямат уважението и ни се подиграват. Вероятно и гледат с презрение на нас. Такива народи не оцеляват. В даден момент, ако се окажем ненужни веднага ще ни захвърлят.

За другите работи вече казах - тия неща са факт как действат подло срещу нас, но още от 45-та година Европа е решила да тръгне по другия път - народите да се развиват заедно, а не да се бият през 5-10 години на база историческите търкания. Да не мислиш, че има страна в Европа или света, която да няма подобни подли събития, извършени от съседите и по време на войни. На практика няма такава. Това дето не споменаваш е, че особено за гърците винаги, когато тръгват срещу нас, го правят защото имат сериозния бекъп на Англия или Франция. Отношението ти към последните две страни обаче е коренно различно. Защо след като си толкова принципен?

Доообре, ребята, давайте жить дружно - ми не става, докато няма извинение. А не само няма извинение (ние се извинихме 100 пъти за "възродителния" процес, който си беше едно голямо нищо), ми и продължават с лайнарщините си (любимите на някои србе на врбе) в северна фиромия. Но ъпк важно е да има плескавици и узаки - ясуууу и турбофолк, еви ги в истороческите дивотии

И напоследък стана традиция едните да ми викат, че съм комунист и путинофил, а другите, че съм бил либераст. Не понасям Франция и особено Англия - считам и двете за шибани клоаки, които скоро ще бъдат превзети така или иначе. Единствената страна, която ми е сравнително симпатична, е германия, ма не сегашната. Харесвам и източните култури - Китай (там съм бил) и Япония (там не съм ходил все още), колкото и при тях човешкият живот да е на по-ниско ниво и от "славяните".

Естествено, че всяка империя си гледа интересите, точно както следва да си ги гледаме и ние - затова кор за србе на врбе във всеки момент (и ще е супер да им спрем газа), никакви магистрали натам и яко сътрудничество с мамалигите и манафите, за да разбием оста Белград-Атина. Твай
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 яну 2024 14:18

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Какво ни пука САЩ какво вършат с разни хлебарки?

Ама не само "разни хлебарки", те вършеха същото и именно при западната ни съседка. Бомбеха цивилно население, убиваха и деца...

И колко убиха? Да го сравним с това колко украинци изби Русия?

А самите бомбардировки в дългосрочен план спасиха живота на едни други. Не че ми пука за албанците, но САЩ/НАТО си ги спасиха в Косово и войната завърши с възможно най-малко жертви.

Убили са около 1000 цивилни за 2 седмици бомбене. На ден от ковид умираха по толкова в Италия.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 яну 2024 14:21

tmanolov написа:Естествено, че всяка империя си гледа интересите, точно както следва да си ги гледаме и ние - затова кор за србе на врбе във всеки момент (и ще е супер да им спрем газа), никакви магистрали натам и яко сътрудничество с мамалигите и манафите, за да разбием оста Белград-Атина. Твай

Да, да, точно така работи светът в днешно време :lol: . Значи да разбирам, че на път за Европа през Сърбия никога не минаваш, а на почивка по гръцкото море не си ходил ;) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”