bubka написа:...
Та затова - хубаво е, че ще изчезнем от картата на света. Понякога Земята се чисти по естествен начин от паразитите. Познай обаче кой ще остане - и сърбите ще останат, и гърците ще останат, и румънците ще останат. Щото си имат принципи, имат си достойнство, имат си смелостта да казват понякога и "не".
извинявай, или по-скоро без извинения, но мнението ти е от срамно, по-срамно. Не, дори не е срамно, то е изтъкано от комплекси. Аз те разбирам де, ти си представителна извадка на едно 90% от русофилската шлака, дето богоговее пред югокочината, щото някога за нея това беше Западът! Срам, срам и позор!
А най-веселото е, че не сте си чели дори и родната история, остави чуждата - достойно било србе на врбе да ни ударят в гръб през 1885, а? Достойно било мамалигите да ни ударят в гръб през 1913, а? Достойно било маляките да минат с огън и меч по долините на Струма и Места и да основата първия концлагер в Европа (остров Трикери), на който да избият от глад и жажда 6000 българска интелигенция от Македония, а????
Честно, наистина почвате да ме убеждавате, че оркофилията е по-зле дори и от сороспийстването. А това определено си е "постижение"
П.С. А ти винаги си давал вид на нормален, за разлика от Дрънкарда, за когото май ще излезе вярно, че бил завършил някакво помощно училище в Русе, затова и съм Очуден. Но явно съм грешал. Жалко