Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Бареков е една жалка карикатура,... със самочувствие,но без особено покритие 
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1334392
Тоя гнусен белокос миндил мина всякакви граници, как може да използва тази човешка трагедия за политическите си цели ?!
Тоя гнусен белокос миндил мина всякакви граници, как може да използва тази човешка трагедия за политическите си цели ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1334392
Без коментар
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Изобщо не се учудих, че дори и днес, най- отвратителните политически мърши ( Капута и Фашиста ) използваха ситуацията да спечелят някакви политически дивиденти. Как не ги е срам, как си лягат вечер, как спят спокойно, не знам...Не близвам алкохол, но ако имам късмета да ги надживея тия две мърши и бъда свидетел на тяхната позорна гибел, ще се напия като казак и няма да изтрезнея 1 седмица !
Дунав,кой е капута и кой е фашиста?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Дунав ,не исках да ти го казвам .Люлин-1,2,3,5,вече периодично нямат ток от 3 месеца!Последното изгасване е от преди 25мин!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Приятелю, имам усещането, че пак си ударил няколко чашки в повече 
dunavfc написа:Приятелю, имам усещането, че пак си ударил няколко чашки в повече
Дунав,това е факт!!!!Все пак живея тук!
П.П.За чашките си прав!Все пак съм(бях) рожденник

Фланкер,удобно ли е да попитам,за кого ще гласуваш?