diplomat написа:Много интересна статия, жалко че многоуважаваният професор не е тук, за да може да оформим една високо-интелектуална дискусия.
Професорът е тук дори когато го няма! Очаквай да се появи в най-неочаквания момент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Много интересна статия, жалко че многоуважаваният професор не е тук, за да може да оформим една високо-интелектуална дискусия.
Синьо сърце написа:Някои хора тука не бяха ли в оргазъм вчера да веят знаменца на Джим Кери и да викат Ю-Ес-Ей?
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Дезертирал руски войник изби 6-членно арменско семейство и предизвика кървави протести в арменския град Гюмри, предаде Би Би Си.
Според българите с патриотична нагласа спрямо страна различна от България (иначе казано българофоби) това сигурно е хубаво... арменското семейство си го е заслужило... Нали, безродници?
FLANKER написа:Все още не са съобщени мотивите за жестокото престъпление, но по първоначална информация руснакът почукал на вратата на семейство Аветисян и поискал вода, след което, явно уплашен, че ще го издадат, открил огън с автомат "Калашников".
FLANKER написа:Оцеляло е единствено 6-месечно бебе, което е с тежки рани от щик в гърдите и е в болница след сложна операция. Детето вече е прехвърлено в Ереван, но състоянието му остава тежко.
FLANKER написа:На мястото е открита военна обувка с името на Пермяков.
FLANKER написа:В града пристигна арменският генерален прокурор Геворк Костанян, който заяви, че понастоящем войникът се намира на територията на руската военна база под юрисдикцията на Русия. Всички веществени доказателства по разследването обаче са в ръцете на арменските следователи.
FLANKER написа:около 1000 арменци, настояващи руският войник, обвинен в масовото убийство, да бъде предаден на арменските власти.
FLANKER написа:В редица местни медии обаче започнаха да се появяват една след друга откровено антируски и даже почти расистки публикации. Акцентът пада върху гражданството и националността на престъпника.
FLANKER написа:Предполагам,че ще му праснат доживотна.
fcb_bg написа:Betchualeng Arnaikem написа:FLANKER написа:Предполагам,че ще му праснат доживотна.
Ужас. Предпочитам варианта, при който изяжда нещо много развалено или към което има смъртоносна алергия.
Може би съм малко краен но ме изнервя дори мисълта за подобно посегателство над деца.
Аз бих измислил нещо по-извратено за наказание...
Betchualeng Arnaikem написа:FLANKER написа:Предполагам,че ще му праснат доживотна.
Ужас. Предпочитам варианта, при който изяжда нещо много развалено или към което има смъртоносна алергия.
Може би съм малко краен но ме изнервя дори мисълта за подобно посегателство над деца.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта