Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 14:13

Имай малко достойнство в момента изглеждаш нелеп ( това е най-мекото определение ).
Да видим в следващите дни, какви по абсурдни оправдания ще измислите. Време е за нови опорни точки 8-)
ГЕРБ победи за пореден път, пък нека за тях да гласуват най-глупавите, най-наивните и т.н. Това са празни приказки, които възбуждат подобни типове като теб, без никаква гражданска позиция, мрънкач и разбирач.
Тия 65 %, които не са гласували си ги сортирай, както ти е угодно, само ,че в демократичните страни се изследват резултатите на тези ,които са гласували.
Премиер ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ, Президент ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ , Кметове ще бъдат тези, които народа ИЗВЕРЕ, а не тези, които не гласуват и мрънкат по форумите, без да кажат нищо същество.
Ако вие сте умните и просветлените, то аз се чувствам невероятно щастлив, че съм симпатизант на ГЕРБ и на най-големият , единственият !

ПП: И за твое сведение, аз не получавам и 1 ст. за моите възгледи и принципи. Нито пък съм спечелил някакви дивиденти. Нито членувам в партията, нито имам някакво участие в русенският клон на партията, даже не ми харесва местната структура, защото лидер им е доказан мошеник.

Потребителски аватар
Rafa

Соросоиди определят българския вот за Европарламента!

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 14:24

Гласувахте ли уважаеми съграждани? Гласувахте… Не. Не гласувахте – омерзени сте от кебапчетата, лентите и конструкторите. Всъщност, дали сте гласували или не – това няма никакво значение. Чичо Сорос, отново гласува вместо вас. Гласува за вашето глобално бъдеще, българи – на два метра под земята.

Изображение

Кой сте си избрали от 22-те партии и независими кандидати няма никакво значение, след като председателя на ЦИК е откърмен соросоид. Става въпрос за г-жа Ивелина Алексиева. Тя беше представена като една достойна българка, и може би е такава, ако в нейната биография не фигурираше тинк-танка „Институт за Модерна Политика” (ИМП).

Изображение

За председател на ЦИК беше издигната от няколко организации, между които и „Гражданско непартийно движение Модерна България” – Ивелина Алексиева е и негов изпълнителен директор. Т.е имаме уж представител на гражданското общество, но той всъщност е представител и директор на НПО. Интересен парадокс. Още по интересно е и че самото движение „Модерна България” следи за нередности по време на изборите. Т.е. в един човек или една група, е и хляба и ножа. А „гражданското общество” е представено само и единствено от членове на НПО-организации. Ако не сте членове на някоя Неправителствена организация, значи не сте от „гражданското общество”, уважаеми българи.

За тези, които не знаят „Института за Модерна Политика” е роден брат на „Института за Пазарна Икономика” (ИПИ). За това как Института за Пазарна Икономика с изпълнителният си директор Красен Станчев, работят упорито за съсипване на българската икономика, темата е много дълга и сме писали не веднъж. Двете организации са финансирани от фондация Америка за България. Ето тук http://www.modernpolitics.org/?page_id=1417 може да видите страницата с партньори и донори на Института за модерна политика.

Виждаме, че и Джордж Сорос има пръст вътре. Т.е. ИМП е побратима и с ОО! Знаете ли какво прави Отворено общество и защо се нарича така? Защото където тази организация на Джордж Сорос се намести, обществото се отваря за неоколониално разграбване от трансатлантическите мега корпорации. Също така държавната власт и икономиката биват отслабени до толкова, че финансовите спекуланти да могат спокойно да изпият кръвта на държавата и на народа.

Една от хвалбите на ИМП е, че Институтът за модерна политика е удостоен с престижната Втора награда „Изследователски център (think tank) на 2012 за Европа“ на 12-та церемония на „Think Tank of the Year Awards“ на 10 юли 2012 г. в Лондон с домакин авторитетното британско издание „Prospect Magazine“ и „Royal Society“. Т.Е. у нас имаме привилегията второто място в класацията на ТИНК ТАНКОВЕТЕ в ЕС, да направлява вота в България и да следи за неговата независимост. – Не е ли чест – кажете? Колко е хубаво, да се грижи някой отгоре – да не сбъркаме пътя на „Демокрацията” и да не би да не я „изберем”. Колко е хубаво да имаме „подкрепен свободен избор”! Колко е хубаво, че Европа мисли за нас – защото ние знаем – главите ни са празни, и не можем да мислим сами! Колко е хубаво, че ще живеем в контролирана среда – ще бъде наложен „демократичен контрол” в „контролираната прозрачност” на „контролирания вот”. Така е, без контрол не може – току виж някой направил някоя глупост и не избрал „Глобална и федерализирана Европа”. Току виж останало някъде несмачкано национално самочувствие или умен народ … Федерална Европа мислят за вас …

Това е положението, мили сънародници 8-) Чичко Сорос се грижи за нас 8-) Другият път пак гласувайте и си мислете че всичко е случайност и сами правите някакъв избор ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 14:27

И кое ми е жалкото!? Не знам как може да казваш на абсолютните факти като рекордно ниската избирателна активност - опорни точки. На мен ми е ясно, че и 5 човека да са гласували за ГЕРБ, ти пак ще си дрънкаш твоите глупости.. Но най-малкото не е морално нито един журналист да не му зададе подобен въпрос и вмсето това да го оставят да си разправя обичайните заучени фрази за Станишев и БСП! А кой ще управлява страната предстои да видим.. Не се подвеждай по сегашните резултати, които при едни евентуални парламентарни избори ще бъдат сериозно променени! Дори самият Борисов призна за това. Естествено човекът толкова много бленува да е отново на министерското кресло, че в даден момент не се знае, дали това няма да замъгли съзнанието му, ако не е станало вече.. Също така не бъди толкова обнадежден, че Борисов ще е отново премиер! Вече и на малките деца трябва да е станало ясно, че без широка коалиция е невъзможно да има работещо правителство! Не знам, как може да се връзваш на приказките на Борисов, че видиш ли още малко и хоп ГЕРБ отново ще окупира властта!? Друг мит, който се пропагандираше упорито на тази пародийна пресконференция е, че ГЕРБ били надградили.. Глупости на търкалета! Просто благодарение на ниската избирателна активност и това, че техния основен електорат беше по-мотивиран успяха да постигнат такъв добър на пръв поглед резултат. Между другото ситуацията при ДПС е аналогична.
Последна промяна от RedeviL на 26 май 2014 14:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2014 14:30

Общо взето, статия в стил мрън-мрън.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 14:38

Tommi написа:Общо взето, статия в стил мрън-мрън.

Аз съм изпълнил гражданският си дълг, информирал съм ви какви хора слагат за шефове на ЦИК, какви хора са наблюдатели, от там нататък който иска да си мисли, че всичко е мрън-мрън и всичко е плод на случайни съвпадения, който иска да си мисли, че "гражданско общество" или "гражданска организация" всъщност са синоним на член на еврейско НПО и т.н. 8-) Аз лично в случайности не вярвам, особено като става въпрос за пари и евреи 8-)
Последна промяна от Rafa на 26 май 2014 14:41, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 14:39

Бареков преди малко съобщи, че ще има предсрочни избори! Сега става интересно! Ще се види реално кой колко и дали е надградил... Само накрая да не стане така, че победителите да се скрият от пресконференция и да плачат за касиране на вота!? :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2014 14:49

Rafa написа:
Tommi написа:Общо взето, статия в стил мрън-мрън.

Аз съм изпълнил гражданският си дълг, информирал съм ви какви хора слагат за шефове на ЦИК, какви хора са наблюдатели, от там нататък който иска да си мисли, че всичко е мрън-мрън и всичко е плод на случайни съвпадения, който иска да си мисли, че "гражданско общество" или "гражданска организация" всъщност са синоним на член на еврейско НПО и т.н. 8-) Аз лично в случайности не вярвам, особено като става въпрос за пари и евреи 8-)

Нямам предвид съвпаденията, а приказките, че ИМП, ИПИ, Отворено общество, Сорос съсипват държавата и всякакви други конспиративни теории от тоя род.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 14:51

dunavfc написа:
Премиер ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ, Президент ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ , Кметове ще бъдат тези, които народа ИЗВЕРЕ, а не тези, които не гласуват и мрънкат по форумите, без да кажат нищо същество.

Не знаех, че премиерът се избира от народа, явно са променили законите. Дай ми разумно обяснение, защо след като твоят кумир се тупа в гърдите колко пъти бил спечелил в момента не е на власт? Дадоха ли му мандат- да. Успя ли да направи правителство- не. Аз ли съм му виновен за това?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 май 2014 14:55

dunavfc написа:Тия 65 %, които не са гласували си ги сортирай, както ти е угодно, само ,че в демократичните страни се изследват резултатите на тези ,които са гласували.

Добре де, по тази твоята логика като народът избра на референдума да се строи Белене, ти защо не бе на същото мнение?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 май 2014 14:56

Само едно ще ви кажа, евроизборите нямат нищо общо с парламентарните избори. На евентуални парламентарни избори разликата ще е много по-малка и пак ще сме под кривата круша! Колкото и да не ми се иска ще кажа и друго - спасението ни е коалиция ГЕРБ-БСП! Само така можем да изключим двете партии на ДПС от властта...
Последна промяна от W84me на 26 май 2014 14:58, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”