Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Ченгетата спипаха представител на ГЕРБ с дрога

Мнениеот T&T » 19 окт 2011 00:25

Трябва да се гласува на всяка цена, за да не се окаже после, че циганите са ни избрали президента и кмета.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 19 окт 2011 00:45

T&T написа:Трябва да се гласува на всяка цена, за да не се окаже после, че циганите са ни избрали президента и кмета.

+1 Стоене вкъщи и мрънкане няма да помогне на никой.Че всички са маскари е ясно.Ако не ви привлича абсолютно никой от кандидатите си избършете задника с бюлетините(поне са по 1 метър дълги).
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 19 окт 2011 01:50

Само да ви кажа , че зад всички партии в Пловдив освен тази на ГЕРБ седи 1 човек , който ги финансира всичките. Ще ви подскажа , прякора му е " свинара " ;)

Потребителски аватар
yuliyan
Контакти:

Мнениеот yuliyan » 19 окт 2011 02:19

Пак платени статии. Не разбрах те ли, че всички са подкупни свине, които се интересуват единствено от себе си, а не за Народа. Моля ви спрете с подобни публикации, така няма да накарате хората да променят мнението си за дадена партия... или пък да... :shock: :lol:
YNWA

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 19 окт 2011 06:24

CTAHKO написа:
nikswn написа:И за кой да гласуваме,според теб,Чауш,за разклонението на БКП-ДПС ли?

Лично аз няма да гласувам за никой ;)

Пише се никоГО, Станчо. А и с подобно рабско мислене се принизяваш до ниво, по-ниско от циганското.

Гласувайте, българи! Всеки ваш глас е един по-малко за комунистите и турците :!:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 19 окт 2011 06:26

Asterix написа:Само да ви кажа , че зад всички партии в Пловдив освен тази на ГЕРБ седи 1 човек , който ги финансира всичките. Ще ви подскажа , прякора му е " свинара " ;)

Ей, колега, тихо, че ще му кажа, че го портиш. Това звучи като свръх-секретна информация, ти явно си доста навътре. Мерси, че ни просвети, много достоверно звучи :roll: :lol:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 окт 2011 07:28

на всички е ясно ,че Герб измива парите на подземния свят ,дрога,наркотици ,проституция всичко това е приоритет на Герб и картофа,а народа със 130 лева пенсий и със 250 лв.заплати които не ги дават редовно кучетата ги яли
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 окт 2011 07:35

8-)

Ей, милиционерите от ГЕРБ си спретнали PR акцийка ! :lol:
Хванали едно селско момче (вероятно умишлено вкарано предварително в листата на ГЕРБ), за да могат да тръбят сега, че са принципни и че законa е еднакъв за всички.
Ама цар Киро го криха по хотелите близо седмица, вместо да го арестуват веднага, нали ?
Или много лесно се хващате на предизборни номера, или по форумите наистина има платени драскачи да вдигат позападналия рейтинг на управляващите ! :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 окт 2011 09:03

puhisamolevski написа:
CTAHKO написа:
nikswn написа:И за кой да гласуваме,според теб,Чауш,за разклонението на БКП-ДПС ли?

Лично аз няма да гласувам за никой ;)

Пише се никоГО, Станчо. А и с подобно рабско мислене се принизяваш до ниво, по-ниско от циганското.

Гласувайте, българи! Всеки ваш глас е един по-малко за комунистите и турците :!:

Приятелю,тезите че трябвало задължително да гласуваме ги приказвай на децата ;) Аз този филм съм го гледал.В продължение на 20 години не съм пропуснал избори и к'во :roll: Нещо да се е променило????После съм нямало да имам право да се оплаквам и мрънкам :) Голяма привилегия,няма що.Относно принизяването до нивото на циганите...ами те тези дето ние сме им работодатели,са ни принизили не на тяхното ниво,а на по-ниско от тях дори ! Само преди няколко седмици изкараха ли ни българите расисти,изкараха ни.И то за какво :roll: за това че на хората им е писнало от циганското(а и не само циганското)беззаконие.А и аз не мисля,че моя глас трябва да е с еднакаква тежест с този на човек,който не може да чете.Имали са 20 години време за да променят закона за гласуване(а и не само този)не са го направили.Е не благодаря,да гласуват "верните" и неуките поданици на държавата за да си изберат кой да ги мачка и тъпче и кой да краде.А и "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ" нали казаха кой ще спечели изборите :) В такъв случай за какво да гласувам ;) Без мен :!:

П.П.Нито агитирам някой да не гласува,нито искам да ангажирам някой с моето мнение.Всеки сам си решава,а и темата е за друго.

[offtopic]Относно "никой" или "никого" зависи за какво го ползУваш.Има случаи когато и двете думи може да са правилни ;) В моя случай съм го използувал не за одушевен предмет,а за събирателни политически субекти като цяло,включително и партии,където "никого" няма как да се използУва[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2011 09:29

Asterix написа:
Alex написа:Не че другите партии стават занещо, ама при ГЕРБ просто ги събират от кол и въже :lol: :lol: :lol:

пп ДПС поне имат някакви изисквания към кандидатите си - да са вишисти и т.н.

Иди в селата където има по 200 човека , от които 195 са турци и виж дали и те са висшисти :?:

Аман от такива като теб , навсякъде има бурени :idea:

Изисквания имат към членовете на партията, не към симпатизантите.
То... иначе преди 5 години бачках в една от известните хранителни вериги, където висшето бе негласно изискване...за да продавам месо. Смятай!

Върни се в “Свободна зона”