Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 28 дек 2023 12:05

Eminem написа:https://www.varna24.bg/novini/varna/Na-vruh-Koleda-vuv-Varna-Pyaha-i-tancuvaha-Mashala-mashala-na-vhoda-na-1946709

Заслужават си Пеевски.

Според мен, Турция не бива да бъде подценявана в никакъв случай. Тоя Калъдж или както там с казва, дето се кандидатираше за президент, но загуби от Ердоган... къв х0й го диреше в Кърджали? А това е много важно, защото един вид им се внушава на зомбираните български турци, как много се мисли за тях, как Турция е тяхна майка и прочее. Глупостите, които им се внушаваха и по време на Възродителният процес. Замисли се, колко територии има с огромно тяхно население и с нищожно българско. В Разград, в Кърджали и т.н. няма да чуеш по центъра българска реч...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 дек 2023 12:06

Drunken_Master написа:
В Пловдив обмислят преместването на паметника Альоша.

Още един огромен проблем ще се реши... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Много ми е чудно, що не решаваха подобни "маловажни" проблеми с подобно темпо!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Тая истерия с паметниците очевидно се прави, за да насъсква хората едни срещу други и така да се занимават с глупости и да не обръщат много внимание на безобразията, които вършат управляващите ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ. На принципа Разделяй и Владей .....

Няма друго обяснение. На По$олството не му дреме за някакви тъпи паметници, нови избиратели няма да си спечелят с това ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 дек 2023 12:09

ReBorn1982 написа:Тая истерия с паметниците очевидно се прави, за да насъсква хората едни срещу други и така да се занимават с глупости и да не обръщат много внимание на безобразията, които вършат управляващите ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ. На принципа Разделяй и Владей .....

Дубрутру Пенке... аз от колко време го говоря това. Единственият, който твърдеше същото освен мен беше Сергей Бубка. Прост народ, бе, човек... Гледай ги как се радват, как коментират през цялото време, все едно е станала някаква огромна промяна...
Прост, мързелив и крадлив народ, това е...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 28 дек 2023 12:12

По-добре да има повече българи в ДПС, за да не се допусне да се капсулират и да останат само турци. Както действително се получава с някои етнически партии на Балканите. Тогава по-крайните елементи, които наистина мразят българите и искат да ни колят като гяури, ще вземат превес и ще започнат заплахите и претенциите за сепаратизъм. ДПС дълги години беше/и е все още нещо като търговска фирма, и финансовия интерес над всичко останало. Проблемът е ако тия с чисто идейната настройка и политико-етнически искания узурпират властта в партията. При тях финансовия въпрос е на заден план и те ще са готови на по-крайни действия - атентати и убийства срещу българи, за изпълнение на техните цели. Такова нещо от ДПС не сме виждали след 1990г., но никога не е късно. Простите комуняги именно това направиха 80те с малоумните преименувания, като по този начин провокираха крайните елементи сред турците да направят, това което направиха и дадоха лесен повод и на Турция да очерня българите пред целия свят, сякаш обикновения българин го е направил това, а не комунягите узурпирали властта 1944г, които НИКОГА не са били част от българския народ, и няма и да бъдат.
Барса и Лудогорец але, алеее...

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 28 дек 2023 12:18

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
В Пловдив обмислят преместването на паметника Альоша.

Още един огромен проблем ще се реши...

Много ми е чудно, що не решаваха подобни "маловажни" проблеми с подобно темпо!?

Тая истерия с паметниците очевидно се прави, за да насъсква хората едни срещу други и така да се занимават с глупости и да не обръщат много внимание на безобразията, които вършат управляващите ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ. На принципа Разделяй и Владей .....

Няма друго обяснение. На По$олството не му дреме за някакви тъпи паметници, нови избиратели няма да си спечелят с това ....

За пореден път доказваш каква проста ревла си. :lol:
Никакво разделение не може да има по тоя въпрос, защото две мнения по въпроса няма. Тези т.нар. паметници альоши и прочее уродливи творения, нямат място в нито един български град и има само едно правилно решение - да бъдат премахнати. Доста се забавиха нещата и това е неправилното в случая. Но по-добре късно отколкото никога. Така че никакво "разделяй и владей" не може да има по тоя въпрос. Все едно да се пита дали един масов убиец трябва да лежи в затвора и да има 2 мнения по въпроса. Няма как да има, такъв е и случая с уродливите альоши в цяла България.
Толкоз по тоя въпрос. 8-)
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 дек 2023 12:23

Според Денков, влизането в глупавия воден и въздушен транспорт , но без конкретна дата за сухопътен и приемането на хиляди изнасилвачи и убийци на територията ни е огромен успех и трябва да празнуваме...
Явно трябва да се поздравим, че ставаме мигрантска кочина.

И най-големите врагове на България не са се надявали такива боклуци да я управляват!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 дек 2023 12:53

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Тая истерия с паметниците очевидно се прави, за да насъсква хората едни срещу други и така да се занимават с глупости и да не обръщат много внимание на безобразията, които вършат управляващите ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ. На принципа Разделяй и Владей .....

Дубрутру Пенке... аз от колко време го говоря това. Единственият, който твърдеше същото освен мен беше Сергей Бубка. Прост народ, бе, човек... Гледай ги как се радват, как коментират през цялото време, все едно е станала някаква огромна промяна...

Ма ти точно влизаш в капана им, виж се колко спорове направи за тия паметници ??! :) :) .... уж виждаш какво целят, а сам им влизаш в схемата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 дек 2023 12:58

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:

Ма ти точно влизаш в капана им, виж се колко спорове направи за тия паметници ??! :) :) .... уж виждаш какво целят, а сам им влизаш в схемата.

Кви спорове? На мен ми е смешно, че толкова много мразят Русия и руснаците, че дори не могат, да дефинират, защо толкова им пречи въпросния паметник. Кви ли не глупости четох, така и не вдянаха, че армията ни е била част от РККА, та когато плюят въпросния паметник, по тоя начин изразяват и отношението си към българската армия.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 дек 2023 13:27

България е била принудена да стане част от ркка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”