Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Furious_Monk » 18 дек 2023 22:20

ReBorn1982 написа:А дали е бил славянин ??! :) :) .... или ариец ?! :mrgreen:

Ти ми отговори, човек ли е бил(в духовния смисъл) или не, другото е просто незначителна подробност.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2023 23:31

Кво излезе от интервюто на Волгин. Пеевски не бил звънял, ръководителите му просто били наплашени. Интервюто УЖ ще го излъчват...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 18 дек 2023 23:54

Пеевски просто няма значение на кого звъни. Ако от другата страна му отговарят, това е голям позор за нея....
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2023 09:21

Това са снимки от украинско-турската освободителна война...
Изображение
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 дек 2023 11:14

Drunken_Master написа:Това са снимки от украинско-турската освободителна война...

След като Украйна ни освобождава, значи и тя подписва и Сан Стефанският договор, срещу когото съвременните "българи" роптаят и не искат датата 3-ти март. Защо така с лошо към Украйна бе :lol: ?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 дек 2023 11:15

bubka написа:
Drunken_Master написа:Това са снимки от украинско-турската освободителна война...

След като Украйна ни освобождава, значи и тя подписва и Сан Стефанският договор, срещу когото съвременните "българи" роптаят и не искат датата 3-ти март. Защо така с лошо към Украйна бе :lol: ?

Украинците са използвани да воюват от Руската империя.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2023 11:56

В интервюто с г-жа Митрофанова имаше директни заплахи към България, заяви председателят на Програмния съвет на БНР Даниела Късовска.

Мда... Утре влизат с танковете. :lol: :lol: :lol:

Какво е говорила руската посланичка Елеонора Митрофанова в онзи запис пред Петър Волгин по БНР, за да накара ръководството на общественото радио да свали интервюто ѝ?
Някой ден може и да узнаем, но не и днес, защото “специално на мен и екипа ни е забранено да публикуваме интервюто в каквато и да е форма и където и да е и да го даваме на когото и да е”, каза радиоводещият Волгин.

Демокрация и банани... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 дек 2023 12:21

Soulen написа:Ми да са отишли. Да броим и диванните ракиени патриоти ли, които нямат никаква гражданска позиция и не правят и най-елементаеното действие да се разходят до урните. Когато възраждане станат първа политическа сила примерно, тогава може да говорим че народа ни е русофилски. От началото на века сумарно и 5 години управление не са събрали русофилските партии.

Герб верно ли ги имаш за евроатлантици :lol: :lol: :lol: !Подаръците с кученцата,Руски/Турски/Балкански поток построен за 1 година,неплащането на данъци от Лукойл.....................
В крайна сметка трябва умнокрасивите да сте доволни,дойдоха либералните ппдб,като американците бяха хванали за топките ББ и ДП и в момента изпълняват нещата от записа-сменят каквото трябва законно или незаконно!Дори тоя паметник не могат да махнат като хората,а трябва да го почват в 18,30 в сняг и така нататък без дори да е ясна причината да го махат!Освен желанието им разбира се!
Празнувайте,сега подменят и Конституцията и поне аз не съм чул някой разбиращ от тези неща да ги подкрепя!Важното е ,че е БЕЗ ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ и без да ни казва дори какво променят и защо!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 дек 2023 12:24

BRF написа:
Soulen написа:Ми да са отишли. Да броим и диванните ракиени патриоти ли, които нямат никаква гражданска позиция и не правят и най-елементаеното действие да се разходят до урните. Когато възраждане станат първа политическа сила примерно, тогава може да говорим че народа ни е русофилски. От началото на века сумарно и 5 години управление не са събрали русофилските партии.

Герб верно ли ги имаш за евроатлантици :lol: :lol: :lol: !Подаръците с кученцата,Руски/Турски/Балкански поток построен за 1 година,неплащането на данъци от Лукойл.....................

Баце вика "обаждат ми се избиратели, питат как допускаме така варварски да се реже паментника", некакъв такъв цитат имаше по медиите тия дни :lol: . Та толкова по въпроса за избирателите на ГЕРБ. Повечето от тях са мухи без глави обаче, че чак сега се усещат какви неща ги върши Бацето.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 дек 2023 12:25

BRF написа:

В крайна сметка трябва умнокрасивите да сте доволни,дойдоха либералните ппдб,като американците бяха хванали за топките ББ и ДП и в момента изпълняват нещата от записа-сменят каквото трябва законно или незаконно!Дори тоя паметник не могат да махнат като хората,а трябва да го почват в 18,30 в сняг и така нататък без дори да е ясна причината да го махат!Освен желанието им разбира се!
Празнувайте,сега подменят и Конституцията и поне аз не съм чул някой разбиращ от тези неща да ги подкрепя!Важното е ,че е БЕЗ ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ и без да ни казва дори какво променят и защо!

А, мен не ме обиждай като ме пишеш с тия олигофрени. ПП са си чисти комунисти, само ако бях пенсионер щях да гласувам за тях с това яко вдигане на пенсии. Целия коментар е в контекста да дразня конкретен съфорумец, герб са просто престъпна шайка като останалите 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”