ReBorn1982 написа:А дали е бил славянин ??!![]()
.... или ариец ?!
Ти ми отговори, човек ли е бил(в духовния смисъл) или не, другото е просто незначителна подробност.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:А дали е бил славянин ??!![]()
.... или ариец ?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Това са снимки от украинско-турската освободителна война...
bubka написа:Drunken_Master написа:Това са снимки от украинско-турската освободителна война...
След като Украйна ни освобождава, значи и тя подписва и Сан Стефанският договор, срещу когото съвременните "българи" роптаят и не искат датата 3-ти март. Защо така с лошо към Украйна бе?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
В интервюто с г-жа Митрофанова имаше директни заплахи към България, заяви председателят на Програмния съвет на БНР Даниела Късовска.
Какво е говорила руската посланичка Елеонора Митрофанова в онзи запис пред Петър Волгин по БНР, за да накара ръководството на общественото радио да свали интервюто ѝ?
Някой ден може и да узнаем, но не и днес, защото “специално на мен и екипа ни е забранено да публикуваме интервюто в каквато и да е форма и където и да е и да го даваме на когото и да е”, каза радиоводещият Волгин.
Soulen написа:Ми да са отишли. Да броим и диванните ракиени патриоти ли, които нямат никаква гражданска позиция и не правят и най-елементаеното действие да се разходят до урните. Когато възраждане станат първа политическа сила примерно, тогава може да говорим че народа ни е русофилски. От началото на века сумарно и 5 години управление не са събрали русофилските партии.
BRF написа:Soulen написа:Ми да са отишли. Да броим и диванните ракиени патриоти ли, които нямат никаква гражданска позиция и не правят и най-елементаеното действие да се разходят до урните. Когато възраждане станат първа политическа сила примерно, тогава може да говорим че народа ни е русофилски. От началото на века сумарно и 5 години управление не са събрали русофилските партии.
Герб верно ли ги имаш за евроатлантици![]()
![]()
!Подаръците с кученцата,Руски/Турски/Балкански поток построен за 1 година,неплащането на данъци от Лукойл.....................
BRF написа:Soulen написа:Ми да са отишли. Да броим и диванните ракиени патриоти ли, които нямат никаква гражданска позиция и не правят и най-елементаеното действие да се разходят до урните. Когато възраждане станат първа политическа сила примерно, тогава може да говорим че народа ни е русофилски. От началото на века сумарно и 5 години управление не са събрали русофилските партии.
Герб верно ли ги имаш за евроатлантици![]()
![]()
!Подаръците с кученцата,Руски/Турски/Балкански поток построен за 1 година,неплащането на данъци от Лукойл.....................
В крайна сметка трябва умнокрасивите да сте доволни,дойдоха либералните ппдб,като американците бяха хванали за топките ББ и ДП и в момента изпълняват нещата от записа-сменят каквото трябва законно или незаконно!Дори тоя паметник не могат да махнат като хората,а трябва да го почват в 18,30 в сняг и така нататък без дори да е ясна причината да го махат!Освен желанието им разбира се!
Празнувайте,сега подменят и Конституцията и поне аз не съм чул някой разбиращ от тези неща да ги подкрепя!Важното е ,че е БЕЗ ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ и без да ни казва дори какво променят и защо!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта