Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
Ква официална статистика, то избирателната активност е 30%, да не говорим за манипулации, цигански гласове, администрация и прочее... Ебаси нелепия довод!

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Дрънкане,
Излез от жигулата на баща си, виж, че светът е друг, а не такъв, какъвто го описват Баева и Дърева. Дъра-бъра.
Баща ми кара японски автомобили, не се безпокой. Кажи ми, била ли е армията ни част от РККА?
Мислех, че руските са по-добри.
Тогава ще знаеш всичко За Руско-японската кола.
- Drunken_Master
- Контакти:
NOMER14 написа:Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Дрънкане,
Излез от жигулата на баща си, виж, че светът е друг, а не такъв, какъвто го описват Баева и Дърева. Дъра-бъра.
Баща ми кара японски автомобили, не се безпокой. Кажи ми, била ли е армията ни част от РККА?
Мислех, че руските са по-добри.
Тогава ще знаеш всичко За Руско-японската кола.
Смяташ ли тая година, да ми отговориш на въпроса за МОЧА? Щото гледам, че много балалайкаше по темата, ама нещо млъкнА?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Furious_Monk
Честно казано, колкото повече плюят по Русия , толкова по симпатични ми стават. От младежките ми години, винаги съм обичал да съм аутсайдер, това просто ме нахъсва и ми дава агресия да се измъкна от тази позиция.
Много хора просто търсят да бъдат признати за жертви... защо иначе ония двамата биха поели по този път. Дали наистина си вярват, че има прошка за дявола или просто се гаврят с народа....
Врага за света може да е различен, но той си стиска с ръцете с този който е народния такъв.
Много хора просто търсят да бъдат признати за жертви... защо иначе ония двамата биха поели по този път. Дали наистина си вярват, че има прошка за дявола или просто се гаврят с народа....
Врага за света може да е различен, но той си стиска с ръцете с този който е народния такъв.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Drunken_Master написа:Мнозинството? То американофилско ли е? Смятай... Как не съм забелязъл до сега?
филско? Не. Про западно е и то се вижда на всички избори. Смятай щом дори с такива като Кирчо са конституционно мнозинство.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Мнозинството? То американофилско ли е? Смятай... Как не съм забелязъл до сега?
филско? Не. Про западно е и то се вижда на всички избори. Смятай щом дори с такива като Кирчо са конституционно мнозинство.
Нищо не се вижда, понеже повечето българи изобщо не отиват до урните. Кво се "вижда"? Един уй...
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Мнозинството? То американофилско ли е? Смятай... Как не съм забелязъл до сега?
Нищо не се вижда, понеже повечето българи изобщо не отиват до урните. Кво се "вижда"? Един уй...
В такъв случай и ти си сляп.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ми да са отишли. Да броим и диванните ракиени патриоти ли, които нямат никаква гражданска позиция и не правят и най-елементаеното действие да се разходят до урните. Когато възраждане станат първа политическа сила примерно, тогава може да говорим че народа ни е русофилски. От началото на века сумарно и 5 години управление не са събрали русофилските партии.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Drunken_Master
- Контакти:
Мда...

-
ReBorn1982
NOMER14 написа:Другарката Митрофанова е започнала политическата си кариера като член на партията на Жириновски - националистическа неофашиска партия. Като такава я представяха и в самата Русия и в техните телевизии. Това е за спирането по Хоризонт. Да припомням ли какви ги плещеше Жириновски, чиито рождено име завършва на -щайн, но е антисемит.
Жени не трябва да са посланички. Безвремието на Херо Мустафа ни струваше скъпо. Новият за няколко месеца въведе ред
Поне си признаваш, че България е американска колония и само формално е суверенна държава.